Oppdag de perfekte smakskombinasjonene og lær om hvordan du kan forbedre matopplevelsen din med passende drikkevarer. Bli med på et unikt og lærerikt kurs som vil utfordre og utvide dine gastronomiske horisonter. Kurset holdes i ditt eget hjem. Les om kursene nedenfor.
Høydepunkter
- Bestill en uforglemmelig opplevelse med vin og ost pairing kuratert av sommelier Maria Ianko
- Få den eksklusive opplevelsen uten å forlate ditt eget hjem
- Oppdag hvordan mat og drikke kan utfylle hverandre for en bedre opplevelse
- Lær mer om vin
- Lær perfekte smakskombinasjoner
- Du vet vel at du kan se alle dine deals på smartphonen? Last ned Let's deal for iPhone og Android
Vilkår
- Dealen er gyldig i 90 dager fra kjøp
- Booking gjøres via mail: [email protected] - oppgi Let's deal-koden i epost, samt antall personer
- Ha med kode i app på kurset, ingen kode, ingen deal
- Kurset må bookes senest 7 dager før ønsket kursdato
- Aldersgrense 18 år pga alkoholservering
- Husk å booke i god tid før siste dato
- Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
Mer om dealen
Rødvin, hvitvin eller musserende kurs:
Maria sender liste på hvilke viner som skal kjøpes inn. For 10 personer vil dette komme på maks 1000,-
Ost og vin eller mat og vin:
Maria sender liste på hvilke matretter/oster og viner som skal kjøpes inn. For 10 personer vil dette komme på maks 1500,-
Om Maria
"Jeg er opprinnelig fra Romania, og i vakre Romania regnet det ikke vann, men nesten vin! Ok, kanskje ikke bokstavelig talt, men med den mengden vin som blir drukket, kunne mat lett tro det.
I vår landsby, hvor jeg vokste opp, var vin ikke bare en drink; det var et bånd, en tradisjon, en lidenskap som ble overført fra generasjon til generasjon. Som liten jente, lenge før jeg kunne sette pris på en fin flaske vin, husker jeg hvordan jeg pleide å drikke ugjæret druemost etter vi hadde høstet inn druene og stumpet på de med føttene. Jeg holdt glasset i hånden, nippet sakte og hevet mitt glass i skål som om jeg var landets mest erfarne sommelier.
Ungdomsårene kom, og som med mange lidenskaper fra barndommen, ble vinen satt til side. Andre interesser, venner og studier tok over. Men som det sies: "ekte kjærlighet dør aldri; den bare tar en pause". Da jeg flyttet til Norge, oppdaget jeg vinens verden på nytt. Jeg begynte å jobbe på en italiensk restaurant, hvor jeg ble introdusert for et mangfold av viner. Det var her blant flasker av Franciacorta, Barolo og Ripasso at jeg gjennopdaget min gamle lidenskap og bestemte meg for å bli sommelier.
Romania hadde gitt meg røttene, lært meg vinens grunnleggende prinsiper og verdier. Norge ga meg vingene og sjansen til å utforske, lære og dele dene lidenskapen med andre. Vin, for meg, er mer enn bare en drikke. Den er min fortid, min nåtid og min fremtid."