Let`s deal
Fjern søk
Se favoritter
Fettfjerning med ultralyd hos Kosmetisk Lege

Fettfjerning med ultralyd hos Kosmetisk Lege

399 kr
900 kr
Kjøpte
20+
Spar
56%
Legg til deal i favoritter

Bli kvitt uønsket fett helt uten kirurgi med ultralydbehandling. Dette er ikke en slankeoperasjon, men en behandling som fjerner fettmolekyler.

Høydepunkter

  • Sentralt i Bergen
  • Behandlingene utføres av hudpleieterapeut med tilsyn fra kosmetisk sertifisert lege
  • Fettfjerning uten kirurgi
  • Kan redusere midjemålet med 3-5 cm på én enkelt behandling
  • Kan redusere cellulitter og strammer opp slapp hud

Brukervilkår

  • Dealen gjelder f.o.m. 12.07.2021 t.o.m. 30.09.2022
  • Booking gjøres online
  • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
  • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
  • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Kavitasjon (fettfjerning med ultralyd)

Cavi-Lipo er et av markedets mest avanserte og effektive ultralydsystemer som bruker kavitasjon til å bryte ned fettceller. Apparatet brukes til permanent fjerning av fettceller, samt til behandling av ansikt og hals. Cavi-Lipo brukes også til å redusere cellulitter og stramme opp slapp hud.

Cavi-Lipo virker på alt underhudsfett, og hele kroppen kan behandles på en rask, sikker og effektiv måte. Cavi-Lipo arbeider med ultralyd på ca. 25 KHz og behandlingen foregår ved at en patentert sonde føres langsomt over de aktuelle områdene. Det unike ved fokussonden på Cavi-Lipo apparatet er at ultralydbølgene krysser hverandre slik at det oppstår en interferens som forsterker virkningen. Behandlingen stimulerer også lymfesystemet, noe som hjelper kroppen med å skille ut de giftstoffene som ofte ligger lagret i fettcellene.

Behandlingen er helt smertefri og krever ingen bedøvelse, inngrep eller lignende. Det eneste du kjenner er en svak varme når sonden beveges mot huden din. Du kan straks gå tilbake til dine vanlige gjøremål etter behandlingen. Fettcellene blir borte for godt og metoden fjerner fett uten bruk av kirurgiske inngrep. Resultatene kan i mange tilfeller likevel sammenlignes med det en oppnår ved vanlig fettsuging og kirurgi.

Hva er kavitasjon?

Kavitasjon er en reaksjon mellom væsker og lavfrekvente ultralydbølger. Kavitasjonen som Cavi-Lipo benytter har en frekvens som kun påvirker fettceller. Ved bruk av lavfrekvente ultralydbølger med høy intensitet vil små vakumbobler dannes i vevsvæsken på en kontrollert måte. Disse boblene vil implodere slik at cellemembranen oppløses og det oppsamlete fettet frigjøres uten å skade tilgrensende vev. Denne innovative metoden fjerner vanskelig fett som man ikke alltid klarer å bli kvitt med dietter eller trening. Fettcellene omdannes til væske som kroppen kvitter seg med gjennom lymfesystemet og vanlig forbrenning. Kroppens øvrige celler påvirkes ikke.

Deal selges av

Kosmetisk Lege
Organisasjonsnummer: 917 915 946
Smalgangen 1
5014 Bergen
454 00 496Ring
Oppgi Let's deal kode ved booking