letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
Fullt cover gjennomsiktig TPU deksel til iPhoneFullt cover gjennomsiktig TPU deksel til iPhone (1 av 5)Fullt cover gjennomsiktig TPU deksel til iPhone (2 av 5)Fullt cover gjennomsiktig TPU deksel til iPhone (3 av 5)Fullt cover gjennomsiktig TPU deksel til iPhone (4 av 5)

Fullt cover gjennomsiktig TPU deksel til iPhone

99 kr
159 kr
Kjøpte
50+
Spar
38%
Legg til deal i favoritter
Det ultratynne og krystallklare designet beholder enhetens originale utseende, og det 100% gjennomsiktige frontdekselet påvirker ikke bruken av telefonskjermen. Dette gjennomsiktige dekselet

Produktinfo

  • Tynt og fint deksel, skreddersydd smalt og lett.
  • Perfekt beskyttelse mot smuss, riper, støv og lette støt. Mobiltelefonen er beskyttet mot støt og skader. Høyeste ytelse og kvalitet sammenlignet med en lav pris.
  • Fleksibelt, mykt og lett deksel laget av gjennomsiktig silikon TPU av høy kvalitet. Microdot-mønsteret forhindrer at stygge vann flekker stikker og holder smarttelefonen ren.
  • De eksakte utklippene muliggjør optimal drift og tilgang til alle tilkoblinger. Knappene er dekket for beskyttelse og er enkle å bruke.

Brukervilkår

  • Leveringstid: 4-7 arbeidsdager
  • Det er ikke mulig å bruke rabattkoder på denne dealen

Mer om produktet

Det ultratynne og krystallklare designet beholder enhetens originale utseende, og det 100% gjennomsiktige frontdekselet påvirker ikke bruken av telefonskjermen. Dette gjennomsiktige dekselet gir utmerket 360-graders beskyttelse. Alle hjørner og kanter samt ryggen og skjermen er fullstendig beskyttet. Den er laget av PC og TPU. Myk TPU støtfanger forhindrer utilsiktet fall. To mobildeksel i ett beskytter skjermen og baksiden. Det er enkelt å installere og fjerne, det er den perfekte beskyttelsen mot faren for smuss, riper, støv og gir et fast grep.

Merk! Når du bruker dette produktet, anbefaler vi ikke at du installerer en skjermbeskytter. Fordi installasjonen av en skjermbeskytter vil danne et gap mellom skjermen og deksel.

Selges av

Global Items Europe AB
Organisasjonsnummer: 559120-6395