Se favoritter
Hold på sommergløden med spraytan hos AM Esthetic ClinicHold på sommergløden med spraytan hos AM Esthetic Clinic (1 av 14)Hold på sommergløden med spraytan hos AM Esthetic Clinic (2 av 14)Hold på sommergløden med spraytan hos AM Esthetic Clinic (3 av 14)Hold på sommergløden med spraytan hos AM Esthetic Clinic (4 av 14)Hold på sommergløden med spraytan hos AM Esthetic Clinic (5 av 14)Hold på sommergløden med spraytan hos AM Esthetic Clinic (6 av 14)Hold på sommergløden med spraytan hos AM Esthetic Clinic (7 av 14)Hold på sommergløden med spraytan hos AM Esthetic Clinic (8 av 14)Hold på sommergløden med spraytan hos AM Esthetic Clinic (9 av 14)Hold på sommergløden med spraytan hos AM Esthetic Clinic (10 av 14)Hold på sommergløden med spraytan hos AM Esthetic Clinic (11 av 14)Hold på sommergløden med spraytan hos AM Esthetic Clinic (12 av 14)Hold på sommergløden med spraytan hos AM Esthetic Clinic (13 av 14)

Hold på sommergløden med spraytan hos AM Esthetic Clinic

185 kr
800 kr
Kjøpte
50+
Spar
77%
Legg til deal i favoritter
3 behandlinger - Full kropp med ansikt
579 kr
2 550 kr
3 behandlinger - Full kropp uten ansikt
525 kr
2 400 kr
Full kropp med ansikt
199 kr
850 kr
Full kropp uten ansikt
185 kr
800 kr

Høydepunkter

 • Ta med deg sommergløden inn i høsten
 • Tre minutter fra Bynseng T-banestasjon
 • Lang erfaring i bransjen
 • Hyggelig og imøtekommende personale som yter topp service for sine kunder
 • 5 av 5 stjerner på Facebook
 • Gratis parkering 

Brukervilkår

 • 15.02.2022
 • Timebestilling gjøres online – oppgi Let's deal-kode
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Gjelder kun nye kunder

Mer om dealen

Hvordan fungerer Bronzers?

Den essensielle ingrediensen i all selvvirkende solbrunhet er Dihydroxyacetone eller DHA, avledet fra plantekilder som sukkerrør. Naturlig fargeløs reagerer den med aminosyrene i hudproteiner, noe som resulterer i pigmenter som kalles melanoidiner, som har samme farge som melanin som finnes dypere i hudlagene.


AM Esthetic Clinic

AM Esthetic Clinic er et ansikts- og kroppspleiesenter som tilbyr skreddersydde behandlinger til sine kunder. Med vitenskap, teknologi og høy fagkunnskap er deres profesjonelle behandleres lidenskap å bidra til at kundene oppnår en økt selvfølelse. Klinikken holder til i trivelige lokaler i på Bryn, tre minutter unna T-bane Brynseng.

Følg AM Esthetic Clinic på Facebook og Instagram.


Tilbakemeldinger fra kunder

«Jeg kommer gjerne tilbake! Så flott å oppdage dere gjennom Let’s Deal. Jeg jobber rett ved, så dere ser meg garantert igjen»

«Topp service og behandlingen virker og hun lover kun det hun klarer. Ærlig og engasjert. Vært kunde i flere år. Tatt alt fra laser til hudpleie!»

«Super service og fantastiske priser. Flott med egen kundeklubb hvor jeg får tilbake penger for hver behandling»

«De er serviceinnstilte og hyggelige ansatte! Super kundebehandling, og raske til å svare på mail. Anbefaler de på det sterkeste»

«Jeg er veldig fornøyd med dem god service og veldig bra pris jeg tror man kan ikke finne hele Oslo sånn billige tilbud!!»

«Gleder meg alltid til å komme tilbake hit! Så hyggelige ansatte og god stemning. Utrolig fornøyd med både vippe og neglebehandling!»

«Har prøvd flere behandlinger her, god atmosfære, vennlig, serviceinnstilt og flink betjening. Når en behandling er ferdig, ender jeg alltid opp med å bestille noe nytt.»

Deal selges av

AM Esthetic Clinic
Organisasjonsnummer: 921 416 032
Brynsvein 3, 3 egt
0667 Oslo
Mandag til fredag: 09:30 - 19:00, lørdag: 10:00 - 16:00
46962088Ring