Se favoritter
Ansiktsbehandling inkl massasje av skuldre og nakkeAnsiktsbehandling inkl massasje av skuldre og nakke (1 av 4)Ansiktsbehandling inkl massasje av skuldre og nakke (2 av 4)Ansiktsbehandling inkl massasje av skuldre og nakke (3 av 4)

Ansiktsbehandling inkl massasje av skuldre og nakke

990 kr
2 390 kr
Kjøpte
4
Spar
59%
Legg til deal i favoritter

Nyt en deilig ansiktsbehandling etterfulgt av massasje  av nakke og skuldre, enten alene eller med kjæresten/venn. Gjelder også drop in (send en SMS en time i forveien).

RF ansiktsløftning inkl massasje for en person
990 kr
2 390 kr
1 område for en person
RF ansiktsløftning inkl massasje for to personer
1 500 kr
4 780 kr
1 område for to personer
RF Ansiktsløft inkl massasje for en person
1 500 kr
3 990 kr
2 områder for en person
RF Ansiktsløft inkl massasje for to personer
2 500 kr
7 980 kr
2 områder for to personer

Høydepunkter

 • En person kan kjøpe opptil 3 gavekort
 • Utføres av kosmetisk sykepleier og massasjeterapeuter.
 • RF ansiktsløftning 15 min + ansikts-, skulder- og nakkearoma fuktighetsgivende lymfatisk avgiftningsmassasje
 • Velg mellom ett eller to områder
 • Velg mellom en person eller par

Brukervilkår

 • Dealen gjelder f.o.m. 20.09.2021 t.o.m. 31.12.2021
 • Booking gjøres via nettside
 • Oppgi din Let’s deal-kode
 • Ta med din Let's deal-kupong i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Gjelder kun nye kunder
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Hva er RF-bølger, og hvordan foregår behandlingen?

Radio Frequency (RF) bølger er en trygg og noninvasiv behandling som effektivt reduserer rynker, strekkmerker og celluliter. RF gjør huden mer elastisk, former ansiktet ovalt, reduserer kroppsfett, stimulerer metabolske prosesser på mobilnivå og syntese av kollagenfibre.

Behandlingene bruker høyfrekvente radiobølger (RF), oftest 0,5-7 Mhz.

Radiobølger virker ned i dermis og stimulerer fibroblaster til å produsere og regenerere kollagenfibre.

Radiobølger overfører varmeenergi til dermis og subkutant vev.Den intense lokale temperaturstigningen (45-60 grader C) får kollagenfibrene til å trekke seg sammen, som kan gi en opp strammende og stimulerende effekt. Under prosedyren stimuleres lymfesystemet og sirkulasjonssystemet, og vevsmetabolismen økes. 

RF-radiobølger som når de dype lagene i huden og adipocytter (dvs. fettceller) akselererer intracellulære metabolske prosesser og aktiverer utskillelsen av fettsyrer. Fett, som kommer inn i det intercellulære rommet og deretter inn i blodet, fordøyes og skilles ut utenfor kroppen. RF-bølgebehandling kan være ett godt altenrativ til nonivasiv behandling for å gi en oppstrammende effekt. 

Ansikt og nakkemassasje 

Ansiktet vårt har 43 muskler som brukes aktiv hver dag, og her kan det sette seg mye spenninger. Ta deg en avslappende ansikts -og nakkemassasje for økt velvære, bedre sirkulasjon/lymfedrenasje og glød. Ansiktsmassasje kan bidra til økt kollagenproduksjon og elastisitet. 

En deilig ansiktsmassasje gir økt velvære og reduserer stress. Ansiktsmassasje er en av de mest behagelige og avslappende massasjebehandlingene du kan få.Massasjen gjør at du glemmer bekymringer i hverdagen. Samtidig stimulerer behandlingen til utskillelse av hormoner som reduserer blodtrykket og har gunstige effekter på helsen din. 

Vi bruker også nøytrale oljer med god effekt på: 

 • For tørr hud
 • Svært fuktighetsgivende
 • Eksem og Psoriasis
 • Sprukken hud
 • Håravfall

Info om klinikken

United Medical benytter behandlingsmetoder fra TCM, Osteopati og ulike massasjebehandlinger i samarbeid med norsk nevrolog fra MedOslo.

Det gjør at vi kan behandle plager og tilstander som krever diagnose og behandling fra det offentlige helsesystemet, med tilleggsmetoder som kan gjøre behandlingsforløpet mer effektivt.

Vi har valgt ut MedOslo som partner fordi de, som oss, har et sterkt fokus på individet og tar utgangspunkt i den enkeltes situasjon, utfordringer og plager.

Alle behandlingsserier starter med en konsultasjon med nevrolog og/eller ansvarlig TCM-terapeut. Etter en grundig gjennomgang av sykehistorie gjøres det en undersøkelser som danner grunnlaget for å stille diagnose.

På den bakgrunn lages det en behandlingsplan og første behandling iverksettes. Behandlingene utføres av ansvarlig TCM-terapeut og vårt team av assistenter som har ulike spesialområder.

Deal selges av

United medical AS
Organisasjonsnummer: 917 097 755
Valkyries gate 8
0366 Oslo
Mandag - Fredag 08:00- 18:00 Lørdag: Akutt behov Søndag: Akutt behov