Let`s deal
Fjern søk
Se favoritter
Disposable Raincoat - RainponchoDisposable Raincoat - Rainponcho (1 av 4)Disposable Raincoat - Rainponcho (2 av 4)Disposable Raincoat - Rainponcho (3 av 4)

Disposable Raincoat - Rainponcho

79 kr
149 kr
Kjøpte
10+
Spar
47%
Legg til deal i favoritter
Disposable rainponcho - Rainponcho er et fleksibelt alternativ til alltid å ha i jakkelommen, ikke la regn ødelegge aktiviteten din!

Disposable rainponcho - Rainponcho er laget av

Produktinfo

  • Disse vanntette regnponchoene er perfekte å ha på hånden for uventet nedbør. Ikke bli kort i dårlig vær igjen, disse 100% vanntette ponchoene holder deg tørr. De har snørehette, ermer i full lengde og sjenerøs størrelse. Voksen størrelse for både menn og kvinner.
  • Kjøp regnponchoer nå og vær forberedt, unngå å bli dynket i regnet, unngå å betale for mye når du kommer til en attraksjon. Disse er perfekte for hele familien! Lett og enkel å oppbevare.
  • Nyttig i så mange situasjoner, disse allsidige ponchos kan utgjøre forskjellen mellom våte og tørre klær. Flott å ta med på campingferier, festivaler eller turer. Enkel å bære slik at du kan fortsette med moroa, ikke trenger å pakke en tungvint vanntett kåpe eller paraply. Vesker og ryggsekker kan også dekkes til. Gå til parker, sportsarrangementer, hvor som helst du ikke vil at dårlig vær skal ødelegge moroa. Nyttig å ha i bilen eller i campingvognen.
  • Reiser du utenlands, klar over bagasjevekten, er du usikker på hva været gjør? Pakk noen av disse ponchoene, så er du klar. Oppbevar dem i bagasjen eller kabinvesken, lett og kompakt; de er det perfekte reisetilbehøret. Og med litt flaks trenger du kanskje ikke dem!

Brukervilkår

  • Leveringstid: 4-7 arbeidsdager
  • Det er ikke mulig å bruke rabattkoder på denne dealen

Mer om produktet

Disposable rainponcho - Rainponcho er et fleksibelt alternativ til alltid å ha i jakkelommen, ikke la regn ødelegge aktiviteten din!

Disposable rainponcho - Rainponcho er laget av lett polyetylen. Denne regnponchoen er laget av gjennomsiktig plast og er utstyrt med hette og er gjenbrukbar.

En størrelse passer alle. Sendes i tilfeldige farger, tilgjengelige farger: rød, blå, grønn, lilla, gul

Deal selges av

Global Items Europe AB
Organisasjonsnummer: 559120-6395