letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
Overnatting for 2 på Skepparholmen Hotell inkl. frokost og spaOvernatting for 2 på Skepparholmen Hotell inkl. frokost og spa (1 av 19)Overnatting for 2 på Skepparholmen Hotell inkl. frokost og spa (2 av 19)Overnatting for 2 på Skepparholmen Hotell inkl. frokost og spa (3 av 19)Overnatting for 2 på Skepparholmen Hotell inkl. frokost og spa (4 av 19)Overnatting for 2 på Skepparholmen Hotell inkl. frokost og spa (5 av 19)Overnatting for 2 på Skepparholmen Hotell inkl. frokost og spa (6 av 19)Overnatting for 2 på Skepparholmen Hotell inkl. frokost og spa (7 av 19)Overnatting for 2 på Skepparholmen Hotell inkl. frokost og spa (8 av 19)Overnatting for 2 på Skepparholmen Hotell inkl. frokost og spa (9 av 19)Overnatting for 2 på Skepparholmen Hotell inkl. frokost og spa (10 av 19)Overnatting for 2 på Skepparholmen Hotell inkl. frokost og spa (11 av 19)Overnatting for 2 på Skepparholmen Hotell inkl. frokost og spa (12 av 19)Overnatting for 2 på Skepparholmen Hotell inkl. frokost og spa (13 av 19)Overnatting for 2 på Skepparholmen Hotell inkl. frokost og spa (14 av 19)Overnatting for 2 på Skepparholmen Hotell inkl. frokost og spa (15 av 19)Overnatting for 2 på Skepparholmen Hotell inkl. frokost og spa (16 av 19)Overnatting for 2 på Skepparholmen Hotell inkl. frokost og spa (17 av 19)Overnatting for 2 på Skepparholmen Hotell inkl. frokost og spa (18 av 19)

Overnatting for 2 på Skepparholmen Hotell inkl. frokost og spa

1 590 kr
2 790 kr
4,7
(5)
Kjøpte
200+
Spar
43%
Legg til deal i favoritter

Dra på en romantisk helg eller ta en velfortjent pause fra hverdagen med et opphold i Stockholms indre skjærgård. Her får du en god natts søvn i dobbeltrom og starter neste dag med hotellets herlige frokost mens du nyter en vakker havutsikt. Her tilbys spa med varme bassenger, tørrbadstue, IR-badstue, treningsstudio og avslapning samt skreddersydde spabehandlinger i naturmiljø som skaper en helt unik opplevelse.

Innsjekking mandag – torsdag
1 590 kr
2 790 kr
Innsjekking fredag
1 790 kr
2 990 kr
Innsjekking lørdag
2 190 kr
3 290 kr

Dealen inkluderer

 • Overnatting for 2 personer i dobbeltrom
 • Frokost
 • Tilgang til spa-området
 • Lån av håndkle, badekåpe og tøfler
 • Gratis parkering ved hotellet

Brukervilkår

 • Dealen gjelder med innsjekking fra kl 1. juni til 30. september 2024
 • Gjelder utvalgte dager med forbehold om tilgjengelighet
 • Begrenset antall rom - førstemann til mølla og kun reservasjoner bekreftet av hotellet gjelder
 • Oppgi Let's deal-koden for å se tilgjengelige bestillingsdatoer
 • Booking for mandag – torsdag skjer via lenken her
 • Bestilling til fredager skjer via lenken her
 • Bestilling til lørdager skjer via lenken her
 • Aldersgrense i spa: 16 år
 • Du kan angre kjøpet i inntil 14 dager, så lenge du ikke har reservert overnatting
 • Avbestilling eller ombestilling er ikke mulig etter reservert overnatting

Mer om dealen

Godt å vite:

For å maksimere spaopplevelsen din, anbefaler vi å bestille behandlingen på forhånd, helst samtidig som du bestiller spapakken. Gi beskjed til hotellet om graviditet, sykdom eller medisiner på forhånd slik at de kan forberede behandlingen din på best mulig måte. Husk å bruke badetøy og dusj før bading og behandling.

Om Skepparholmen Hotell

Et besøk på hotellet byr på en forfriskende opplevelse med fokus på helse, trening og omsorg. Miljøet på hotellet er skandinavisk inspirert med en naturnær beliggenhet som innbyr til avslapping.

Omsorg preger også maten, med fokus på økologiske og lokale råvarer. En viktig del av hotellets virksomhet er å være i forkant av bærekraftig utvikling. Skepparholmen Nacka er det første hotellet som er bærekraftssertifisert i henhold til ISO-standarden 20121 «Sustainability at Events» og var også det første som besto miljømerket SVANENs strenge krav.

Selges av

Skepparholmen Hotell AB
Organisasjonsnummer: 556579 - 7619
Franckes Väg
132 39 Saltsjö-Boo
Bokning sker via respektive länkar under "Användarvillkor"