letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
Hugo Boss Boss Bottled Parfum 50mlHugo Boss Boss Bottled Parfum 50ml (1 av 2)

Hugo Boss Boss Bottled Parfum 50ml

755 kr
1 225 kr
Kjøpte
1
Spar
38%
Legg til deal i favoritter
Hugo Boss Boss Bottled Parfum 50ml
Å være din egen BOSS er å leve som en. Å være en mann som stoler på instinktene sine. Han venter ikke på at ting skal skje – han får dem til å skje. Han tar

Produktinfo

  • Hugo Boss Boss Bottled Parfum 50ml

Brukervilkår

  • Frakt kommer i tillegg
  • Leveringstid ca 2-5 virkedager
  • Det er ikke mulig å bruke rabattkoder på denne dealen

Mer om produktet

Hugo Boss Boss Bottled Parfum 50ml
Å være din egen BOSS er å leve som en. Å være en mann som stoler på instinktene sine. Han venter ikke på at ting skal skje – han får dem til å skje. Han tar kontroll over livet sitt fordi han vet at handling er veien videre. Styrken og karismaen som kommer av å kjenne deg selv. Han er raffinert og hans varme er inspirerende. BOSS Bottled Parfum for Men gjenspeiler hans sterke holdning – en dyp duft som lokker med vakre toner av tre, rav, orris og fiken.
-
BOSS Bottled Parfum for Men er skapt av parfymer Annick Ménardo og Suzy Le Helley, og denne duften er den mest konsentrerte til dags dato i den ikoniske BOSS Bottled-duftserien. Denne treaktige eau de parfumen åpner med friske toner av mandarin og toner av krydret røkelse. Boss-parfymen avslører en fascinerende dybde og kraft med hjertenoter av orris og fiken, som gjenspeiler mannens sterke karisma. Duften avrundes med noter av sedertre og vegetabilsk lær som gir duften varme, kraft og langvarig intensitet.
-
Den velkjente BOSS Bottled-flasken er lakkert i matt sort og den svarte korken har en vakker børstet finish. Flasken og den matte svarte boksen er preget med gullskrift som gjenspeiler denne dristige herreduften.
-
Duftnotater:
Toppnoter: Mandarin, Frankincense
Hjertenoter: Orris, Fig
Base Notater: sedertre, vegetabilsk sedertre

Selges av

StylingAgenten
Organisasjonsnummer: 556797-9819