letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
Global kokkekniv G-55 18 cmGlobal kokkekniv G-55 18 cm (1 av 2)

Global kokkekniv G-55 18 cm

899 kr
1 416 kr
Kjøpte
20+
Spar
37%
Legg til deal i favoritter

Kokkekniven er kokkens beste venn. Dette er en allsidig knivmodell som du kan bruke til å skjære, hakke og kutte de aller fleste ingrediensene. Vekten på knivbladet gjør det lettere når du arbeider med store kjøtt- og grønnsaker.

Produktinfo

  • Farge: Rustfritt
  • Materiale: Rustfritt stål
  • Størrelse: 18 cm

Brukervilkår

  • Frakt kommer i tillegg
  • Leveringstid: cirka 10 arbeidsdager
  • For levering/klager og produktspørsmål, kontakt leverandøren direkte: [email protected]

Mer om produktet

Garantibetingelser

Tre år fra kjøpsdato og dato må bevises med kvittering. Skader på kanten eller tuppen dekkes ikke. Her henviser vi til nærmeste profesjonelle slipebutikk. Garantien dekker heller ikke Globals tekstiler, men forbrukerkjøpsloven gjelder i stedet for dem. Dette betyr at du har rett til å klage på produktet ved en fabrikasjonsfeil, forutsatt at gjeldende vedlikeholdsanvisninger er fulgt.

Pleieråd:

Rengjøring

Ikke la kniven være uvasket. Håndvask kniven med vann og litt vaskemiddel og tørk den med et kjøkkenhåndkle umiddelbart etter bruk. Vask aldri en Global-kniv i oppvaskmaskin - det har verken kniven eller maskinen godt av. Kurvene til oppvaskmaskinen kan bli ødelagt og vaskemiddelet kan forårsake korrosjonsskader på kniven.

Underlag

Bruk et underlag som er skånsom mot kniven, for eksempel Global sine skjærebrett i tre, plast eller sukkerrør. Det er viktig at overflaten er myk. Hvis skjærebrettet er hardere enn kniven, vil kniven bli skadet.

Sliping

Prøv å ikke slipe kniveggen unødvendig. Bruk baksiden av kniven når du skraper skjærebrettet for å unngå at eggen blir sløv. Unngå også å kutte frosne produkter eller harde bein.

Oppbevaring

Globalknives skal ikke ligge og gnage i bestikkskuffen. Det er best å oppbevare dem i en knivkasse, knivblokk eller på en magnetstripe. Hvis du bruker en magnetisk stripe, plasser kniven på stripen med baksiden først for å unngå skade.

Vedlikehold

For å opprettholde en skarp egg er det nødvendig å slipe kniven med jevne mellomrom. Vedlikehold din Global Knife ved å en gang i måneden kjøre kniven over en skjerpestål eller i en våtslip. Når kniven ikke blir skarp nok med skjerpestål eller våtsliperen, må du slipe kniven på nytt. Du kan da velge å gjøre det selv med et bryne eller levere kniven til en erfaren sliper. Husk at japanske kniver må holde en vinkel på 10–15 grader.

Selges av

Let's deal AB
Organisasjonsnummer: 556796-3466