Få best resultat med Cavi-Lipo behandling + Roll Shaper. Velg mellom 20, 30, 40 eller 60 minutters behandling. Ord. pris: 1 100 kr. Din deal: 399 kr

4 kjøpte
68%
deal image
UTSOLGT

399 kr

Høydepunkter

 • Cavi-Lipo behandling pluss Rollshaper
 • Velg mellom 20, 30, 40 eller 60 min behandling
 • Få best resultat med Cavi-Lipo sammen med Rollshaper
 • Cavi-Lipo kan kun utføres i Lillestrøm, Nittedalsgata 16B
 • Du vet vel at du kan se alle dine deals på smartphonen? Last ned Let's deal for iPhone og Android

Vilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 15.07.2018
 • Timebestilling gjøres online på: www.queenbeauty.no – oppgi Let's deal-kode
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Gjelder kun nye kunder
 • Har du metalimplantat, hjertefeil, epilepsi eller er gravid kan du ikke få utført behandlingen

Om dealen

ROLL SHAPER

Med hjelp av Roll Shaper utføres en lymfedreneringsmassasje hvor hele lymfesystemet blir stimulert, og lymfe rettes til lymfeknuter. Fordelene ved å bruke Roll Shaper er mange og tilfredstiller ulike kunders mang forskjellige behov og ønsker.

 

FJERNER KROPPENS AVFALLSSTOFFER

En av de viktigste effektene av Roll Shaper er at den hjelper kroppen med å fjerne kroppens avfallsstoffer. Dette har mange positive innvirkninger på kroppens helse og velvære, blant annet hjelper det til med å holde kroppens vannbalanse i orden.


Brukere av Roll Shaper kan merke at behandlingen kan gi reduserte strekkmerker og vannansamlinger i kroppen. Roll Shaper forbedrer lymfe og blodsirkulasjonen i kroppen og forbedrer muskulaturen. 

OPPSTRAMMENDE

Behandlingen strammer opp huden og øker elastiteten i huden. Dette merkes ved ar man blir kvitt eller reduserer blant annet cellulitter. Mange med søvnproblemer og fordøyelsesproblemer merkerredusering i plagane sine etter behandling med Roll Shaper - noe som vitner  om bedre velvære på disse områdene.

 

Lymfesystemet har viktige oppgaver i forbindelse med kroppens immunitetssystem og dette bedres med Roll Shaper behandling. Det som likevel flest kvinner ønsker er rask nedgang i centimeter. Roll Shaper hjelper til å slanke bort centimetere og man kan komme raskere i form etter for eksempel en fødsel. Behandlingen kan i tillegg ha god effekt på hudplager - som eksem. 

 

HVORFOR ER LYMFESIRKULASJON VIKTIG?

Lymfesirkulasjon renser kroppen din og tilføyer kroppen vann. De viktigste funksjonene er å rense kroppen for giftstoffer, hydrere vev, hjelpe immunforsvaret, og samtidig øke stoffskiftet. Det første tegnet på svak lymfesirkulasjon er vanligvis en innvendig sykdom. Man kan lide av tretthet, lav energi, søvnproblemer, fordøyelsesproblemer og svakt immunsystem. Når lymfesirkulasjon er forstyrret vevet er ikke hydrert riktig. Dette fører til hudproblemer, raskere rynke formasjon, poser under øynene, og den verste fienden for alle kvinner - cellulitter.

 

CAVI-LIPO

Cavi-Lipo en behandling som forandrer/endrer kroppens figur og fjerner fett fra problemområder som mage, lår og armer. Synlige resultater oppnås allerede etter første behandling. Denne metoden fjerner fett uten bruk av kirurgiske inngrep. Resultatene kan i mange tilfeller likevel sammenlignes med det en oppnår ved vanlig fettsuging og kirurgi. Fettcellene som ødelegges og fjernes under behandlingen er borte for godt, noe som gjør at du også vil ha litt vanskeligere for å legge på deg igjen på samme sted senere. 

Kavitasjon er en reaksjon mellom væsker og lavfrekvente ultralydbølger. Kavitasjonen som Cavi-Lipo benytter har en frekvens som kun påvirker fettceller. Ved bruk av lavfrekvente ultralydbølger med høy intensitet vil små vakumbobler dannes i vevsvæsken på en kontrollert måte. Disse boblene vil implodere slik at cellemembranen oppløses og det oppsamlete fettet frigjøres uten å skade tilgrensende vev. Denne innovative metoden fjerner vanskelig fett som man ikke alltid klarer å bli kvitt med dietter eller trening. Fettcellene omdannes til væske som kroppen kvitter seg med gjennom lymfesystemet og vanlig forbrenning. Kroppens øvrige celler påvirkes ikke. 

Behandlingen er sikker og smertefri. Der kreves ingen anestesi eller kirurgi, og det er ingen bivirkninger etter behandlingen.

Personer med følgende kan ikke behandles:

 • Personer med pacemaker
 • Personer som er gravide eller mottar IVF behandlinger
 • Personer med kreft
 • Personer med epilepsi
 • Personer med sår eller infeksjoner i behandlingsområdet
 • Personer med diabetes
 • Personer med blodsykdom

FØR OG ETTER CAVI-LIPO BEHANDLING

Cavi-Lipo er ment som en kick-start for deg som ønsker å tape vekt eller punktslanke problemområder. De aller fleste opplever nemlig en reduksjon i omkrets allerede etter første behandling. Dette kommer av at fettcellene er ødelagt, og dermed opptar de mindre plass i vevet enn når de er intakte. En kan til en viss grad sammenligne det med en vannballong som sprekker. Selve fettet er ikke borte men blir liggende i flytende form utenfor celleveggen. Dette anser kroppen som rot, og vil i de fleste tilfeller prioritere å fjerne dette så snart som mulig. Fettcellene blir dermed borte for godt, og da blir det litt vanskeligere å legge på seg på samme sted igjen. Fettet vi løser opp er imidlertid ikke borte og må ut via forbrenning. Vi vil at mest mulig skal forbrennes i musklene. Da må man ut og trene etter behandlingen, helst innen tre timer fordi kroppen vil etter dette begynne å ta opp fettet i andre ledige fettceller. (Kroppen skiller ikke mellom vårt ødelagte fett og fett fra et stort måltid).En tur, styrketrening eller annen mosjon som får opp pulsen til 70-80% av makspuls er anbefalt. Jo flinkere man er hjemme med trening og mat, jo bedre blir resultatet av fjerningen av fettet vi har løst opp. Man skal også unngå sukker og karbohydrater dagen før, samme dag og dagen etter, fordi kroppen vil heller bruke sukker og raske karbohydrater som energi enn fett.

 

ALTERNATIVER

Du velger ditt alternativ når du trykker på KJØP.

 • 20 min Cavi-Lipo behandling + Roll Shaper
  Ord. pris: 1 100 kr 
  Din deal: 399 kr (64% rabatt)
 • 30 min Cavi-Lipo behandling + Roll Shaper
  Ord. pris: 1 400 kr 
  Din deal: 499 kr (64% rabatt)
 • 40 min Cavi-Lipo behandling + Roll Shaper
  Ord. pris: 1 600 kr 
  Din deal: 599 kr (63% rabatt)
 • 60 min Cavi-Lipo behandling + Roll Shaper
  Ord. pris: 2 000 kr 
  Din deal: 649 kr (68% rabatt)

 

Dealen selges av

BEAUTY DESIGN STUDIO AS, Org.nr: 915 152 058

Kontaktinformasjon

Hjemmeside

https://www.queenbeauty.no/

Facebook

 

Åpningstider

Etter avtale

 

Booking

www.queenbeauty.no

 

Adresse

Nittedalsgata 16B
2000 Lillestrøm

Ola Hegerbergsgate 16
1746 Rasta


Bilder

399 kr
UTSOLGT

Velg en dealvariant

60 min Cavi-Lipo behandling + Roll Shaper
649 kr
Du sparer 1351 kr
40 min Cavi-Lipo behandling + Roll Shaper
599 kr
Du sparer 1001 kr
30 min Cavi-Lipo behandling + Roll Shaper
499 kr
Du sparer 901 kr
20 min Cavi-Lipo behandling + Roll Shaper
399 kr
Du sparer 701 kr
Cavi-Lipo + Roll Shaper
4.7 4

Logg inn

FACEBOOK-INNLOGGING


Trenger du hjelp?

Har du glemt ditt passord kan du få et nytt her

Om du har andre problemer med innloggingen, ikke nøl med å sjekke Let's deal Kundeservice

loader

Motta nyhetsbrev

For å ikke gå glipp av en god deal

Klockor, Hamburgare, Magretheskålar