letsdeal
Fjern søk
Se favoritter

Negler i hele landet

Å fikse neglene på en neglesalong har blitt populært og det å alltid ha fine og velstelte negler er vel alles drøm? Leter du etter en neglesalong i hele landet? Hos Let's deal finner du massevis av tilbud på salonger i byen som er eksperter på negler. Som oftest bestiller du time via salongen, men noen har også drop-in. Se mer i den konkrete dealen. Enten du vil ha en glamorøs festlook eller naturlige negler som passer til alle situasjoner, har Let's deal dealen for deg. Alt fra negleforlengelse, manikyr og shellac til et nytt sett med akryl og gel – til en billig penge! Se 7 spørsmål om negler i hele landet

Se 7 spørsmål om negler i hele landet

null

Hvor mye koster det å fikse negler i hele landet?

Hos Let’s deal finnes det mange forskjellige tilbud på neglebehandlinger til en god pris.

Alt fra nyoppstartede negleteknikere som legger negler billig  til veletablerte negleteknikere som legger de mest luksuriøse og beste neglene i byen. Velg det som passer deg og din lommebok best.

Hvor lang tid tar det å fikse negler?

En neglebehandling tar mellom 60-120 minutter.

Vanlige naturlige negler tar 60 minutter, mens fransk manikyr, helfarget og ombre/fade tar 90-105 minutter. Ønsker du et litt mer avansert design på neglene tar det 120 minutter.

Hva er manikyr?

De fleste salonger tilbyr manikyr i hele landet. Vanligvis består en manikyr av filing av neglene for å fikse formen, håndmassasje, fiksering av neglebåndene og polering og negleolje.

Noen neglesalonger inkluderer også lakk, men ikke alle.

Hva er fransk manikyr?

Resultatet av en fransk manikyr er en nøytral grunnfarge med en hvit eller lys nyanse på toppen av neglen.

Hvor lenge varer en manikyr?

Vanligvis varer en manikyr i ca 3-4 uker. Hvor lenge de varer avhenger av hvor godt du tar vare på dem, hvor mye slitasje de får og hvor raskt de vokser.

Hvilken neglebehandling bør jeg velge?

Det kan selvfølgelig være vanskelig å vite hva man skal velge i jungelen av neglebehandlinger. Hos Let’s deal kan du finne mange gode tilbud på neglebehandlinger i hele landet.

Kanskje du er ute etter den ultimate negleopplevelsen eller en helt vanlig manikyr. Da gjenstår det vanskeligste, å velge farge!

Fransk manikyr, skimrende negler, grafiske mønstre eller farger, kun fantasien setter grenser. Unn deg selv litt luksus i hverdagen og bestill din neste neglebehandling i hele landet med Let’s deal!

Hvor ofte kan du fikse neglene dine?

Du kan fikse neglene dine etter 2-3 uker, alt ettersom hva slags neglebehandling du har tatt, hvor mye dine egne negler har vokst og hvor slitt neglene dine er.

Fikser du neglene dine jevnlig kan det være lurt å ta en pause så dine egne negler får hvile.