Åpningstilbud hos Premium Chauffeur! Bli kjørt til eller fra flyplassen i en S-klasse eller Jaguar for kun 799 kr! Unn deg litt luksus i hverdagen!

6 kjøpte
11 242 tim 21 min 51 sek
65%
deal image
KJØP!
799 kr

Høydepunkter

 • Til eller fra flyplassen i Jaguar eller S-klasse 
 • Hos Premium Chauffeur
 • Unn deg litt luksus i hverdagen
 • Døgnåpen service
 • Du vet vel at du kan se alle dine deals på smartphonen? Last ned Let's deal for iPhone og Android

Vilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 17.05.2018
 • Booking via telefon 400 64 003
 • Henter deg på ønsket lokasjon og kjører deg til flyplassen i Oslo Gardermoen
 • Henter deg på Gardermoen og kjører deg til ønsket lokasjon i Oslo 
 • Bilen du blir hentet av er enten Jaguar eller S-klasse
 • Dealen gjelder for én kjøretur

Om dealen

BILSERVICE TIL/FRA GARDERMOEN-OSLO

Premium Chauffer feirer åpning med et supertilbud! Nå kan du bli kjørt i en luksusbil av type Jaguar eller S-klasse til og fra flyplassen. Dette er en døgnåpen service der du blir hentet på ønsket lokasjon og kjørt til Gardermoen, eller hentet på Gardermoen og kjørt til ønsket lokasjon i Oslo. 

OM PREMIUM CHAUFFEUR 

Premium Chauffeur er et selskap som tilbyr eksklusive og uforglemmelige mobilitetstjenester på bakken, til havs og i lufta med meget høy standard. De er stolte av å sørge for at du kommer deg til og fra ønsket destinasjon trygt og komfortabelt. Som kunde hos dem skal du ikke anstrenge deg for å få tak i transport eller under transport, men lene deg tilbake og slappe av i din chauffeurdrevne bil og nyte forfriskninger som blir servert under turen.

De utfører alle slags reiser og transportoppdrag, måtte det være forretningsreise, privat reise, transport til og fra fest, bryllup eller sightseeing. De kjører en rekke biler av ulik klasse, så du er sikker på at du finner en bil som passer for dine behov.

De tilbyr også tjenester rundt planlegging av arrangementer, bryllup, motorshow og lignende. De bistår også med ledsagere under transport eller sikkerhetsvakter til ditt arrangement. Disse tjenestene utføres i samarbeid med deres samarbeidspartnere i forskjellige segmenter. Hos Premium Chauffeur har de satt alle segmenter under ett tak.

 

FILOSOFI OG KVALITETSLØFTE

Siden oppstart har de jobbet med å perfeksjonere kjørestilen der de har tatt i bruk moderne teknologi, metoder, systemer og nye biler av ypperste kvalitet. Deres filosofi er å stadig adoptere nye forandringer for å være i front på kompetanse og kvalitet. De jobber hardt for å være best innen eksklusiv mobilitet og å gi de beste – deres gjester – kun det beste.

Dealen selges av

PREMIUM CHAUFFEUR AS, Org.nr: 916 122 586

Kontaktinformasjon

Booking

Døgnåpent 400 64 003

 

 


Bilder

Til/fra flyplassen i Jaguar
4.4 6

Logg inn

FACEBOOK-INNLOGGING


Trenger du hjelp?

Har du glemt ditt passord kan du få et nytt her

Om du har andre problemer med innloggingen, ikke nøl med å sjekke Let's deal Kundeservice

loader

Motta nyhetsbrev

For å ikke gå glipp av en god deal

Klockor, Hamburgare, Magretheskålar