Let's deal

Gavekort på IPL-laserbehandlinger hos Klinikk Bogstadveien

199 kr
1 200 kr
Kjøpte
20+
Spar
83%

Forny huden etter sommeren med IPL-laserbehandling hos Klinikk Bogstadveien – kan brukes til hudforbedringer, sprengte blodkar og pigmentflekker. Gavekort til en verdi à 1 200 kr, du betaler kun 199 kr!

Høydepunkter

  • Kan brukes på tre ulike behandlinger med IPL-laser
  • Velg mellom behandling for hudforbedringer, sprengte blodkar og pigmentflekker
  • Kan brukes på hele kroppen – du velger selv hvor du vil bli behandlet!
  • Klinikk med sentral beliggenhet i Bogstadveien

Brukervilkår

  • Dealen kan brukes t.o.m. 31.10.2019
  • Se bookinginformasjon nederst i dealen
  • Booking-forespørsel er størst i starten og slutten av kampanjeperioden
  • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
  • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
  • Du betaler 199 kr for gavekortet med verdi på 1 200 kr. Mellomlegget for behandlingen betales direkte til klinikken, se prisliste for fullstendig pris

Mer om dealen

Ellipse IPL, som står for Intense Pulsed Light, er et behandlingsgjennombrudd som gjør det mulig å forbedre huden på mange områder. Ved kjøp av denne dealen kan du få behandling på hudforbedringer, sprengte blodkar eller pigmentflekker. 

Ved hjelp av IPL kan behandlingen skreddersys til dine spesielle behov. Photorejuvention kalles denne behandlingsmetoden. Det anbefales en serie på 5-6 behandlinger, alt avhengig av hvilke plager du skal behandle og graden av hver enkel plage.

Behandling for pigment og solskadet hud

Behandling med IPL med en mye større behandlingsoverflate enn de fleste lasere, fjerner den effektivt og raskt kviser, pigmentflekker og skjolder. IPL har sin spesielle bølgelengde som er ideell og kan være det beste alternativet til forskjellige behandlinger, som for eksempel fjerning av pigmentflekker/skjolder, Acner/kviser, rødhet, «sprengte» blodårer i ansiktet og hårfjerning. 

Sprengte blodkar

Sprengte blodkar i ansiktet skyldes en kombinasjon av arvelige forhold og ytre påkjenning. Soleksponering akselerer hudens aldrinsprosess og kan forårsake forstyrrelser i hudens normale blodgjennomstrømming som igjen kan forårsake vaskulære problemer som sprengte blodkar (telangiectasier) og diffus rødhet

Før behandlingen

For å kunne utføre behandling skal man ikke være solbrun og man må ikke ha vært i solen de siste 2-4 ukene. Etter behandling er det viktig å bruke solfaktor 30 og ikke eksponere det behandlede området for direkte sollys de påfølgende 3-4 ukene.

Behandlingen

Ved behandling påføres en gel for forsterke lysets gjennomtrenging i huden, slik at den kommer ned til de områdene den skal behandle. Den glatte glassoverflaten på IPL-apparatet føres over huden slik at den mottar lysimpulser. Du vil kjenne et lite stikk, som snerten av en gummistrikk. En bedøvende krem kan også brukes, men er sjelden nødvendig.

Deal selges av

Klinikk Bogstadveien
Organisasjonsnummer: 914 830 125
Rosenborggata 1B
0356 Oslo
Mandag til fredag: 09:00-17:00, ellers: etter avtale
Timebestilling gjøres på e-post – oppgi Let's deal-kode