Se favoritter
Få en drømmedag hos Kosmetisk Lege inkl. 20 min massasje

Få en drømmedag hos Kosmetisk Lege inkl. 20 min massasje

1 199 kr
2 500 kr
Kjøpte
1
Spar
52%
Legg til deal i favoritter

Få en drømmedag hos Kosmetisk Lege. Pakken inkluderer 20 min massasje, cavi-lipo fettfjerning, led-lys ansiktsbehandling og konsultasjon kosmetisk lege ansiktsbehandling (introduksjonstilbud på behandling injeksjoner).       

Høydepunkter

  • Smertefri behandling
  • Behandlere med lang erfaring
  • Etablert klinikk med flotte lokaler
  • Sentralt i Bergen Sentrum

Brukervilkår

  • Dealen gjelder f.o.m. 06.09.2021 t.o.m. 15.12.2021
  • Booking gjøres online - oppgi din Let’s deal-kode
  • Ta med din Let's deal-kode i app ved oppmøte
  • Husk å booke i god tid før siste dato
  • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
  • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Kavitasjon (fettfjerning med ultralyd)
Cavi-Lipo er et av markedets mest avanserte og effektive ultralydsystemer som bruker kavitasjon til å bryte ned fettceller. Apparatet brukes til permanent fjerning av fettceller, samt til behandling av ansikt og hals. Cavi-Lipo brukes også til å redusere cellulitter og stramme opp slapp hud.

Cavi-Lipo virker på alt underhudsfett, og hele kroppen kan behandles på en rask, sikker og effektiv måte. Cavi-Lipo arbeider med ultralyd på ca. 25 KHz og behandlingen foregår ved at en patentert sonde føres langsomt over de aktuelle områdene. Det unike ved fokussonden på Cavi-Lipo apparatet er at ultralydbølgene krysser hverandre slik at det oppstår en interferens som forsterker virkningen. Behandlingen stimulerer også lymfesystemet, noe som hjelper kroppen med å skille ut de giftstoffene som ofte ligger lagret i fettcellene.

Behandlingen er helt smertefri og krever ingen bedøvelse, inngrep eller lignende. Det eneste du kjenner er en svak varme når sonden beveges mot huden din. Du kan straks gå tilbake til dine vanlige gjøremål etter behandlingen. Fettcellene blir borte for godt og metoden fjerner fett uten bruk av kirurgiske inngrep. Resultatene kan i mange tilfeller likevel sammenlignes med det en oppnår ved vanlig fettsuging og kirurgi.

Om behandler
Kosmetisk Lege Dr. Borys Ilona er lege og spesialist i estetiske behandlinger. Eier av en av de største estetiske medisinklinikkene i Bergen, Norge. Hun har har jobbet med estetisk medisin i et par år og deltatt på flere internasjonale konferanser og kurs i Monte Carlo, Athen, Stockholm, Paris. I over 8 år har hun jobbet i norsk og polsk medisinsk behandling som lege. Hun har utmerket kunnskap samt praktisk erfaring i yrket. Velkommen!

Deal selges av

Kosmetisk Lege
Organisasjonsnummer: 917 915 946
Torget 11
5014 Bergen