letsdeal
Fjern søk
Se favoritter

Frisør Oslo

Gi håret ditt en oppfriskning eller få den frisyren du alltid har drømt om, men aldri helt turt. Med Let's deals-tilbud er det ingenting som holder deg tilbake, og du kan finne tilbud på alt fra klipping, extensions og olaplex-behandlinger til farge, krølling og styling. Uansett om du leter etter billig frisør Oslo, den beste frisørsalongen i Oslo, frisørsalong i Oslo city har Let's deal garantert noe som passer deg!  Se 5 spørsmål om frisører i Oslo

Se 5 spørsmål om frisører i Oslo

null

Hvor mye koster det å farge håret hos en frisør i Oslo?

Det er ikke alltid best å finne en billig frisør Oslo. Hos Let’s deal kan du spare opptil 70% på hårfarging hos en Oslo frisør i Oslo sentrum og Oslo city.

Frisør i Oslo priser varierer avhengig av hvilket tilbud du velger, men hos Let’s deal finner du alltid gode tilbud til en god pris når du farger håret.

Tilbyr Let's deal en frisør i Oslo city i siste liten og drop in?

Hos Let’s deal kan du bestille frisør i Oslo sentrum drop in frisør avhengig av tidspunkt, se mer om drop in og tider på tilbyders side.

Velg blant en rekke gode frisører i Oslo når du trenger en hårklipp for å sikre deg det flotteste lange hair extensions i Oslo frisør, en kort velholdt frisyre, krøller eller hvorfor ikke et helt nytt utseende med å farge hår i Oslo?

Hvor mye koster det å lage krøller?

Kjøp et tilbud hos Let’s deal og spar opptil 70% når du skal få krøller i Oslo.

Prisene varierer avhengig av dealen, men du kan alltid finne gode rabatter når du skal krølle håret hos en god frisør i Oslo.

Vær snill mot lommeboken samtidig som du unner deg den beste frisøren i Oslo.

Hva er Olaplex?

Olaplex reparerer og beskytter håret i dybden med utrolige resultater.

Behandlingen passer perfekt i forbindelse med kjemiske behandlinger og hårfarging da den effektivt beskytter håret mot slitasje slik at du kan la kreativiteten flyte og samtidig styrke håret.

Unn deg selv en hårklipp i Oslo med Olaplex for vakkert og skinnende hår!

Hvor finnes Let's deals tilbud på gode frisører?

Hos Let’s deal finner du gode tilbud på hårklipp for dame, frisør i Oslo herre og barn i byer som Oslo som kan gi deg en bedre pris enn en frisør i Oslo med studentrabatt.

Få tuppene dine trimmet kontinuerlig til en god pris når du er hjemme eller bestill en frisør i siste liten når du besøker en av de andre byene.

En profesjonell frisør vil ta godt vare på deg uansett hvor du er, mens du lener deg tilbake og nyter behandlingen mens den nye frisyren tar form.

Du finner også frisør i Oslo sentrum drop in, samt med en lærling hos profesjonelle som tar godt vare på ditt hår. En frisørlærling i Oslo er veldig opptatt av å gjøre en god jobb, og du ender opp med et fantastisk resultat.

Bestill din neste hårklipp i Oslo med Let’s deal og skjem deg selv bort med et helt nytt utseende!