Let's deal
Se favoritter
Påskekrim bokpakke: Krimsensasjonen Jan-Erik Fjell!

Påskekrim bokpakke: Krimsensasjonen Jan-Erik Fjell!

299 kr
895 kr
Kjøpte
20+
Spar
67%
Legg til deal i favoritter

Få spennende påskekrim levert i posten! Riverton-nominerte Jan-Erik Fjell har gjort stor suksess med serien om den flåkjefta Anton Brekke. I denne bokpakken får du de fem første kriminalromanene i serien. Fjell har et stort og trofast publikum. Det er solgt mer enn en halv million eksemplarer av bøkene hans fordelt på 14 land.

Høydepunkter

  • Rask levering
  • Spennende bøker
  • Gode anmeldelser
  • I denne bokpakken får du de fem første kriminalromanene i serien om Anton Brekke 

Brukervilkår

  • Dealen kan brukes t.o.m. 04.06.2020
  • Når du kjøper dealen får du en Let's deal-kode, oppgi den her
  • Husk å booke i god tid før siste dato
  • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
  • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Forfatter

Riverton-nominerte Jan-Erik Fjell har gjort stor suksess med serien om den flåkjefta Anton Brekke. I denne bokpakken får du de fem første kriminalromanene i serien. Fjell har et stort og trofast publikum. Det er solgt mer enn en halv million eksemplarer av bøkene hans fordelt på 14 land.

Bøker

Tysteren – Da Fredrikstads rikeste mann blir drept, kommer overbetjent Anton Brekke fra Kripos til byen for å lede etterforskninga. Sammen med politistudenten Magnus Torp begynner han å rulle opp flere historier som viser seg å ha sammenheng med drapet på en tyster som mafiaen i New York får utført på 1960-tallet. Dette er den første boka om Anton Brekke.

Skyggerom – Det er snart jul og den småkriminelle Bernandas fra Litauen kjører inn i Norge med en forseglet last, på oppdrag fra den russiske gangsterbossen Doskino. Kontakten som skal overta lasten, dukker aldri opp ved den avsidesliggende hytta ved Fredrikstad. Når Bernandas oppdager hva slags «varer» han har smuglet, skjønner han at han selv er i fare – og får panikk. Neste dag blir den eldre læreren Viggo Holm funnet død i sitt hjem i Sarpsborg, brutalt knivmyrdet. Det viser seg at Holm og Bernandas’ kontakt er samme mann.

Hevneren - Etter en politirazzia på en ulovlig pokerklubb blir Anton Brekke degradert fra Kripos til ordensavdelingen i Fredrikstad. Anton og makkeren Magnus Torp er første patrulje på åstedet for et bestialsk drap. Drapet gjør det klart at det er en seriemorder på ferde.

Rovdyret – Oscar Fiva sitter fengslet på åttende året for drapet på sin venn Henrik Zahl. Fiva har alltid hevdet sin uskyld, og liket ble aldri funnet. Når Zahl plutselig dukker opp igjen, er etterforskningsskandalen et faktum. For det politiet finner, er liket av en nylig myrdet mann. Anton Brekke beordres til å etterforske saken. Samtidig kommer en fransk leiemorder til Norge. På oppdrag for en død mann.

Lykkejegeren – En bilmekaniker finner knokler fra en menneskehånd i understellet på en gammel Cadillac. Kripos sender Anton Brekke til Fredrikstad for å etterforske drapet på en middelaldrende kvinne. Las Vegas, 1978 - Elliot Applebaum styrer syndenes by og forelsker seg i en ung, norsk jente som følger den amerikanske drømmen.

Strawberry Publishing

Strawberry Publishing er et nordisk forlagshus som består av forlagene Pilar, Capitana, Armada, Canoa, Bastion og Pioner, og har i tillegg et samarbeid med HarperCollins og Harlequin i Norge.

Deres største forfatterskap er blant annet Jørn Lier Horst, Jojo Moyes, Tom Egeland, Katrine Engberg, og Sally Rooney.

Deal selges av

Strawberry publishing Norge AS
Organisasjonsnummer: 923634894