letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
To dager med True Crime festival, inkludert overnatting hele helgen på Fengselshotellet!To dager med True Crime festival, inkludert overnatting hele helgen på Fengselshotellet! (1 av 28)To dager med True Crime festival, inkludert overnatting hele helgen på Fengselshotellet! (2 av 28)To dager med True Crime festival, inkludert overnatting hele helgen på Fengselshotellet! (3 av 28)To dager med True Crime festival, inkludert overnatting hele helgen på Fengselshotellet! (4 av 28)To dager med True Crime festival, inkludert overnatting hele helgen på Fengselshotellet! (5 av 28)To dager med True Crime festival, inkludert overnatting hele helgen på Fengselshotellet! (6 av 28)To dager med True Crime festival, inkludert overnatting hele helgen på Fengselshotellet! (7 av 28)To dager med True Crime festival, inkludert overnatting hele helgen på Fengselshotellet! (8 av 28)To dager med True Crime festival, inkludert overnatting hele helgen på Fengselshotellet! (9 av 28)To dager med True Crime festival, inkludert overnatting hele helgen på Fengselshotellet! (10 av 28)To dager med True Crime festival, inkludert overnatting hele helgen på Fengselshotellet! (11 av 28)To dager med True Crime festival, inkludert overnatting hele helgen på Fengselshotellet! (12 av 28)To dager med True Crime festival, inkludert overnatting hele helgen på Fengselshotellet! (13 av 28)To dager med True Crime festival, inkludert overnatting hele helgen på Fengselshotellet! (14 av 28)To dager med True Crime festival, inkludert overnatting hele helgen på Fengselshotellet! (15 av 28)To dager med True Crime festival, inkludert overnatting hele helgen på Fengselshotellet! (16 av 28)To dager med True Crime festival, inkludert overnatting hele helgen på Fengselshotellet! (17 av 28)To dager med True Crime festival, inkludert overnatting hele helgen på Fengselshotellet! (18 av 28)To dager med True Crime festival, inkludert overnatting hele helgen på Fengselshotellet! (19 av 28)To dager med True Crime festival, inkludert overnatting hele helgen på Fengselshotellet! (20 av 28)To dager med True Crime festival, inkludert overnatting hele helgen på Fengselshotellet! (21 av 28)To dager med True Crime festival, inkludert overnatting hele helgen på Fengselshotellet! (22 av 28)To dager med True Crime festival, inkludert overnatting hele helgen på Fengselshotellet! (23 av 28)To dager med True Crime festival, inkludert overnatting hele helgen på Fengselshotellet! (24 av 28)To dager med True Crime festival, inkludert overnatting hele helgen på Fengselshotellet! (25 av 28)To dager med True Crime festival, inkludert overnatting hele helgen på Fengselshotellet! (26 av 28)To dager med True Crime festival, inkludert overnatting hele helgen på Fengselshotellet! (27 av 28)

To dager med True Crime festival, inkludert overnatting hele helgen på Fengselshotellet!

5 200 kr
7 200 kr
Kjøpte
1
Spar
28%
Legg til deal i favoritter

Opplev en unik og fengslende opplevelse! Nå kan du overnatte for to personer på det omgjorte Fengselshotellet i Arendal. Dere får i tillegg festivalpass til True-crime festivalen hele helgen 30.-31. august 2024! 

Dealen inkluderer

 • Billetter og overnatting inkludert for hele helgen!
 • Dato: 30.-31. august 2024
 • Et tettpakket program
 • Les alt om festivalen her!
 • EKTE HISTORIER, BRUTAL VIRKELIGHET, “LIVE” PÅ SCENEN!
 • Fengselshotellet ligger Kun 5 minutter fra Arendal sentrum
 • Muligheter for parkering
 • Et unikt overnattingssted
 • Wifi inkludert

Brukervilkår

 • Dealen gjelder f.o.m. 20.06.2024 t.o.m. 01.09.2024
 • Booking gjøres via e-post: [email protected]- Oppgi ønsket dato og Let's deal-kode ved bestilling
 • Gjelder kun for booking festivalhelgen!
 • Begrenset antall rom - førstemann til mølla og kun reservasjoner bekreftet av hotellet gjelder
 • Du kan angre kjøpet i inntil 14 dager, så lenge du ikke har reservert overnatting
 • Avbestilling eller ombooking er ikke mulig etter reservert overnatting
 • Bestillingsinformasjon finner du lenger ned i dealen

Mer om dealen

EKTE HISTORIER // BRUTAL VIRKELIGHET // LIVE PÅ SCENEN

True-crime festivalen er landets eneste festival med ekte forbrytelser og ekte historier – direkte fra scenen. Møt ex-kriminelle og ikke minst de som forteller historiene deres, ansikt til ansikt – live!

True-crime festivalen er Norges viktigste møtested for alle som er opptatt av krim. Målet med festivalen er å gi publikum et ufiltrert innsyn i det kriminelle Norge.

True Crime festivalen presenteres av:

Fengselshotellet – Arendal by og Novemberfilm

Les mer om True-crime festivalen her!


Fengselshotellet i Arendal

På midten av 1800-tallet så ble Arendal fengsel anno 1862 bygd etter den såkalte «Philadelphia modellen». Denne form for soning av straffedømte gikk ut på at den sonende skulle skikkelig få kjenne straffen på kroppen. Mye isolering og ene-celler skulle få den innsatte til å reflektere over sine handlinger som gikk imot samfunnets etablerte normer og regler- og på denne måten bli rehabilitert. Arendal fengsel er et tidligere høysikkerhetsfengsel.

Den gamle bygningen -som er blant Arendals eldste- ligger sentralt plassert og 5 minutters gange for reisende på vei til sentrum. Fengslet har 4 etasjer. Og en luftegård. En av Europas største «masse flukter» fra et fengsel fant sted i nettopp denne luftegården rett før årtusenskiftet i 1999.

Les mer om hotellet her

Selges av

FENGSELSHOTELLET AS
Organisasjonsnummer: 932 525 283
Parkveien 6
4838 Arendal
+47 954 54 525Ring