Let`s deal
Fjern søk
Se favoritter
Drømmebryn, vipper eller øyne på 1.2.3 med Microblading, Powderbrow, lipliner eller eyeliner med eller uten påfyll hos Beauty Secret på BislettDrømmebryn, vipper eller øyne på 1.2.3 med Microblading, Powderbrow, lipliner eller eyeliner med eller uten påfyll hos Beauty Secret på Bislett (1 av 2)

Drømmebryn, vipper eller øyne på 1.2.3 med Microblading, Powderbrow, lipliner eller eyeliner med eller uten påfyll hos Beauty Secret på Bislett

899 kr
2 999 kr
4,4
(20)
Kjøpte
550+
Spar
70%
Legg til deal i favoritter

Få et varig og pent utseende til enhver tid!

Lenge nå har har man sett før og etter-bilder av jenter som har fått fikset brynene sine med en metode som heter «microblading». Men hva er egentlig det?

Microblading er semi-permanent makeup der man implanterer ett og ett hårtråd under huden med et tynt blad med pigmenter for å skape et hypernaturlig resultat. Behandlingen tar ca 2 timer og resultatet varer i ca 1-3 år avhengig av hudtype og pigmenter brukt. 

Microblading
899 kr
2 999 kr
Microblading + påfyll
1 299 kr
4 698 kr
Powderbrows
899 kr
3 500 kr
Powderbrows + påfyll
1 299 kr
4 900 kr
Eyeliner oppe
899 kr
2 700 kr
Eyeliner oppe + påfyll
1 299 kr
4 780 kr
Lipliner - full
899 kr
3 700 kr
Lipliner - full + påfyll
1 299 kr
5 180 kr

Høydepunkter

 • Få et vakkert og naturlig resultat
 • Få naturlige bryn formet til ditt ansikt
 • Permanent lipliner med naturlig farge
 • Permanent eyeliner lar dine øyne se friskere ut når du står opp om morgenen
 • Fornøydhets- og kvalitetsgaranti
 • Se bilder og følg Beauty Secret på Instagram

Brukervilkår

 • Dealen gjelder f.o.m. 11.08.2021 t.o.m. 15.11.2021
 • Booking gjøres via mail: beautysecrets.cd@gmail.com - oppgi din Let’s deal-kode i mailen
 • Obs! Hver kunde må bestille time til konsultasjon før behandlinger
 • Ta med din Let's deal-kupong i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato, minimum to dager før!
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks en deal selv, men du kan kjøpe flere og gi bort

Mer om dealen

Microblading

Microblading er semi-permanent makeup der man implanterer ett og ett hårtråd under huden med et tynt blad med pigmenter for å skape et hypernaturlig resultat. Behandlingen tar ca 2 timer og resultatet varer i ca 1-3 år avhengig av hudtype og pigmenter brukt.


Powderbrow

Gir øyenbrynene dine et naturlig resultat, samme effekt som du oppnår ved sminke. For å få et mest mulig naturlig uttrykk vil fargen være mørkest mot ytterkanten og gradvis bli dusere innover mot startpunktet.


Lipliner

Permanent lipliner med naturlig farge. Du velger selv fargen på liplineren – den duses så inn mot leppene så du får en fin overgang. Resultatet blir naturlig og fint, og leppene ser mer fyldige ut.


Eyeliner

Får dine øyne til å fremstå som en helhet og lar dine øyne se friskere ut når du står opp om morgenen. Eyelineren markeres først med fargepunkter mellom øyevippene, så bindes punktene sammen til en linje i den bredden man ønsker. Eyeliner kan legges ensfarget, eller med en kombinasjon av forskjellige farger på ulike områder dersom du ønsker en bestemt effekt.


Beauty Secret

Hos Beauty Secret er kundene alltid i fokus! De tilbyr de fleste behandlinger innen skjønnhet og velvære. De har flere års erfaring, med kvalitet, estetikk og kundeservice som sine kjerneverdier. 

Deal selges av

BEAUTY SECRET AS
Organisasjonsnummer: 926677322
Oscars gate 1B
0362 Oslo