Se favoritter
Fettfjerning og oppstramming av dobbelthake med Velashape hos Colonklinikken

Fettfjerning og oppstramming av dobbelthake med Velashape hos Colonklinikken

1 499 kr
2 500 kr
Spar
40%
Legg til deal i favoritter

Velashape er omtalt som den beste behandlingen for å reduserer cellulitter, stramme huden og bedrer kroppsformen. Behandlingen kombinerer vakummassasje, infrarødt lys og radiofrekvens energi. Selve prosedyren er smertefri og du kan dra tilbake på jobb samme dag.

En behandling
1 499 kr
2 500 kr
Fem behandlinger
7 500 kr
12 500 kr
Tre behandlinger
4 500 kr
7 500 kr

Høydepunkter

 • Fjerne dobbelthaken med Velashape
 • Markedets mest avanserte og beste teknologi for cellulittbehandling, figurforming og fettreduksjon
 • Smertefri, ikke-kirurgisk behandling
 • Reduserer strekkmerker og arr
 • 5 stjerner på Facebook

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 30.06.2021
 • Se bookinginformasjon nederst i dealen
 • Oppgi din Let’s deal-kode
 • Ta med din Let's deal-kupong i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Velashape

Velashape bruker både Infrarød og Bi-polar Radio Frekvenser og i tillegg øker bloodsirkulasjonen i det behandlede område. Velashape behandler på en effektiv måte, penetrerer dypt under huden og varmer fettcellene slik at de krymper. Dette er en utrolig bra til teknikk for å drenere lymfesystemet og redusere eventuelle blokkeringer.

Hvordan fungerer Velashape?

Cellulitt er et stort problem for mange kvinner, så vel som kroppsformproblemer som ikke ser ut til å forsvinne med kosthold og trening. Disse problemområdene kan forekomme over hele kroppen, inkludert rumpe, lår, mage og overarmer. Velashape hjelper deg med å konturere løs hud, cellulitt, buler, og det gjør også områdene mindre. 

Velashape fungerer ved å bruke infrarødt lys, mekanisk massasje, pulserende vakuum og radiofrekvens. Når du får en Velashape-behandling, får kroppen din en dyp vevsmassasje som reduserer cellulitter. Velashape er den eneste teknologien på markedet som fungerer på denne måten. Velashape konturer kroppen din, reduserer kroppens cellulitter, stimulerer blodstrømmen og sirkulasjonen. Velashape
gir lymfedrenasje som setter i gang avgiftningsprosessen i kroppen. Dette vil øke kollagenproduksjonen og forbedre stoffskiftet.

Les mer om behandlingen på colonklinikken.no!


Colonklinikken

Colonklinikken ble etablert i 1998 i Drammen av Mirjam van Schijndel. Hun har i lang tid behandlet pasienter med akutt og kronisk tarmlidelser. Colonklinikken ble etterhvert utvidet med flere typer behandlinger, men alt innenfor helse og velvære.

Mirjam van Schijndel har 32 års erfaring som sykepleier med ved akademiske sykehus som Radboud (Nederland) og San Paolo Savona (Italia), samt Legevakten i Drammen. Sykepleieren har bred erfaring innenfor pleie og behandling ved  forskjellige avdelinger som blant annet hematologi, traumatologi, ortopedi, operasjons- og lindrende avdeling samt erfaring som medisinsk konsulent for Pharma Nord. 

Deal selges av

MIRIAM VAN SCHIJNDEL/ COLONKLINIKKEN
Organisasjonsnummer: 997748-XXXX
Lierstranda 84
3414 Drammen
93237385Ring