letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
Fjerning av føflekker med plasmapen hos ReviveFjerning av føflekker med plasmapen hos Revive (1 av 4)Fjerning av føflekker med plasmapen hos Revive (2 av 4)Fjerning av føflekker med plasmapen hos Revive (3 av 4)

Fjerning av føflekker med plasmapen hos Revive

619 kr
1 500 kr
4,3
(5)
Kjøpte
100+
Spar
59%
Legg til deal i favoritter

Fjerning av uønskede føflekker med plasmapen hos Revive. Du velger antall når du booker time her. Behandlingen er skånsom og gir raske resultater når den utføres av helsepersonell, men huden kan bli noe sår rett etter at føflekken er fjernet.

1 - 2 føflekker
619 kr
1 500 kr
3 - 4 føflekker
1 299 kr
2 250 kr

Høydepunkter

 • Skånsom behandling med plasmateknologi
 • Teknologien leverer kontrollert oppvarming til huden uten å skape åpne sår
 • Ingen kutting eller blødninger
 • Salongen ligger på Vålerenga
 • 5 av 5 stjerner på Facebook
 • Du vet vel at du kan se alle dine deals på smartphonen? Last ned Let's deal for iPhone og Android

Brukervilkår

 • Dealen er gyldig i 60 dager fra kjøp
 • Booking gjøres online -oppgi din Let’s deal-kode
 • Ta med din Let's deal-kupong i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Gjelder kun nye kunder
 • 18 års aldersgrense

Mer om dealen

Plasmateknologi

Plasmateknologi er en innovativ utvikling i estetisk medisin. Plasmapennen leverer kontrollert og svært presis varme til huden uten å skape sår. Dette gjør behandlingen perfekt for områder med tynnere hud som øyelokk, hals og en rekke andre områder på kropp og ansikt. Plasmapenn fjerner føflekker uten å skjære i huden.

Revive

Revive er en nyåpnet salong som holder til i flotte lokaler kort avstand fra Galgeberg busstopp. De tilbyr flere skjønnhetsbehandlinger og har lang erfaring med plasma pen behandlinger og vippe-extensions. De ønsker at alle kunder skal ha en god opplevelse  og yter sitt beste for at du skal bli fornøyd med behandling og resultat!

Tilbakemeldinger

«Flott service , blir ivaretatt på beste måte. Klar informasjon om hva behandlingen er, gjør, og hvordan det vil føles. Anbefales på det varmeste»

«Jeg kan anbefale Lidia på det varmeste. Hun er utrolig dyktig, og resultatet er perfekt hver gang!»

«The best! So happy with the result.»

«Veldig fornøyd! »

«Veldig fornøyd! Anbefaler!»


Viktig Informasjon og Komplikasjoner

All medisinsk behandling har potensial risiko, bivirkning, og potensial for komplikasjoner. Resultatet varierer fra person til person.

Konsultasjon for PRP:

Det skal utføres konsultasjon før PRP behandling.

Det er viktig å gi faglig grundig informasjon om de ulike komplikasjoner som kan oppstå på forhånd, samt informere om priser. Det skal alltid være en ansvarlig lege som avgjør om du som pasient kan/bør utføre PRP behandling. Ta gjerne kontakt med utfører ved spørsmål.

Alle pasienter må ha lege konsultasjon før PRP behandlinger.

Les mer her: helsepersonelloven

Hva brukes PRP til 

PRP (plateberiket plasma) er en behandlingsmetode hvor vi bruker kroppens egne celler for å stimulere hårvekst. Vi henter ut konsentrerte mengder av vekstfaktorer fra kroppens blodplater gjennom en blodprøve, og injiserer det i hodebunnen for å stimulere tettere og fyldigere hårvekst. PRP behandling er også en foryngelses teknikk som utnytter ditt eget blod for å reparere aldrende hud.

Din trygghet

 • All PRP behandling skal utføres av autoriserte og sertifiserte sykepleiere eller autoriserte og sertifiserte leger, etter en faglig lege konsultasjon med pasient.
 • Alle PRP behandlinger skal utføres av leger. 
 • Kosmetiske leger gir deg en personlig anbefaling og vil informere deg dersom de mener at du ikke trenger behandling. 

Autorisert og sertifisert personell

Alle behandlere skal være  autoriserte helsepersonell og stadig holde seg kontinuerlig oppdatert på ny teknologi og  behandlingsmetoder.  Alt for å sikre at  kunder får den beste og tryggeste behandlingen.

Viktig info / komplikasjoner

Gjennom konsultasjon vil legen informere om mulige komplikasjoner, bivirkninger, og risiko fra PRP behandlinger. PRP kan brukes til så mangt og det er viktig at lege opplyser om mulige komplikasjoner og resultater.

Resultater kan variere ut i fra ulike hudtyper

Alle hudtyper og mennesker er forskjellige og reagerer ulikt.

Vi i Let's deal anbefaler derfor alltid å ta en prat med legen under konsultasjon før du utfører behandlingen. Dette for å utføre en mest mulig trygg og sikker behandling for deg som kunde.

Selges av

Revive Lidia Constantine
Organisasjonsnummer: 922711070
Strømsveien 20
0675 Oslo
Mandag til fredag: 10:00-20:00/ Etter avtale
48629927Ring