Se favoritter
Velg mellom 30 eller 60 minutters ansiktsbehandling m/ massasje hos Beauty Therapy Medi og Spa Klinikk på BislettVelg mellom 30 eller 60 minutters ansiktsbehandling m/ massasje hos Beauty Therapy Medi og Spa Klinikk på Bislett (1 av 7)Velg mellom 30 eller 60 minutters ansiktsbehandling m/ massasje hos Beauty Therapy Medi og Spa Klinikk på Bislett (2 av 7)Velg mellom 30 eller 60 minutters ansiktsbehandling m/ massasje hos Beauty Therapy Medi og Spa Klinikk på Bislett (3 av 7)Velg mellom 30 eller 60 minutters ansiktsbehandling m/ massasje hos Beauty Therapy Medi og Spa Klinikk på Bislett (4 av 7)Velg mellom 30 eller 60 minutters ansiktsbehandling m/ massasje hos Beauty Therapy Medi og Spa Klinikk på Bislett (5 av 7)Velg mellom 30 eller 60 minutters ansiktsbehandling m/ massasje hos Beauty Therapy Medi og Spa Klinikk på Bislett (6 av 7)

Velg mellom 30 eller 60 minutters ansiktsbehandling m/ massasje hos Beauty Therapy Medi og Spa Klinikk på Bislett

399 kr
750 kr
Kjøpte
70+
Spar
47%
Legg til deal i favoritter

ProSkin er en ansiktsbehandling for deg som ønsker resultater på kort tid. Behandlingen er avslappende og skreddersydd etter hudens behov. ProSkin 30 består av rens, hudanalyse, peeling, utklemming, maske og avsluttende serum, øyekrem og dagkrem. ProSkin 60 består av rens, hudanalyse, peeling, utklemming, massasje, maske og avsluttende serum, øyekrem og dagkrem, med skulder og nakke massasje.      

ProSkin 30
399 kr
750 kr
Behandlingstid: 30 minutter uten massasje
ProSkin 60
499 kr
1 200 kr
Behandlingstid: 60 minutter med massasje

Høydepunkter

 • ProSkin ansiktsbehandling i 30 eller 60 minutter
 • Massasje av ansikt, skuldre og nakke
 • Perfekt spabehandling i en travel hverdag
 • Dermalogica er førstevalget blant profesjonelle hudterapeuter over hele verden
 • Sentralt på Bislett!
 • 5 av 5 stjerner på Facebook
 • Følg Beauty Therapy - Medi og Spa Clinic på Instagram

Brukervilkår

 • Dealen gjelder f.o.m. 14.09.2021 t.o.m. 26.11.2021
 • Booking gjøres via nettside 
 • Oppgi din Let’s deal-kode
 • Ta med din Let's deal-kupong i app ved oppmøte 
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke

Mer om dealen

ProSkin ansiktsbehandling
ProSkin fra Dermalogica er en behandling som er målrettet for deg, de lager behandlingsprogram hvor de fokuserer på ett «problemområde», f.eks mørke ringer rundt øynene, kråketær, gusten hud, el. Eller så kan de også gjøre det om til det en lunsjbehandling som inkluderer rens, peeling, maske og nakkemassasje.

De skreddersyr hudpleiebehandlingen etter en grundig facemapping, som betyr en grundig hudanalyse delt i 6 soner. Om det er aldring, hyperpigmentering, akne, dehydrering, eller andre hudtilstander som trenger å jobbes med for å forebygge og bedre hudtilstanden. Uansett gir behandlingen fukt, regenererer og tilfører glød. Behandlingen setter en brems av de biologiske triggerne som fører til en dårlig hudtilstand på huden din!

Behandlingen er tilpasset din hudtilstand som består av rens, peeling, massasje av ansikt, skuldre og nakke, maske, serum og ansiktskrem i ProSkin 60 og rens, peeling, serum og krem i ProSkin30.

Beauty Therapy - Medi og Spa Clinic
Beauty Therapy holder til i et flott og koselig lokal i Oslo sentrum og tilbyr behandlinger innen hudpleie, vippe extensions og vippe extensions 3D, massasje, fotpleie, brasiliansk voksing, spa for to.

Les mer om terapeutene på Beauty Therapy her!

Deal selges av

Beauty Therapy - Medi og Spa Clinic
Organisasjonsnummer: 922 254 125
Holbergs gate 3
0166 Oslo
Mandag-Lørdag 09:00 - 20:00
22 11 49 29Ring