Se favoritter
Gi ansiktet og halsen et løft med høy intensiv fokusert ultralyd (HIFU) hos Kosmetisk LegeGi ansiktet og halsen et løft med høy intensiv fokusert ultralyd (HIFU) hos Kosmetisk Lege (1 av 4)Gi ansiktet og halsen et løft med høy intensiv fokusert ultralyd (HIFU) hos Kosmetisk Lege (2 av 4)Gi ansiktet og halsen et løft med høy intensiv fokusert ultralyd (HIFU) hos Kosmetisk Lege (3 av 4)

Gi ansiktet og halsen et løft med høy intensiv fokusert ultralyd (HIFU) hos Kosmetisk Lege

2 995 kr
7 000 kr
Kjøpte
8
Spar
57%
Legg til deal i favoritter

HIFU er et alternativ til tradisjonell kirurgisk ansiktsløftning. Behandlingen strammer opp og løfter huden ved bruk av høy intensiv fokusert ultralyd (HIFU). Du kan få en mer markert kjevelinje og strammere hals. Kinn kan få ett lite løft, samt at en kan få et løft av øyebryn. 

En behandling
2 995 kr
7 000 kr
Tre behandlinger
7 995 kr
14 000 kr

Høydepunkter

 • Fornyer og forsterker kollagenen i huden
 • En ny behandlingsmetode for å stramme opp huden i dybden
 • Det er det nærmeste en kan komme ett ansiktsløft uten å gjøre ett kirurgisk inngrep
 • 4,8 av 5 stjerne på Styletime
 • 4,7 av 5 stjerner på Facebook
 • Følg Kosmetisk Lege på Instagram
 • Sentralt i Bergen

Brukervilkår

 • Dealen gjelder f.o.m. 12.07.2021 t.o.m. 30.09.2021
 • Booking gjøres online - oppgi din Let’s deal-kode
 • Ta med din Let's deal-kupong i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke

Mer om dealen

Hva er HIFU-metoden?

Høy Intensiv Fokusert Ultralyd (HIFU) er en ny behandlingsmetode for å stramme opp huden i dybden. Det er det nærmeste en kan komme et ansiktsløft uten å gjøre et kirurgisk inngrep. Med denne behandlingen kan du få en mer markert kjevelinje og strammere hals. Kinn kan få ett lite løft, samt at en kan få et løft av øyebryn.

Ultraliftbehandlingen kan også brukes på kropp. Den er effektiv på oppstramming av mage, «grevinneheng», lår og rumpe. Når huden eldes taper vi elastisitet, huden blir slapp og man føler at den henger mer. For å motvirke dette og stimulere bindevevet til å vokse og stramme seg opp kan en bruke høy intensiv ultralyd.

Hvordan virker HIFU?

Ved høyintensivert ultralyd sendes energi ned i huden og fokuseres på den dybden maskinen er innstilt på. Huden er delt inn i lag, epidermis (ytterste hudlag), dermis (mellomste hudlag) , og subcutis som er det underste hudlaget. Under subcutis har vi en bindevevshinne som kalles SMAS. Superficial Muscular Aponeurosis System. Dette er hinnen man vil behandle. Under behandlingen skjer det en intensiv varmeutvikling, 60-70 grader lokalt, som starter en oppstramming av det dype bindevevet. Det ytterste hudlaget blir ikke påvirket av denne behandlingen, men bindevevshinnen som musklene er festet i.

Metoden er FDA-godkjent for sin effektivitet for oppstramming og løft. FDA betyr Food and Drug Administration som er et amerikansk institutt som vurderer og bedømmer ulike metoder på en vitenskapelig måte. FDA godkjenning er det høyeste kvalitetsstempelet en behandlingsmetode kan ha.

Resultater

Behandlingen gir en oppstramming av bindevevshinnen som musklene er festet i. Effekten skjer gradvis, og endelig resultat sees først etter 3-6 måneder. Prosessen med nytt bindevev som skal vokse til i skadeområdet skjer langsomt. Individuelle forskjeller, alder og sykdom vil være med på å avgjøre sluttresultat. Når du kommer til behandling vil du få nøye informasjon.

Det tas bilder før behandling, og ved etterkontroll etter tre måneder. Resultatet kommer gradvis, og du vil derfor slippe spørsmål om hva du har gjort med ansiktet ditt. Resultatet varer oftest i noen år før den naturlige aldringsprosessen settes inn igjen.

Kosmetisk Lege Dr. Borys

Ilona er lege og spesialist i estetiske behandlinger. Eier av en av de største estetiske medisinklinikkene i Bergen, Norge.

Hun har har jobbet med estetisk medisin i et par år og deltatt på flere internasjonale konferanser og kurs i Monte Carlo, Athen, Stockholm, Paris.

I over 8 år har hun jobbet i norsk og polsk medisinsk behandling som lege. Hun har utmerket kunnskap samt praktisk erfaring i yrket.

Velkommen!

Les mer og følg Kosmetisk Lege Dr. Borys på Facebook og Instagram.

Deal selges av

Kosmetisk Lege
Organisasjonsnummer: 917 915 946
Torget 11
5014 Bergen
454 00 496Ring