Se favoritter
Veien til bedre helse med kostholdveiledning, øreakupuktur og fotsoneterapi hos Naturmedisin for alleVeien til bedre helse med kostholdveiledning, øreakupuktur og fotsoneterapi hos Naturmedisin for alle (1 av 7)Veien til bedre helse med kostholdveiledning, øreakupuktur og fotsoneterapi hos Naturmedisin for alle (2 av 7)Veien til bedre helse med kostholdveiledning, øreakupuktur og fotsoneterapi hos Naturmedisin for alle (3 av 7)Veien til bedre helse med kostholdveiledning, øreakupuktur og fotsoneterapi hos Naturmedisin for alle (4 av 7)Veien til bedre helse med kostholdveiledning, øreakupuktur og fotsoneterapi hos Naturmedisin for alle (5 av 7)Veien til bedre helse med kostholdveiledning, øreakupuktur og fotsoneterapi hos Naturmedisin for alle (6 av 7)

Veien til bedre helse med kostholdveiledning, øreakupuktur og fotsoneterapi hos Naturmedisin for alle

399 kr
890 kr
Kjøpte
1
Spar
55%
Legg til deal i favoritter

Jenny hjelper deg til en bedre helse, og tilbyr tjenester innen naturopati, trening, og yoga. Hun jobber holistisk, med naturlige verktøy, og tar alltid utgangspunkt i personen. Du er varmt velkommen! 

Unn deg selv bedre helse i høst med hjelp og veledning fra Jenny hos Naturmedisin for alle

Fotsoneterapi en behandling
399 kr
890 kr
Fotsoneterapi tre behandlinger
999 kr
2 300 kr
Øreakupunktur en behandling
399 kr
890 kr
Øreakupunktur tre behandlinger
999 kr
2 300 kr
Kostholdsveiledning en veiledning
399 kr
890 kr
Kostholdsveiledning tre veiledninger
999 kr
2 300 kr

Høydepunkter

 • Behandler har bred kompetanse og utdannelse
 • Velg mellom en eller tre behandlinger
 • Sentralt på Bygdøy allé, Oslo
 • Helhetlig analyse- og behandlingssystem innen naturmedisin
 • Kostholdveiledning
 • Øreakupunktur og fotsoneterapi

Brukervilkår

 • Dealen gjelder f.o.m. 29.09.2021 t.o.m. 15.12.2021
 • Booking gjøres via tlf.: 909 46 834  eller E-post: post@naturmedisinforalle.no 
 • Oppgi din Let’s deal-kode
 • Ta med din Let's deal-kupong i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke

Mer om dealen

Om partner
Jenny er utdannet biopat, yogalærer, personlig trener og pusteterapeut, og gjør sitt ytterste for å hjelpe deg å nå dine mål. Sammen skal vi nå dem!

Kostholdsveiledning
Trenger du hjelp med å få et personlig tilpasset kosthold? Jenny hjelper deg med å veilede deg med hva som er riktig kosthold for deg og din helse. Det finnes en jungel av råd for hvordan man skal spise, men sannheten er at kosthold er mer komplekst. Ulike mennesker skal ha ulikt kosthold. Enten om du ønsker å gjøre noen enkle grep for å endre livsstil og bli sunnere, eventuelt om du ønsker vektnedgang eller å gå opp i vekt. Noen sliter med tarmproblemer, allergier, eller lite energi. Da kan kostholdsveiledning hjelpe! Jenny holder fokus på ren, sunn mat, med høy næringstetthet. 

Øreakupunktur og fotsoneterapi
Disse brukes i hovedsak for å støtte opp den biopatiske/naturopatiske kuren, men kan også taes for seg selv uten kur. 

Hva er Biopati/Naturopati
Det er et helhetlig analyse- og behandlingssystem innen naturmedisin.  Verdifull kunnskap fra tradisjonell naturmedisin er satt i system med vestlige, forskningsbaserte metoder.  Jenny er opptatt av å finne årsaken til dine plager, og behandler aldri ett enkelt symptom, men hele kroppen.  Hver menneske er individuelt, og skal behandles individuelt. Biopatien/naturopatien ser på mennesket som en helhetlig og dynamisk fungerende helhet, og vi mener at kroppen til enhver tid jobber for å være i balanse. Biopatien kartlegger ubalanser, støtter opp kroppen, og tilrettelegger for best mulig miljø. Slik kan kroppen helbrede seg selv, og oppnå homeostase, som betyr helse. 

Deal selges av

Naturmedisin for alle
Organisasjonsnummer: 995 530 090
Bygdøy allé 9 c
0257 Oslo
Etter avtale
+47 90946834Ring