Let's deal

Kjemisk peeling hos Apame - gir deg ny glød og ren, frisk hud

599 kr
1 500 kr
Kjøpte
3
Spar
60%

Behandlingen består av rens, peeling, dyprens, napp av bryn, ansiktsmassasje, maske som gir deg ny glød og ren, frisk hud.

Høydepunkter

  • Frisker opp gusten, kjedelig hud 
  • Du kan også kjøpe gavekort direkte fra salongen
  • Hjelper mot akne 

Brukervilkår

  • Dealen kan brukes t.o.m. 28.02.2019
  • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
  • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
  • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
  • Gjelder kun nye kunder

Mer om dealen

Kjemisk peel er en fellesbetegnelse for peelinger og hudpleieprodukter som inneholder virkestoffer som for eksempel av fruktsyrer som glycolsyre, melkesyre, salicylsyre og trickloreddiksyre, som har som virkning å frigjøre overflødige, døde hudceller fra det ytterste laget i huden. Dette laget i huden består hovedsakelig av fett og oljesubstanser som har klumpet seg sammen og som ikke frigjøres fra huden ved naturlige prosesser. Ved påføring av individuelt tilpassete sure stoffer (lav pH verdi) vil vi da få en kjemisk peel av huden. Dette vil fremstå som en mild eller sterk avflassingsprosess.

De helt unge vil ofte ha akneproblemer som utgangspunkt for å oppsøke en hudpleier. De trenger ikke å gå for de helt dype peelingene. Da greier det seg med en lett peeling med fruktsyrer.

Apame

Apame er en hud og hår klinikk som startet opp i 2017 og er kvalifisert i behandling av hud og hårs daglige problemstillinger uten kirurgi eller laser. De behandler en rekke plager som akne, aknearr, strekkmerker, rynker, flekker, hårfall, hårgjenvekst. Behandlingsplanen vil være unik kun for deg. Du skal føle deg trygg hos de og de vil ta vare på dine interesser og finne en løsning for dine hud- og hårproblemer. Apameklinikken jobber med både forebygging og behandling.

Velkommen!

Deal selges av

Apame hud og hårklinikk
Organisasjonsnummer: 919 891 424
Østensjøveien 32
0667 Oslo
96759680Ring