letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
Kompakt sammenleggbar vanntett ryggsekkKompakt sammenleggbar vanntett ryggsekk (1 av 11)Kompakt sammenleggbar vanntett ryggsekk (2 av 11)Kompakt sammenleggbar vanntett ryggsekk (3 av 11)Kompakt sammenleggbar vanntett ryggsekk (4 av 11)Kompakt sammenleggbar vanntett ryggsekk (5 av 11)Kompakt sammenleggbar vanntett ryggsekk (6 av 11)Kompakt sammenleggbar vanntett ryggsekk (7 av 11)Kompakt sammenleggbar vanntett ryggsekk (8 av 11)Kompakt sammenleggbar vanntett ryggsekk (9 av 11)Kompakt sammenleggbar vanntett ryggsekk (10 av 11)

Kompakt sammenleggbar vanntett ryggsekk

199 kr
399 kr
Kjøpte
900+
Spar
50%
Legg til deal i favoritter
Unik, ultralett og kompakt 20-liters ryggsekk. Kan brettes for å festes til en nøkkelring. Laget av UltraSilicon Cordura fra Play-King som gjør den myk og fleksibel.
Dagsekken er veldig solid, med
One-size
199 kr
399 kr
Farge
 1. Blå4
 2. Svart4
 3. Rød5
Velg farge
Blå4
Svart4
Rød5
Modell
 1. Polyester13
Velg modell
Polyester13
TilbakestillTilbakestill

Produktinfo

 • Multifunksjonelt - ultralett. Ultra slitesterk. Ultrafantastisk. Sekken er perfekt for daglig bruk, dagsturer, ferier, reiser, dagsturer, skole, camping og shopping, og en flott gave til alle.
 • 20 L lagringsplass, hold ting organisert.
 • Uforlignelig kvalitet - laget av høykvalitets vann- og rivebestandig nylonmateriale. Slitesterk slitesterk SBS-metallglidelås, Forsterket mer enn 26 steder med Bartack Process.
 • Komfortabel og lett - Den passer i en ultrakompakt veske. Lett å brette i en liten lomme. Så du kan enkelt pakke den i kofferten din for bruk på destinasjonen som en ekstra veske på turen.
 • Helten på flyplassen - Unngå overvektige kofferter, bruk bare denne ryggsekken fra bagasjen din og bruk den som håndbagasje om nødvendig. Glatt!

Brukervilkår

 • Leveringstid: 4-7 arbeidsdager
 • Det er ikke mulig å bruke rabattkoder på denne dealen

Mer om produktet

Unik, ultralett og kompakt 20-liters ryggsekk. Kan brettes for å festes til en nøkkelring. Laget av UltraSilicon Cordura fra Play-King som gjør den myk og fleksibel.
Dagsekken er veldig solid, med ekstra forsterkede sømmer på alle utsatte steder. Når du bretter den i den lille påsydde pakkesekken, passer den perfekt på nøkkelringen. Sekken er perfekt for alle anledninger - shoppingturer, utflukter, stranden eller skog og land.

Spesifikasjoner:
- Vekt: 75 gram
- Volum: 20 liter
- Størrelse brettet: 6,5 x 5 x 9 cm

Selges av

Global Items Europe AB
Organisasjonsnummer: 559120-6395