letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
KOTAI Santoku kniv, 18 cmKOTAI Santoku kniv, 18 cm (1 av 23)KOTAI Santoku kniv, 18 cm (2 av 23)KOTAI Santoku kniv, 18 cm (3 av 23)KOTAI Santoku kniv, 18 cm (4 av 23)KOTAI Santoku kniv, 18 cm (5 av 23)KOTAI Santoku kniv, 18 cm (6 av 23)KOTAI Santoku kniv, 18 cm (7 av 23)KOTAI Santoku kniv, 18 cm (8 av 23)KOTAI Santoku kniv, 18 cm (9 av 23)KOTAI Santoku kniv, 18 cm (10 av 23)KOTAI Santoku kniv, 18 cm (11 av 23)KOTAI Santoku kniv, 18 cm (12 av 23)KOTAI Santoku kniv, 18 cm (13 av 23)KOTAI Santoku kniv, 18 cm (14 av 23)KOTAI Santoku kniv, 18 cm (15 av 23)KOTAI Santoku kniv, 18 cm (16 av 23)KOTAI Santoku kniv, 18 cm (17 av 23)KOTAI Santoku kniv, 18 cm (18 av 23)KOTAI Santoku kniv, 18 cm (19 av 23)KOTAI Santoku kniv, 18 cm (20 av 23)KOTAI Santoku kniv, 18 cm (21 av 23)KOTAI Santoku kniv, 18 cm (22 av 23)

KOTAI Santoku kniv, 18 cm

1 099 kr
2 476 kr
Kjøpte
50+
Spar
56%
Legg til deal i favoritter

100% håndlaget Kotai Santoku universalkniv, 18 cm blad. Japansk presisjon og vestlig robusthet, det beste fra begge verdenene. 

Navnet Santoku betyr "tre dyder" på japansk, siden det allsidige bladet er ideelt for å kutte grønnsaker og frukt, skjære gjennom kjøtt og tilberede fisk. 

Produktinfo

  • 100% håndlaget
  • Ultraskarpt japansk 440C høykarbon rustfritt stål
  • Skjult full tang
  • Svart pakkawood håndtak
  • HRC-hardhet: 60 +/-1
  • Vekt: 189g
  • Perfekt balansert
  • Rustfritt
  • Bamboo Saya (slire eller bladdeksel) følger med hver kniv
  • Livstidsgaranti

Brukervilkår

  • Frakt tilkommer
  • Leveringstid: cirka 3 arbeidsdager

Mer om produktet

Santokus tynne blad tillater presise og skarpe kutt, og "moser" aldri selv den mest delikate maten for å bevare sin fulle smak.

Foruten sin estetiske appell, skaper "Tsuchime" (槌目) (hamret) mønster små luftlommer mellom bladet og maten som kuttes. Denne japanske metoden reduserer luftmotstanden, og forhindrer dermed at mat fester seg til bladet.

Det 1,8 mm tynne bladet tillater presise og skarpe kutt, og knuser aldri selv den mest delikate maten for å bevare den fulle smaken.

Smidd med japansk 440C høykarbon rustfritt stål, vil KOTAI Santokus blad holde seg skarpt opptil 10 ganger lenger enn andre kniver. 440C kombinerer et høyt karboninnhold for hardhet og kantbevaring med den optimale mengden krom for korrosjonsbestandighet.

Skjult full tang - KOTAI-blader strekker seg helt til bunnen av håndtaket - for overlegen holdbarhet og balanse.

Vedlikehold
Ikke kutt på harde overflater (metall, keramikk, marmor). Bruk et skjærebrett av tre eller myk plast. Ikke kutt bein eller frossen mat. Håndvask og tørk raskt etter bruk. Ikke vask i oppvaskmaskin, ikke bløtlegg eller la ligge i en våt vask.

Selges av

KOTAI
Organisasjonsnummer: 842188484