letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
iPhone 14 Luxury Crossbody mobilveske - Vendbar lommebok med avtakbart stroppiPhone 14 Luxury Crossbody mobilveske - Vendbar lommebok med avtakbart stropp (1 av 6)iPhone 14 Luxury Crossbody mobilveske - Vendbar lommebok med avtakbart stropp (2 av 6)iPhone 14 Luxury Crossbody mobilveske - Vendbar lommebok med avtakbart stropp (3 av 6)iPhone 14 Luxury Crossbody mobilveske - Vendbar lommebok med avtakbart stropp (4 av 6)iPhone 14 Luxury Crossbody mobilveske - Vendbar lommebok med avtakbart stropp (5 av 6)

iPhone 14 Luxury Crossbody mobilveske - Vendbar lommebok med avtakbart stropp

298 kr
398 kr
Kjøpte
1
Spar
25%
Legg til deal i favoritter
Unn deg selv den ultimate kombinasjonen av stil og funksjonalitet med vår Luxury Crossbody Mobile Case. Dette etuiet er designet for å gi deg en luksuriøs opplevelse samtidig som den tilbyr praktiske

Produktinfo

  Brukervilkår

  • Det er ikke mulig å bruke rabattkoder på denne dealen

  Mer om produktet

  Unn deg selv den ultimate kombinasjonen av stil og funksjonalitet med vår Luxury Crossbody Mobile Case. Dette etuiet er designet for å gi deg en luksuriøs opplevelse samtidig som den tilbyr praktiske funksjoner for å lette hverdagen din.

  Med detaljer i gull forsterker dette telefondekselet en følelse av eksklusivitet og eleganse. Hvert element er nøye designet for å oppnå en perfekt balanse mellom stil og høy kvalitet.

  Dette luksuriøse telefondekselet er ikke bare estetisk tiltalende, det er også utrolig funksjonelt. Den har en vendbar lommebokdesign, som betyr at du kan oppbevare dine viktigste kort og sedler på en trygg og organisert måte. Du trenger ikke lenger å bekymre deg for å ha med deg en egen lommebok - alt du trenger er innen rekkevidde.

  For å gjøre dette telefondekselet enda mer praktisk, har det også en avtakbar stropp som gir deg muligheten til å bære den som en crossbody-veske. Du kan enkelt feste båndet og ha telefonen for hånden mens du holder hendene fri til andre oppgaver.

  Selges av

  Behover.se
  Organisasjonsnummer: SE940210346001