letsdeal
Fjern søk
Se favoritter

Massasje hele landet

Føler du deg stresset og merker at det også begynner å påvirke kroppen din eller har du trent for hardt uten å tenke på restitusjon? Unn deg selv og kroppen en avslappende stund med massasje på et spa i hele landet. Behandle en skade med idrettsmassasje, gå på thaimassasje i hele landet eller lindre spenningshodepine med hodemassasje og akupunktur.  Skjem bort deg selv med en avslappende spamassasje i hele landet som er bra for både kropp og sinn! Sjekk ut alle våre tilbud på klassisk massasje i hele landet sentrum og omegn. Hvor foretrekker du å gå for en massasje? Ta f.eks Madla, Squeeze. Se hvor du kan få rabatt på akkurat nå her.  Se 6 spørsmål om massasje i hele landet

Flere deals fra Massasje

Vanlige spørsmål om Massasje

I en jungel av alt fra klassisk svensk massasje, thai massasje til boracay-massasje i Oslo kan det dukke opp mange spørsmålstegn. Vi har samlet noen av de vanligste massasjetypene nedenfor for å veilede deg, slik at du kan bestille massasje i Oslo i dag så smidig som mulig.

Hvor ofte bør man ta massasje?

Generelt er det bra å ta massasje hos en massasje klinikk i hele landet hver 3-4 uke, i forebyggende formål.

Har du derimot problemer med stivhet eller smerter, bør du gå mer regelmessig i en periode for å bli kvitt eller lindre plagene dine. Det anbefales at du går ca. 1-2 ganger i uken i et par uker for å løse problemet.

Tilbyr Let's deal parmassasje i hele landet?

Ja, noen ganger hender det at det dukker opp et og annet tilbud om parmassasje i hele landet hos oss på Let’s deal.

Ta med noen du vil dele en fredelig stund med og slå dere ned i massasjesengene.

Velg en dyptgående massasje i hele landet og kjenn hvordan stresset renner av dere mens spenninger løses opp og smerter forsvinner. Eteriske oljer med duft av lavendel bringer tankene til Middelhavet og kanskje dere døser av en stund.

Det eneste som gjenstår nå for å få drømmen til å gå i oppfyllelse er å klikke på booke-knappen og nyte en deilig opplevelse sammen!

Hvor mye koster en massasje i hele landet?

Hos Let’s deal finner du en rekke ulike tilbud på massasje i Oslo til en god pris! Her finner du rabatterte tilbud som til og med er bedre enn standard klippekort tilbud

Vi har rabatt på massasje i Oslo med opptil 70%. For å finne ut hva det aktuelle tilbudet du er interessert i koster, gjør du dette ganske enkelt i beskrivelsen på produktsiden eller i ordrebekreftelsen din dersom du allerede har bestilt massasjen. I tillegg tilbyr mange av våre salonger massasje i Oslo som velvære!

Hvordan utføres en massasje?

De myke delene av kroppen, som muskler og sener, varmes opp ved å stryking for deretter å jobbe med stramhet og spenninger ved hjelp av elting og sirkulerende trykk.

Begynner kroppen din å ta juling av å sitte foran datamaskinen hele dagen? Da passer en klassisk svensk massasje deg perfekt! En klassisk massasje myker opp spente muskler, senker blodtrykket, reduserer stress og styrker immunforsvaret. Har du problemer med et spesifikt område, kan klassisk massasje også lindre smertene.

Hvilke ulike typer av massasje finnes det?

Ayurvedisk massasje i Oslo – Ayurveda er en flere tusen år gammel tradisjon som stammer fra India. Ayurvediske behandlinger involverer ofte varme urteoljer og repeterende bevegelser, der målet er å få kropp, sinn og sjel i balanse.

LPG-massasje i Oslo – Ved hjelp av en LPG-maskin fanges huden opp og gir en dyp massasje som aktiverer lymfesystemet som fjerner toksiner, avfallsstoffer og overflødig væske fra kroppen. Behandlingen fjerner cellulitter, øker blodsirkulasjonen og forbrenningen, strammer opp huden og former kroppen.

Lymfemassasje i Oslo – Akkurat som ved LPG-massasje stimuleres lymfesystemet her slik at overflødig væske og avfallsstoffer transporteres bort, noe som som likt ovenfor blant annet øker produksjonen av kollagen og elastin i kroppen.

Thai massasje i Oslo – Thai-massasje roer sinnet og frembringer en harmonisk følelse i hele kroppen. Behandlingen stimulerer nervesystemet og balanserer kroppens energisystem, noe som forklarer den beroligende effekten massasjen har. Thai-massasje sies å være spesielt velegnet for stressrelaterte plager som hodepine/migrene, anspenthet, kramper, mage- og muskelsmerter, senebetennelser, åreknuter og astma.

Hva skjer i kroppen under massasje?

Massasje bidrar med mange helsefordeler. Blodsirkulasjonen øker som myker opp muskler og vev, immunforsvaret styrkes også etter hvert som det dannes flere hvite blodlegemer.

Vi føler oss alle bra av litt menneskelig berøring iblant, og det er akkurat det massasje gjør! Når vi blir massert og opplever kroppskontakt, frigjøres det masse feel-good-hormoner som virker beroligende og får puls og blodtrykk til å synke. Massasje reduserer også angst og depresjon og kan forebygge og lindre spenningshodepine.

Nå kan du med god samvittighet og vel vitende om at det er bra for helsen, ja etter vår mening faktisk livsviktig (!), unne deg din neste spamassasje på en massasje klinikk i hele landet, et massasje senter eller salong.