Se favoritter
Smart trådløs QI-lader til bilen

Smart trådløs QI-lader til bilen

239 kr
499 kr
2,0
(3)
Kjøpte
100+
Spar
52%
Legg til deal i favoritter
KOMPATIBILITET: Fungerer med de fleste smarttelefoner, uavhengig av størrelse eller form. Hvis telefonen din ikke støtter trådløs lading, ikke bekymre deg! Du kan lade som
Gold
239 kr
499 kr
Gull
  1. Gull5
Velg farge
Gull5
Silver
239 kr
499 kr
Sølv
  1. Sølv14
Velg farge
Sølv14

Produktinfo

  • Pakke med 2 i 1. Funksjoner Qi-laderen kombinerer en mobil holder for ventilasjon og en trådløs lader. Vår Qi billader har en integrert intelligent chip med flere beskyttelsesfunksjoner som overladning, overstrøm, kortslutning, temperaturkontroll, etc.
  • 360 ° roterbar kule hjelper deg med å finne den beste vinkelen for sikker kjøring. Plasser telefonen nær holderen. Den infrarøde sensoren på bunnen fester automatisk klippene og holder telefonen. Berør forsiktig det øvre området, og klippene frigjøres automatisk, og du får telefonen tilbake.
  • Hver stativ har en myk silikon, er sklisikker, støtdempende og beskytter også telefonen mot riper. Biltelefonholderen kan brukes til en telefon med tykt telefondeksel (mindre enn 4 mm) som kan lades raskt og stabilt.
  • Optimal valg. Etter at laderen er aktivert, kan de blå og grønne skjermene bytte for å vise at systemet tester seg selv. Så slukkes lysene i 2 sekunder og lyser grønt når du lader.
  • Rask trådløs lading. 3 hurtiglademodi: 10 W hurtiglading for Samsung, 7,5 W hurtiglading for iPhone og standard 5 W for alle andre Qi-kompatible enheter.

Brukervilkår

  • Leveringstid: 4-7 arbeidsdager
  • Det er ikke mulig å bruke rabattkoder på denne dealen

Mer om produktet

KOMPATIBILITET: Fungerer med de fleste smarttelefoner, uavhengig av størrelse eller form. Hvis telefonen din ikke støtter trådløs lading, ikke bekymre deg! Du kan lade som vanlig også med en ledning fra bunnen.

INSTALLASJON: Du kan installere enheten på luftventilen

Infrarød sensing-design, når telefonen er koblet til billaderen, blir den automatisk festet og telefonen din og begynn å lade, 360 ° rotasjon som lett kan justeres til dine behov

Beskyttelse mot overoppheting, kortslutning og andre innebygde sikkerhetsfunksjoner.

2-I-1 FUNKSJON: kombinerer den mest bærbare klipsholderen med den nyeste ladeteknologien for mobiltelefoner. Grepet på holderen holder telefonen godt på plass og forhindrer at den faller ned. Fleksible synsvinkler med 360 ° roterbar skjøt garanterer en pålitelig ladeopplevelse.

SIKKER KJØRING: Hold øye med veien for tryggere kjøring, og la laderen holde telefonen ordentlig og lade den samtidig!

I pakken:
1 x trådløs billader
1 x luftventilklips
1 x Micro USB-kabel
1 x brukerhåndbok

Deal selges av

Global Items Europe AB
Organisasjonsnummer: 559120-6395