letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
Kotai Kiritsuke kjøkkenkniv 21 cmKotai Kiritsuke kjøkkenkniv 21 cm (1 av 34)Kotai Kiritsuke kjøkkenkniv 21 cm (2 av 34)Kotai Kiritsuke kjøkkenkniv 21 cm (3 av 34)Kotai Kiritsuke kjøkkenkniv 21 cm (4 av 34)Kotai Kiritsuke kjøkkenkniv 21 cm (5 av 34)Kotai Kiritsuke kjøkkenkniv 21 cm (6 av 34)Kotai Kiritsuke kjøkkenkniv 21 cm (7 av 34)Kotai Kiritsuke kjøkkenkniv 21 cm (8 av 34)Kotai Kiritsuke kjøkkenkniv 21 cm (9 av 34)Kotai Kiritsuke kjøkkenkniv 21 cm (10 av 34)Kotai Kiritsuke kjøkkenkniv 21 cm (11 av 34)Kotai Kiritsuke kjøkkenkniv 21 cm (12 av 34)Kotai Kiritsuke kjøkkenkniv 21 cm (13 av 34)Kotai Kiritsuke kjøkkenkniv 21 cm (14 av 34)Kotai Kiritsuke kjøkkenkniv 21 cm (15 av 34)Kotai Kiritsuke kjøkkenkniv 21 cm (16 av 34)Kotai Kiritsuke kjøkkenkniv 21 cm (17 av 34)Kotai Kiritsuke kjøkkenkniv 21 cm (18 av 34)Kotai Kiritsuke kjøkkenkniv 21 cm (19 av 34)Kotai Kiritsuke kjøkkenkniv 21 cm (20 av 34)Kotai Kiritsuke kjøkkenkniv 21 cm (21 av 34)Kotai Kiritsuke kjøkkenkniv 21 cm (22 av 34)Kotai Kiritsuke kjøkkenkniv 21 cm (23 av 34)Kotai Kiritsuke kjøkkenkniv 21 cm (24 av 34)Kotai Kiritsuke kjøkkenkniv 21 cm (25 av 34)Kotai Kiritsuke kjøkkenkniv 21 cm (26 av 34)Kotai Kiritsuke kjøkkenkniv 21 cm (27 av 34)Kotai Kiritsuke kjøkkenkniv 21 cm (28 av 34)Kotai Kiritsuke kjøkkenkniv 21 cm (29 av 34)Kotai Kiritsuke kjøkkenkniv 21 cm (30 av 34)Kotai Kiritsuke kjøkkenkniv 21 cm (31 av 34)Kotai Kiritsuke kjøkkenkniv 21 cm (32 av 34)Kotai Kiritsuke kjøkkenkniv 21 cm (33 av 34)

Kotai Kiritsuke kjøkkenkniv 21 cm

1 299 kr
2 786 kr
Kjøpte
10+
Spar
53%
Legg til deal i favoritter

Kotai Kiritsuke - Et mesterverk for kokker som søker det beste. Nyt enestående ytelse, perfekt balanse og en tidløs skjønnhet i hvert kutt.

Produktinfo

  • 100% håndlaget
  • Ultraskarpt japansk 440C høykarbon rustfritt stål
  • Skjult full tang
  • Håndtak i ibenholt
  • Perfekt balansert
  • Rustfritt
  • Bamboo Saya (slire eller bladbeskyttelse) kommer med hver kniv
  • Livstidsgaranti
  • HRC-hardhet: 60 +/-1
  • Vekt: 190g

Brukervilkår

  • Frakt kommer i tillegg
  • Leveringstid: ca 3 arbeidsdager

Mer om produktet

Kiritsuke, en kokkekniv med et 21 cm blad, tilbyr allsidig funksjonalitet og er en favoritt blant mange japanske kokker. Faktisk er det bare kjøkkensjefen som har lov til å bruke denne kniven i de fleste fine restauranter, noe som gir Kiritsuke en symbolsk betydning av kompetanse og status.

Det karakteristiske åttekantede håndtaket er laget av ibenholt, et sjeldent og vakkert mørkt treslag kjent for sin hardhet og evne til å eldes godt. Kiritsuke-bladet er hamret (Tsuchime) for både estetikk og ytelse og har også en skjult full tang for optimal balanse og holdbarhet.

I tillegg til det estetisk tiltalende utseendet, skaper det hamrede mønsteret, kalt "Tsuchime" (槌目), små luftlommer mellom bladet og maten som kuttes. Denne eldgamle japanske teknikken reduserer friksjon og forhindrer at mat fester seg til bladet.

Bladet er kun 1,8 mm tynt, noe som muliggjør presise og skarpe kutt, samtidig som du bevarer smaken til selv den mest delikate maten ved å unngå å knuse den.

Kiritsuke-bladene er smidd med japansk 440C høykarbon rustfritt stål, noe som betyr at de holder seg skarpe opptil 10 ganger lenger enn andre kniver. 440C-stålet kombinerer et høyt karboninnhold for å opprettholde hardhet og skarphet med optimalt tilsatt krom for å motstå korrosjon.

Med en skjult full tang strekker KOTAI Kiritsuke-bladet seg helt ned til bunnen av håndtaket, og gir overlegen holdbarhet og balanse.

Vedlikehold

Ikke kutt på harde overflater (metall, keramikk, marmor). Bruk et skjærebrett av tre eller myk plast. Ikke kutt bein eller frossen mat. Håndvask og tørk raskt etter bruk. Ikke vask i oppvaskmaskin, ikke bløtlegg eller la den ligge i en våt vask.

Selges av

KOTAI
Organisasjonsnummer: 842188484