letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
Opplev IMAX, iSense, ScreenX og LUXE hos ODEON KinoOpplev IMAX, iSense, ScreenX og LUXE hos ODEON Kino (1 av 11)Opplev IMAX, iSense, ScreenX og LUXE hos ODEON Kino (2 av 11)Opplev IMAX, iSense, ScreenX og LUXE hos ODEON Kino (3 av 11)Opplev IMAX, iSense, ScreenX og LUXE hos ODEON Kino (4 av 11)Opplev IMAX, iSense, ScreenX og LUXE hos ODEON Kino (5 av 11)Opplev IMAX, iSense, ScreenX og LUXE hos ODEON Kino (6 av 11)Opplev IMAX, iSense, ScreenX og LUXE hos ODEON Kino (7 av 11)Opplev IMAX, iSense, ScreenX og LUXE hos ODEON Kino (8 av 11)Opplev IMAX, iSense, ScreenX og LUXE hos ODEON Kino (9 av 11)Opplev IMAX, iSense, ScreenX og LUXE hos ODEON Kino (10 av 11)

Opplev IMAX, iSense, ScreenX og LUXE hos ODEON Kino

69 kr
99 kr
Kjøpte
1900+
Spar
30%
Legg til deal i favoritter

Nå kan du få en eksepsjonell filmopplevelse med Gullbillett for IMAX, iSense, ScreenX og LUXE. Med et stort lerret og avansert lyd- og bildekvalitet blir du virkelig trukket inn i filmens verden. Les mer om kinosalene og kommende filmer under. 

Medium meny inkl 0,5l brus
69 kr
99 kr
Menybillett dekker en medium popcorn, baconsnacks eller duobeger og en 0.5 l mineralvann. Denne løses inn i kassa på kinoen og inkluderer ikke en kinobillett
Gullbillett for IMAX, iSense, ScreenX og LUXE
185 kr
329 kr

Høydepunkter

 • Gullbillett kan brukes på IMAX, LUXE, iSense og ScreenX inkl. VIP-sete, og dekker også VIP-seter på ordinære kinoforestillinger
 • Norges største kinosenter (og landets eneste IMAX, kun i Oslo)
 • Film er best på kino!
 • Billetten kan brukes hos alle ODEON-kinoer. ODEON finner du i: Lillestrøm, Moss, Oslo, Sandnes, Sandvika, Ski, Skien, Sotra, Stavanger og Ålesund
 • Les tek.no sin anmeldelse om IMAX-kino her
 • Se kinoprogrammet her (velg ønsket by øverst til høyre)
 • Du vet vel at du kan se alle dine deals på smartphonen? Last ned Let's deal for iPhone og Android

Brukervilkår

 • Dealen gjelder f.o.m. 14.03.2024 t.o.m. 30.06.2024
 • OBS! Ved kjøp av menybillett må koden fysisk scannes på kinoen
 • Du får tilsendt kode på mail etter kjøp – brukes på www.odeonkino.no eller på kinoen
 • Ved innbytte legger du inn koden under "Løs inn firmabillett, Norgesbillett eller andre rabatter" når du skal betale billetten din på odeonkino.no
 • «Gullbillett» dekker alle ordinære kinobillett-kategorier inkl. IMAX og LUXE samt tillegg for VIP-seter
 • «Menybillett» dekker en medium popcorn, baconsnacks eller duobeger og en 0.5l mineralvann. Denne løses inn i kassa på kinoen og inkluderer ikke en kinobillett
 • Dealen gjelder kun for privatkunder 
 • Billettene kan ikke videreselges, dersom det videreselges kan forholdet bli anmeldt
 • Rabattkoder er ikke gyldig for denne dealen
 • Ordinærpris, og dermed rabatten, per billett kan variere
 • Billettkodene kan kun brukes én gang, selv om de ikke blir registrert som brukt i din Let's deal-konto

  Mer om dealen

  IMAX

  På IMAX i Oslo ser du film på en måte du aldri har gjort før. Det store lerretet og de sylskarpe detaljene i bilde og lyd er kinoopplevelse på veldig høyt nivå. Film på kino blir ikke heftigere enn dette!

  iSense

  iSense gir en omfavnende kinoopplevelse i en sal med best bilde, lyd og sittekomfort. Resultatet blir en opplevelse for alle sansene.

  ScreenX

  ScreenX tilfører et nytt nivå av innlevelse og historiefortelling til kino. Ved å bruke sideveggene i salen og transformere dem til en utvidelse av hovedskjermen, formidles historien enda nærmere virkeligheten.

  ScreenX er et panoramisk filmformat som gir deg film på en utvidet, tosidig 270-graders skjerm ved å projisere skjermene til sideveggene i salen og sette deg i sentrum av den ekspansive panoramautsikten.

  LUXE

  Len deg tilbake i luksus! LUXE er ODEONs mest høyteknologiske, komfortable og moderne kinoopplevelse.

  Kommende filmer

  • Dune part two: Timothée Chalamet og Zendaya briljerer på nytt i Denis Villeneuves storslåtte saga om Paul Atreides legendariske odysse!
   På jakt etter hevn mot konspiratorene som ødela familien hans, står Paul foran det ultimative dilemmaet: å velge mellom sin store kjærlighet og universets fremtid. Fast bestemt på å avverge en katastrofal fremtid, står han klar til å ofre alt. 
  • Godzilla x Kong, 27. Mars - Gjør deg klar for et nytt imperium. På kino fra 27. mars.
   Den episke kampen fortsetter! Legendary Pictures følger opp det eksplosive oppgjøret i «Godzilla vs. Kong» med et helt nytt eventyr som setter den allmektige Kong og den fryktinngytende Godzilla opp mot en uoppdaget trussel gjemt i vår verden, en trussel som utfordrer deres eksistens – og vår egen.
  •  Civil War, 19.April - Welcome to the frontline.
   En episk, dystopisk actionfilm om et USA i borgerkrig, skrevet og regissert av Alex Garland, regissøren av Ex Machina .Intenst og dramatisk, og satt i nær fremtid:  Et team av journalister reiser gjennom USA under en raskt eskalerende borgerkrig som har oppslukt hele nasjonen. Denne intense og realistiske kinoopplevelsen vil plassere deg helt ytterst på stolsetet!
  •  The Fall Guy, 26. April
   Stuntmannen Colt Seavers (Gosling) har trukket seg tilbake fra filmbransjen etter en stygg ulykke under et opptak. Han lokkes tilbake når en storstilt blockbuster skal gå i produksjon, regissert av hans tidligere flamme. Da filmens stjerne brått forsvinner, vikles Colt inn i et nettverk med tvilsomme gangstere han ellers aldri ville satt foten i.
  • Kingdom of The Planet of The Apes, 8. Mai
   Mange år etter Cæsars regjeringstid drar en ung ape på en reise som vil føre ham til å stille spørsmål ved alt han har blitt lært om fortiden og ta valg som vil definere en fremtid for både aper og mennesker. Kingdom of the planet of the Apes er den fjerde filmen i franchisen.
  • Furiosa: A Mad Max Saga, 24. Mai
   Anya Taylor-Joy og Chris Hemsworth spiller hovedrollene i George Millers «Furiosa», den etterlengtede returen til den ikoniske, dystopiske verdenen Miller skapte med de banebrytende «Mad Max»-filmene for mer enn 30 år siden.

  Selges av

  ODEON Kino AS
  Organisasjonsnummer: 962 277 055
  Vitaminveien 11
  Vitaminveien 11
  0485 Oslo
  Se åpningstider her: https://www.odeonkino.no/kino/NCG88462/odeon-oslo