letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
KOTAI "The Essential" Set, 3 kniverKOTAI "The Essential" Set, 3 kniver (1 av 25)KOTAI "The Essential" Set, 3 kniver (2 av 25)KOTAI "The Essential" Set, 3 kniver (3 av 25)KOTAI "The Essential" Set, 3 kniver (4 av 25)KOTAI "The Essential" Set, 3 kniver (5 av 25)KOTAI "The Essential" Set, 3 kniver (6 av 25)KOTAI "The Essential" Set, 3 kniver (7 av 25)KOTAI "The Essential" Set, 3 kniver (8 av 25)KOTAI "The Essential" Set, 3 kniver (9 av 25)KOTAI "The Essential" Set, 3 kniver (10 av 25)KOTAI "The Essential" Set, 3 kniver (11 av 25)KOTAI "The Essential" Set, 3 kniver (12 av 25)KOTAI "The Essential" Set, 3 kniver (13 av 25)KOTAI "The Essential" Set, 3 kniver (14 av 25)KOTAI "The Essential" Set, 3 kniver (15 av 25)KOTAI "The Essential" Set, 3 kniver (16 av 25)KOTAI "The Essential" Set, 3 kniver (17 av 25)KOTAI "The Essential" Set, 3 kniver (18 av 25)KOTAI "The Essential" Set, 3 kniver (19 av 25)KOTAI "The Essential" Set, 3 kniver (20 av 25)KOTAI "The Essential" Set, 3 kniver (21 av 25)KOTAI "The Essential" Set, 3 kniver (22 av 25)KOTAI "The Essential" Set, 3 kniver (23 av 25)KOTAI "The Essential" Set, 3 kniver (24 av 25)

KOTAI "The Essential" Set, 3 kniver

2 699 kr
6 096 kr
Kjøpte
10+
Spar
56%
Legg til deal i favoritter

KOTAI "The Essential" Set inkluderer: Skrellekniv - 9 cm hamret blad, Gyuto (kokkekniv) - 20 cm hamret blad og Brødkniv - 20 cm taggete hamret blad. 100% håndlaget, smidd med japansk 440C høykarbon rustfritt stål.

Produktinfo

  • 100% håndlaget
  • Ultraskarpt japansk 440C høykarbon rustfritt stål
  • Skjult full tang
  • Svart pakkawood håndtak
  • HRC-hardhet: 60 +/-1
  • Perfekt balansert
  • Rustfritt
  • Bamboo Saya (slire eller bladdeksel) følger med hver kniv
  • Livstidsgaranti

Brukervilkår

  • Frakt tilkommer
  • Leveringstid: cirka 3 arbeidsdager

Mer om produktet

The Essential Set inkluderer:

  • Skrellekniv - 9 cm hamret blad
  • Gyuto (kokkekniv) - 20 cm hamret blad
  • Brød-/konditorkniv - 20 cm taggete hamret blad

Slipt til en dobbel skråsliping som gir eggen på knivbladet en optimal vinkel på 15 ̊ per side (mot 20-25 ̊ for de fleste vestlige kniver), balanserer Kotai-knivene perfekt ekstrem skarphet og bladets soliditet.

Deres 1,8 mm tynne blader (1,5 for skjærekniven) tillater presise og skarpe kutt, og knuser aldri selv den mest delikate maten for å bevare den fulle smaken.

Foruten sin estetiske appell, skaper "Tsuchime" (槌目) (hamret) mønster små luftlommer mellom bladet og maten som kuttes. Denne forfedres japanske metoden reduserer luftmotstanden, og forhindrer dermed at mat fester seg til bladet.

Smidd med japansk 440C høykarbon rustfritt stål, vil alle KOTAI-blader holde seg skarpe opptil 10 ganger lenger enn andre kniver. 440C kombinerer et høyt karboninnhold for hardhet og kantbevaring med den optimale mengden krom for korrosjonsbestandighet.

Skjult full tang - KOTAI-blader strekker seg helt til bunnen av håndtaket - for overlegen holdbarhet og balanse.

Vedlikehold:
Ikke kutt på harde overflater (metall, keramikk, marmor). Bruk et skjærebrett av tre eller myk plast. Ikke kutt bein eller frossen mat. Håndvask og tørk raskt etter bruk. Ikke vask i oppvaskmaskin, ikke bløtlegg eller la ligge i en våt vask.

Selges av

KOTAI
Organisasjonsnummer: 842188484