Let`s deal
Fjern søk
Se favoritter
1 natt for 2 inkl. inngang til Spa-loungen og middag på Sunlight Hotell Nyköping1 natt for 2 inkl. inngang til Spa-loungen og middag på Sunlight Hotell Nyköping (1 av 15)1 natt for 2 inkl. inngang til Spa-loungen og middag på Sunlight Hotell Nyköping (2 av 15)1 natt for 2 inkl. inngang til Spa-loungen og middag på Sunlight Hotell Nyköping (3 av 15)1 natt for 2 inkl. inngang til Spa-loungen og middag på Sunlight Hotell Nyköping (4 av 15)1 natt for 2 inkl. inngang til Spa-loungen og middag på Sunlight Hotell Nyköping (5 av 15)1 natt for 2 inkl. inngang til Spa-loungen og middag på Sunlight Hotell Nyköping (6 av 15)1 natt for 2 inkl. inngang til Spa-loungen og middag på Sunlight Hotell Nyköping (7 av 15)1 natt for 2 inkl. inngang til Spa-loungen og middag på Sunlight Hotell Nyköping (8 av 15)1 natt for 2 inkl. inngang til Spa-loungen og middag på Sunlight Hotell Nyköping (9 av 15)1 natt for 2 inkl. inngang til Spa-loungen og middag på Sunlight Hotell Nyköping (10 av 15)1 natt for 2 inkl. inngang til Spa-loungen og middag på Sunlight Hotell Nyköping (11 av 15)1 natt for 2 inkl. inngang til Spa-loungen og middag på Sunlight Hotell Nyköping (12 av 15)1 natt for 2 inkl. inngang til Spa-loungen og middag på Sunlight Hotell Nyköping (13 av 15)1 natt for 2 inkl. inngang til Spa-loungen og middag på Sunlight Hotell Nyköping (14 av 15)

1 natt for 2 inkl. inngang til Spa-loungen og middag på Sunlight Hotell Nyköping

1 895 kr
2 725 kr
3,8
(185)
Kjøpte
20+
Spar
30%
Legg til deal i favoritter

Unikt plassert i en gammel såpefabrikk, finner du Sunlight Hotel and Spa i Nyköping - kun en times reise fra Stockholm, hvis formål er å ønske alle typer møter velkommen . Her er det 152 rom, 13 konferanserom, gokartbane, 25-meters basseng og badstue, SPA-lounge med lenestoler, bar og boblebad, Sveriges største hotellgym og selvfølgelig deres restaurant og lounge Klara, hvor du kan nyte smaker med fokus på det grønne og bærekraftige og viner fra hele verden. All mat er basert på lokale råvarer valgt med omhu og hovedsakelig fra Sörmland.

Mandag til torsdag for 2 personer
1 895 kr
2 725 kr
Fredag-lørdag for 2 personer
1 995 kr
3 150 kr

Dealen inkluderer

 • Overnatting for to, i Queen-rom
 • 2-retters middag fra kl på 17, på hotellets restaurant Klara
 • Tilgang til Sunlight Wellness kl 20:00 - 22:00
 • Tilgang til treningsrom, gruppetrening og 25 m basseng
 • Frokostbuffet neste dag

Brukervilkår

 • Dealen gjelder fra 4. september til 30. november 2023
 • Ukedagstilbudet refererer til innsjekking mandag til torsdag, helgetilbudet refererer til innsjekking fredag og lørdag
 • Etter å ha fullført kjøpet, vennligst bestill her
 • Skriv inn din Let's deal-kode for å vise tilgjengelighet og for at prisen skal justeres til 0 kr
 • Du skriver inn din Let's deal-kode under "JEG HAR EN KODE" for å få tilgjengelighet og riktig pris
 • Merk: Let's deal-bestillinger kan kun bestilles via bestillingslenken. For spørsmål henviser vi til [email protected]
 • Begrenset antall rom - førstemann til mølla og kun reservasjoner bekreftet av Sunlight hotel gjelder
 • Åpent kjøp i 14 dager så lenge du ikke har bestilt reise/overnatting
 • Ombestilling er avhengig av tilgjengelighet. Avbestilling ikke mulig etter reservert overnatting

Mer om dealen

Såpefabrikken som ble hotell

Sunlight Hotel and Spa holder til i en gammel såpefabrikk som har gjennomgått en magisk reise fra kokende industrigryte til å bli et samlingssted for kultur, avslapning og nye ideer. Gjestfriheten er basert på en varm velkomst for alle og personalet er drevet av en genuin lidenskap for møtet mellom mennesker.

Nydelige smaker fra skog og innsjø

På restaurant Klara nyter du smaker med fokus på det grønne og bærekraftige, samt viner fra hele verden. All mat er basert på utvalgte lokale råvarer. Kjøkkenet elsker Sörmland og dets skoger og innsjøer, og hver tallerken har et Sörmland-preg. Kjøkkenpersonalet brenner for lokal mat og står selvsikkert med kokkeskoene sine i den svenske mattradisjonen. Tenk mer casual dining enn fine dining: Hos Klara vil glass og bestikk rasle og rasle.

Velvære med fokus på deg og kun deg

Slapp av i spa-salongen deres og dykk ned i et av bassengene. Etterpå er det deilig å varme seg i badstuen. Drikke og andre godbiter serveres i avslapningsområdet.

Deal selges av

Sunlight Hotel och Spa
Organisasjonsnummer: 556342-0768
Nytorget 7
611 38 Nyköping
Incheckning från: 15:00
Utcheckning: 11:00
* Vårt SPA är stängt på söndagar
Genomför din bokning via länken ovan.
Du skriver in din Lets deal kod under ”JAG HAR EN KOD” för att få fram tillgänglighet och rätt pris.
Notera: Lets deal bokningar kan endast bokas in via vår hemsida. Vid frågor hänvisar vi till [email protected]
Vi svarar helgfria vardagar mellan kl. 08-16.