Se favoritter
Svettebehandling hos Korpeveien Legeklinikk

Svettebehandling hos Korpeveien Legeklinikk

3 499 kr
5 000 kr
Kjøpte
1
Spar
30%
Legg til deal i favoritter

Behandling med god effekt mot overdreven svette. Book din time nå, hos Korpeveien Legeklinikk.

Høydepunkter

 • Sentralt midt i Drammen sentrum
 • Klinikk med høy standard
 • Lang gyldighet

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 31.03.2021
 • Se bookinginformasjon nederst i dealen
 • Booking-forespørsel er størst i starten og slutten av kampanjeperioden
 • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Booking må skje via mail eller telefon
 • Kun nye kunder

Mer om dealen

Svettebehandling

Opplever du overdreven svetting og opplever at dette er hemmende i hverdagen? Svetting er helt normalt og særdeles viktig for kroppens temperaturregulering, men hos noen fungerer ikke denne reguleringen slik den bør og man svetter mye mer enn det som er normalt. Dette kalles hyperhidrose og rammer ca 1-3 % av befolkningen. Dette kan også være arvelig. For enkelte kan svetteproblemet være så stort at det er hemmende i ulike sosiale situasjoner. Dette vil kunne forårsake lavt selvbilde dersom man ofte sliter med sjenerende lukt og skjemmende flekker på klær. Mange er ikke klar over at det er mulig å gjøre noe med dette, men det er det heldigvis! Injeksjon med nevrotoksin er den mest effektive og langvarige behandlingen mot overdreven svette (hyperhidrose). Korpeveien Privatklinikk har kort ventetid og har lang erfaring med å behandle plagsom svette med denne metoden.

Injeksjonsbehandling mot overdreven svette

Injeksjon med Nevrotoksin er den mest effektive og langvarige behandlingen mot overdreven svette (hyperhidrose). Korpeveien Privatklinikk i Drammen har kort ventetid og har lang erfaring med å behandle plagsom svette med denne metoden.

Om behandlingen

Svettebehandlingen går ut på at legen setter små punktinjeksjoner med nevrotoksin som blokkerer for nervenes signal til svettekjertlene, slik at svettingen reduseres. Nevrotoksin er kun virksom i det området man behandler og det er derfor svært lite bivirkninger. Armhuler og hender er velegnede områder til denne type behandling. Effekten på nervesignalene, og dermed svettekjertlene, er reversibel. Derfor må behandlingen gjentas for å oppnå vedvarende effekt. Ved gjentatte behandlinger kan man oppleve at effekten holder lengre.

Korpeveien Privatklinikk

Korpeveien Privatklinikk drives av Dr. Monica M. Braaten som er utdannet lege fra Universitetet i Oslo. Hun utfører Korpeveien Privatklinikk kosmetiske og medisinske legetjenester. For å opprettholde høy faglig kompetanse deltar hun ofte på forelesninger, kurs og kongresser rundt om i Norge og verden. Dr. Braaten har bred erfaring fra allmennmedisin, legevaktsarbeid- og akuttmedisin, sykehjemsmedisin, rehabilitering samt bedriftshelsetjeneste. Sertifisert petroleumslege innen offshore. Spesialist innen kosmetisk medisin.

Deal selges av

KORPEVEIEN LEGEKLINIKK
Organisasjonsnummer: 913 388 836
Korpeveien 7
3050 Mjøndalen
Etter avtale
923 10 413Ring