Se favoritter
Få 90 minutter akupunkturbehandling hos Torp AkupunkturFå 90 minutter akupunkturbehandling hos Torp Akupunktur (1 av 4)Få 90 minutter akupunkturbehandling hos Torp Akupunktur (2 av 4)Få 90 minutter akupunkturbehandling hos Torp Akupunktur (3 av 4)

Få 90 minutter akupunkturbehandling hos Torp Akupunktur

249 kr
750 kr
Kjøpte
40+
Spar
67%
Legg til deal i favoritter

Med denne dealen får du hele 90 minutter akupunkturbehandling. Akupunkturbehandling lindrer og forebygger en rekke plager i kroppen og er en av verdens eldste behandlingsformer.

Høydepunkter

 • Gir en smertedempende effekt
 • Virker også muskelavslappende
 • Behandlingstid: 90 minutter
 • Rett opp balansen i kroppen
 • Gode tilbakemeldinger 
 • Lisa har bachelorgrad i akupunktur
 • Det benyttes både til å bedre blodsirkulasjonen, lindre hevelse og smerte og bedre fysisk styrke

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 31.08.2021
 • Booking online
 • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Forståelse og trygghet
Det er viktig for Torp Akupunktur at pasienten føler seg sett og hørt, og ikke minst får en forståelse av hva som kan forventes under og etter en behandling.Forklaring skaper trygghet! Ved at pasienten blir forberedt på hva som kommer til å skje under en behandling, vil dette være med på å skape trygghet hos pasienten. For Torp Akupunktur er det viktig at pasienten får en god opplevelse. Spesielt i starten hvis behandlingen er ukjent. 

Hvordan virker akupunktur og hva benyttes det for?
Enkelt forklart virker akupunktur via de perifere nervene og bindevevet som frigjør transmittere som har en effekt på det sentrale nervesystemet. Disse signalstoffene regulerer områder i hjernen som blant annet påvirker det autonome nervesystemet. Dette gjør akupunktur til en relevant behandling ved blant annet smertetilstander.

Effekten av akupunktur er godt dokumentert ved en rekke lidelser, blant annet kronisk smerte, hodepine, migrene, nakkesmerter, kvalme, allergi, søvnproblemer, depresjon, angst, posttraumatisk stresslidelse og flere andre tilstander.

Tilbakemeldinger

Hodepine, vond nakke og rygg. 

Lisa satte nåler og fant de vonde partiene med en gang. Meget flink, rolig og behagelig behandling. (Litt vondt når det sto på på triggerpunktene) men helt klart en behandling som funker. Hodepinen forsvant etter én behandling. Anbefales på det sterkeste. Hadde også nåler i hofte/rompeparti ble så mye bedre etterpå.

Linda Abrahamsen

Jeg hadde over flere uker slitt med et vondt kne som tidvis låste seg helt. Lisa sin behandling med nåler var virkelig til god hjelp. Merket allerede etter første behandling tegn til bedring, og etter noen behandlinger til var kneet helt bra. 

Lisa kan jeg trygt anbefale, med sin ro og faglig tyngde føler man seg ivaretatt

Heidi Grøndahl Knudsen

For å se flere tilbakemeldinger klikk her  

Deal selges av

Torp Akupunktur AS
Organisasjonsnummer: 926903640
Torggata 10
0181 Oslo
Etter avtale
92210136Ring