Se favoritter
Rengjøringsbørster for bor / skrutrekker, 4 deler, Rosa

Rengjøringsbørster for bor / skrutrekker, 4 deler, Rosa

179 kr
299 kr
Kjøpte
10+
Spar
40%
Legg til deal i favoritter
I dette fleksible settet finner du flere skrubbebørster med bitholder til boren eller skrutrekkeren.

Produktinfo

  • Rengjøring trenger ikke å være kjedelig
  • Børstene rengjøres raskt og effektivt

Brukervilkår

  • Leveringstid 1-3 virkedager
  • Sendes direkte fra vårt lager i Sverige!
  • Det er ikke mulig å bruke rabattkoder på denne dealen

Mer om produktet

I dette fleksible settet finner du flere skrubbebørster med bitholder til boren eller skrutrekkeren. Børstene rengjøres raskt og effektivt uten store anstrengelser og kan brukes til å rengjøre de fleste overflater!

Rengjøring trenger ikke å være kjedelig
Hvem hadde trodd at det kunne være gøy å rengjøre badet? For det praktiske er disse skrubbebørstene en ren rensedrøm! Eller, minst så nær en "drøm" som du kan komme når det gjelder rengjøring.

Vil den gamle mannen for eksempel ikke rense toalettet? Når han ser disse børstene, vil han neppe være i stand til å motstå fristelsen til å teste dem for ekte og se hva de står for! Men hvis tanken på å grave rundt i toalettsetet med skrutrekkeren ikke føles så fristende, er det mange andre steder at den kan brukes. Badekar, servanter, kjøkkenflater, benker og vasker er bare noen få eksempler på steder som garantert vil føles bra om å få ordentlig rengjøring innimellom!

Stor eller liten skrubbebørste?
For å gjøre det lettere å få tilgang til alle steder, er flere skrubbebørster i forskjellige størrelser og design inkludert. En av dem ser mer eller mindre ut som en vanlig toalettbørste, en ligner mest på en vanlig skrubbebørste, og den tredje er liten og kan rense alle små kroker og kroker.

Morsomt og annerledes, men også praktisk og rimelig
Vi bør ikke gjemme oss under stolen at det er produkter som vil gi et bedre resultat enn disse skrubbebørstene, for eksempel våre apparater innen damprengjøring. Men alle disse dingsene koster også betydelig mer enn skrubberne, så det er kanskje ikke en helt rettferdig sammenligning. Det som gjør skrubbebørstene så praktiske, er at de enkelt monteres på din eksisterende maskin ved hjelp av standard bitbrakett, og deretter (like lett) fjernes hvis du vil bruke skrutrekkeren til det den faktisk er ment å gjøre. Det er også verdt å nevne at prisen på alle disse børstene sammen er nesten uslåelig!

Så de er både morsomme og forskjellige, men også veldig praktiske og rimelige.

Spesifikasjon:


  • Innhold: 4 deler
  • Materiale: Nylon, plast og rustfritt stål
  • 4 børstehoder formet til forskjellige formål

MERK: Skrutrekker / bor er ikke inkludert.

Deal selges av

Teknikproffset Nordic AB
Organisasjonsnummer: 556998-9329