Let`s deal
Fjern søk
Se favoritter
Utfordre familie og venner til et spennende og morsomt detektivspillUtfordre familie og venner til et spennende og morsomt detektivspill (1 av 2)

Utfordre familie og venner til et spennende og morsomt detektivspill

99 kr
150 kr
Kjøpte
60+
Spar
34%
Legg til deal i favoritter

Er dere en gruppe på 2-6 personer som vil finne på noe nytt og morsomt? Da er dette spillet perfekt for dere! Dere kan spille i samme rom eller ta en videosamtale og spille online. Spillet byr på en spennende detektivhistorie hvor dere må jobbe sammen, finne ledetråder og løse mysteriet sammen.

Hvordan bestiller du?

1. Kjøp dealen og få Let's deal-koden

2. Gå til bookingsiden her og fyll ut feltene (Prisen blir 0 kr når du fyller inn Let's deal-koden)

3. I bestillingsbekreftelsen er det enkle instruksjoner og en link til en web-app dere bruker underveis i spillet for å finne nye ledetråder, løse gåter og etterforske saken.

Høydepunkter

  • Tilgjengelighet 24/7
  • Antall personer: 2-6 personer
  • Spilletid: ca 60 minutter
  • Vanskelighetsgrad: 5/10
  • Løs et mysterium hjemme eller på nettet
  • Nettleserbasert, ingen app nødvendig

Brukervilkår

  • Dealen er gyldig i 60 dager fra kjøp
  • Se mer informasjon om booking og åpningstider lenger ned på siden. Oppgi Let's deal-koden når du bestiller
  • Språkene som er tilgjengelige er svensk og engelsk

Mer om dealen

Beskrivelse av spillet

Aktors sønn forsvant og moren er klar til å gjøre alt som skal til for å finne sin elskede gutt før det er for sent. Alle politienheter er i full beredskap, og dere er klare til å starte etterforskningen når en plutselig tanke slår dere: hvordan kan et barn forsvinne i et samfunn der hvert steg kontrolleres av systemet? Dette må vi finne ut av!


Hvordan fungerer spillet, Den tapte?

Skal dere spille digitalt? Da må hver spiller ha både en datamaskin (for kommunikasjon) og en smarttelefon (for spillet). Skal hele laget spille i samme rom? Da er bare en smarttelefon nok for hver spiller.

Ved starten av spillet åpner laglederen web-appen og inviterer resten av teammedlemmene til spillet. Spillereglene ligger i selve applikasjonen. Nedtellingen starter etter at laglederen har startet spillet.

Målet er å fullføre etterforskningen av saken og få alle spørsmålene rett før spilletiden renner ut! Etter at dere har sendt inn svarene, får dere vite slutten på historien.

Deal selges av

ARDI
Organisasjonsnummer: 559233-1721
Mandag - Søndag 00:00 - 00:00
+46 10-585 30 00Ring
Oppgi Let's deal-koden når du bestiller