letsdeal
Fjern søk
Se favoritter

Fotpleie i hele landet

Gi føttene dine den kjærligheten og omsorgen de fortjener. Unn deg en deilig fot- og leggmassasje, vakker pedikyr eller bli kvitt fotproblemene. Her finner du tilbud og rabatter på blant annet neglepleie, fotspa, fotbad, peeling og medisinsk fotbehandling i hele landet. Se 6 vanlige spørsmål om fotpleie i hele landet

Se 6 vanlige spørsmål om fotpleie i hele landet

Enten du leter etter fotpleie eller vil unne deg en pedikyr i hele landet, har vi garantert noe som passer deg! Nedenfor gir vi svar på noen av de vanligste spørsmålene om våre deals.

Hvor mye koster fotpleie for pensjonister?

Som pensjonist kan du ofte få fotpleie til en rimeligere pris i salong. Er du 85 år eller eldre og har henvisning til fotterapi, har du rett til gratis fotpleie.

Hvorfor er fotpleie viktig ved diabetes?

En person med diabetes som har hatt tilstanden over lengre tid kan ha nedsatt følelse i føttene og dermed ikke merke når det oppstår skader og sår. I tillegg kan du få redusert blodsirkulasjon, noe som gjør at eventuelle sår gror saktere.

Bestill fotpleie i hele landet for optimal fothelse!

Hvor mye koster fotpleie i hele landet hos Let's deal?

Hos Let’s deal finner du blant annet medisinsk fotpleie og pedikyr i hele landet sentrum med opptil 60 % rabatt. Søker du opp fotpleie hele landet pris vil du få opp flere alternativer som passer ditt budsjett.

Hva er medisinsk fotpleie?

Medisinsk fotpleie både behandler og forebygger for eksempel smerter, sprukne hæler, neglesopp, inngrodde tånegler, vorter og andre plager i føtter og legger.

Det handler ikke bare om å ta tak problemet når det først har oppstått, men å forebygge at problemet oppstår i utgangspunktet.

Regelmessige behandlinger med 6-8 ukers mellomrom anbefales for å holde føttene fine, myke og problemfrie.

Hos Let’s deal kan du finne de beste tilbudene på medisinske behandlinger slik at du enkelt og til en god pris kan finne de tilbudene som passer deg best.

Hvilke steder har Let's deals tilbud på pedikyr?

Let’s deal har massevis av tilbud på tjenester innen pedikyr hele landet,  Bergen, Trondheim og Drammen med salonger lokalisert både i sentrum av byen eller i ditt nærområde.

Synk ned i stolen og nyt et mykt fotbad. Len deg tilbake mens føttene skjemmes bort med en avslappende fot- og leggmassasje, peeling, herlige velduftende kremer og vakker lakk i valgfri farge.

Skjem bort deg selv og føttene med et øyeblikk av velvære og nyt myke velstelte føtter med vakre negler.

Den ultimate luksusen for å skjemme bort slitne og slitte føtter som trenger litt kjærlighet.

Sjekk ut våre lokale dealer, her finner du alt fra pedikyr i hele landet sentrum til fotpleie i hele landet City

Hva er de siste trendene innen pedikyr?

Det siste innen pedikyrtrenden er mange ulike sterke farger og design. Pedikyr har i det siste blitt en “året-rundt-behandling” siden mange ønsker velpleiede og freshe føtter utenom sommersesongen.

Det abstrakte mønsteret som har vært så populært i det siste, beveger seg nå ned fra fingrene til også å pryde tærne slik at de blir minst like vakre.

Den klassiske franske manikyren er alltid en sikker vinner og perfekt for deg som leter etter en mer naturlig finish. Skulle du være interessert i pedikyr sentralt i hele landet har vi også tilbud på det.

Føttene skal vare livet ut og det er viktig at vi tar vare på dem. Bestill fotpleie hele landet City eller din neste pedikyrbehandling i dag og nyt myke vakre føtter! Noen har fotpleie hele landet drop in, men som regel må du booke i forkant av timen.