letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
Dermapen eller Mesogun kombinert med Mesoterapi hos EstMed KlinikkenDermapen eller Mesogun kombinert med Mesoterapi hos EstMed Klinikken (1 av 14)Dermapen eller Mesogun kombinert med Mesoterapi hos EstMed Klinikken (2 av 14)Dermapen eller Mesogun kombinert med Mesoterapi hos EstMed Klinikken (3 av 14)Dermapen eller Mesogun kombinert med Mesoterapi hos EstMed Klinikken (4 av 14)Dermapen eller Mesogun kombinert med Mesoterapi hos EstMed Klinikken (5 av 14)Dermapen eller Mesogun kombinert med Mesoterapi hos EstMed Klinikken (6 av 14)Dermapen eller Mesogun kombinert med Mesoterapi hos EstMed Klinikken (7 av 14)Dermapen eller Mesogun kombinert med Mesoterapi hos EstMed Klinikken (8 av 14)Dermapen eller Mesogun kombinert med Mesoterapi hos EstMed Klinikken (9 av 14)Dermapen eller Mesogun kombinert med Mesoterapi hos EstMed Klinikken (10 av 14)Dermapen eller Mesogun kombinert med Mesoterapi hos EstMed Klinikken (11 av 14)Dermapen eller Mesogun kombinert med Mesoterapi hos EstMed Klinikken (12 av 14)Dermapen eller Mesogun kombinert med Mesoterapi hos EstMed Klinikken (13 av 14)

Dermapen eller Mesogun kombinert med Mesoterapi hos EstMed Klinikken

519 kr
2 500 kr
3,7
(3)
Kjøpte
250+
Spar
79%
Legg til deal i favoritter

Behandling med Dermapen eller Mesogun kombinert med Mesoterapi hos Ullevål Plastikkirurgi ved EstMed Klinikken. Mesoterapi tilfører mange små stikk i huden med ingredienser som vitaminer, mineraler, antioksidanter som stimulerer cellene til å reparere seg selv. Dermapen er en maskin som bruker mikroskopiske nåler for å lage kontrollerte skader i huden slik at den den produsere elastin og kollagen, og tillater et økt opptak av ingredienser fra mesoterapi. Mesoterpai utført med Mesogun U225 innebærer bruk av komprimert luft som gir høy injeksjonshastighet. Mesogun sikrer en jevn og presis injisering av Mesoterapi og er et av de mest avanserte og nyeste verktøyet på markedet.

Mesoterapi - opptil 0.5 ml
519 kr
2 500 kr
Utføres med Dermapen eller Mesogun
Mesoterapi - opptil 1.0 ml
1 029 kr
3 750 kr
Utføres med Dermapen eller Mesogun
Mesoterapi - opptil 2.0 ml
2 199 kr
7 500 kr
Utføres med Dermapen eller Mesogun
Mesoterapi - opptil 4.0 ml
4 199 kr
15 000 kr
Utføres med Dermapen eller Mesogun

Høydepunkter

 • Klinikken bruker kvalitetsprodukter som inneholder vitaminer, mineraler, antioksidanter som stimulerer cellene til å reparere seg selv
 • Kan minske porer og strekkmerker
 • For best resultat anbefales 3-4 behandlinger
 • Trygg og profesjonell behandling
 • Følg EstMed på Instagram og Facebook
 • Sjekk tilbakemeldinger fra kunder på deres YouTube-kanal
 • Ligger sentralt ved Ullevål Stadion
 • 1 time gratis parkering i kjelleren på Ullevål Stadion 
 • Sjekk ut plasticsurgery.no for mer info

Brukervilkår

 • Dealen er gyldig i 90 dager fra kjøp
 • Booking tlf.: Estmed Klinikken Ullevål – 99 55 97 55, mail[email protected] eller online
 • Oppgi din Let’s deal-kode når du booker og ta med koden i app ved oppmøte
 • Kun nye kunder
 • Resultatet kan variere fra person til person, avhengig av hudkvalitet, alder og medisinsk historie 
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan kun benytte en deal men du kan kjøpe flere dealer og gi bort som gave
 • 18 års aldersgrense

Mer om dealen

Mesoterapi

Mesoterapi er en behandling der det injiseres en mix av vitaminer, aminosyrer, mineraler og hyaluronsyre som stimulerer huden til produksjon av nye celler og aktiverer fibroblaster til produksjon av kollagen, elastin og hyaluronsyre. behandlingen har effekt på blant annet blass og grå hud, tørr hud, aknearr og rynker. Områder som kan behandles er ansikt, hals, nakke og hender. Behandlingen utføres med små nåler i det området du ønsker behandling og injiseres i mellomhuden/Dermis. Det anvendes bedøvelseskrem i forkant av behandlingen for å minimere smerte. Etter behandlingen kan du være litt rød i huden, og bli litt hoven. Rødheten skal gå ned samme dagen, mens hevelse kan du også ha dagen etter.

Dermapen

Dermapen er den mest avanserte formen for microneedling, der det brukes en maskin med et sterilt hodestykke, med mange mikroskopiske nåler som går raskt inn og ut av huden. Sammenlignet med dermaroller er en Dermapen mer skånsom. Dermapen gir små kontrollerte skader i huden som stimulerer den til å regenerere celler, produsere elastin og kollagen, og tillater et økt opptak av Mesoterapi. 

Mesogun

Under injeksjonsprosessen beveger bare nålen seg frem og tilbake. Dette gir ekstra stabilitet og mindre vibrasjoner under injeksjonen. U225 kan brukes på alle kroppsområder, alt fra tradisjonelle områder som mage og lår til mer følsomme områder som ansikt, hodebunn og i små ledd.

Kontraindikasjoner

Personer med autoimmune sykdommer, kjent allergi for hyaluronsyre eller personer med betennelser i huden, bør ikke gjennomføre mesoterapi. Imidlertid er dette en behandling som ellers kan brukes på alle hudtyper.

Les mer om Mesoterapi | Plasticsurgery.no

Komplikasjoner:

Listen nedenfor viser ikke alle mulige komplikasjoner, men en stor andel.

Det er svært få komplikasjoner ved denne type behandling, men du bør være oppmerksom på følgende:

 • Et av innholdsstoffene er Hyaluronsyre, mesoterapisyre, Vitamin A, Vitamin C, osv., og hvis du har reagert på slike behandlinger tidligere, bør du ikke gjennomføre behandlingen
 • Hvis du er allergisk mot vepsestikk kan du kun få utført behandling etter vurdering av lege
 • Alle små stikk i huden medfører risiko for infeksjon, og hvis du blir påfallende rød eller hoven ved ett eller flere innstikksted bør du kontakte din behandler. Det er forøvrig vanlig å få en lett rødhet i behandlingsstedet.
 • Det kan oppstå blåflekker i områdene som behandles

EstMed Klinikken AS

Estmed Klinikken AS tilbyr et bredt spekter av plastisk kirurgi som ansiktsløft, mageplastikk, brystforstørrelse, fettsuging, øyelokksoperasjon, intim kirurgi, osv. Vi har nesten alt i estetisk kosmetisk behandling som medisinsk rynkebehandling, fillere, trådløft, plasmapen, ultherapy, fraxel laser, permanent laser hårfjerning, laseroperasjoner, PRP/Draculabehandling, skleroterapi, dermapen, mesoterapi, hudpleie, permanent makeup, osv. Alle behandlinger inkluderer oppfølgende konsultasjoner. Det tas alltid før- og etterbilder, som oppbevares i journalen.
Legene og sykepleierne har lang og bred spesialisering og sørger for at din behandling utføres på en trygg og fagmessig måte.

EstMed Klinikken ligger sentralt i Ullevål Stadion. Adressen er Sognsveien 75 E, Ullevål Stadion inngang 12-13, 4. etg, 0855 Oslo.

ALLE MEDISINSK BEHANDLING HAR POTENSIAL RISIKO, BIVIRKNING, OG POTENSIAL FOR KOMPLIKASJONER. Resultatet varierer fra person til person.

Selges av

ESTMED KLINIKKEN
Organisasjonsnummer: 929 676 416
Ullevål Stadion: Sogngsveien 75E (inngang 12-13) 4 etg
0855 Oslo
Mandag - fredag: 10.00 - 18.00
99 55 97 55Ring