Se favoritter
Febertermometer, kontaktløs med IR-teknologi for barn / voksne, Lilla / HvitFebertermometer, kontaktløs med IR-teknologi for barn / voksne, Lilla / Hvit (1 av 19)Febertermometer, kontaktløs med IR-teknologi for barn / voksne, Lilla / Hvit (2 av 19)Febertermometer, kontaktløs med IR-teknologi for barn / voksne, Lilla / Hvit (3 av 19)Febertermometer, kontaktløs med IR-teknologi for barn / voksne, Lilla / Hvit (4 av 19)Febertermometer, kontaktløs med IR-teknologi for barn / voksne, Lilla / Hvit (5 av 19)Febertermometer, kontaktløs med IR-teknologi for barn / voksne, Lilla / Hvit (6 av 19)Febertermometer, kontaktløs med IR-teknologi for barn / voksne, Lilla / Hvit (7 av 19)Febertermometer, kontaktløs med IR-teknologi for barn / voksne, Lilla / Hvit (8 av 19)Febertermometer, kontaktløs med IR-teknologi for barn / voksne, Lilla / Hvit (9 av 19)Febertermometer, kontaktløs med IR-teknologi for barn / voksne, Lilla / Hvit (10 av 19)Febertermometer, kontaktløs med IR-teknologi for barn / voksne, Lilla / Hvit (11 av 19)Febertermometer, kontaktløs med IR-teknologi for barn / voksne, Lilla / Hvit (12 av 19)Febertermometer, kontaktløs med IR-teknologi for barn / voksne, Lilla / Hvit (13 av 19)Febertermometer, kontaktløs med IR-teknologi for barn / voksne, Lilla / Hvit (14 av 19)Febertermometer, kontaktløs med IR-teknologi for barn / voksne, Lilla / Hvit (15 av 19)Febertermometer, kontaktløs med IR-teknologi for barn / voksne, Lilla / Hvit (16 av 19)Febertermometer, kontaktløs med IR-teknologi for barn / voksne, Lilla / Hvit (17 av 19)Febertermometer, kontaktløs med IR-teknologi for barn / voksne, Lilla / Hvit (18 av 19)

Febertermometer, kontaktløs med IR-teknologi for barn / voksne, Lilla / Hvit

429 kr
999 kr
Kjøpte
3
Spar
57%
Legg til deal i favoritter
Nøyaktig febertermometer med internt minne som lagrer de siste målingene.

Produktinfo

  • Kontaktløs
  • Enklere og tryggere

Brukervilkår

  • Leveringstid 1-3 virkedager
  • Sendes direkte fra vårt lager i Sverige!
  • Det er ikke mulig å bruke rabattkoder på denne dealen

Mer om produktet

Febertermometer med infrarød teknologi som måler kroppstemperatur uten berøring. Termometeret viser temperaturen etter bare 0,5 sekunder! Bare hold termometeret 1-10 cm fra pannen eller øret for å ta temperaturen.

Bakbelyst skjerm som viser forskjellige farger, avhengig av resultatet
I tillegg til temperaturvisningen lyser displayet med forskjellige farger, avhengig av resultatet, der grønt viser normal temperatur, gul lett feber og rød høy feber. Hvis feberen er under 37,5? skjermen blir grønn, er det mer enn det, men mindre enn 38,6? blir skjermen gul, og er den over 38,6? da blir den rød. Ved feber er det også mulig å få en alarm. Dette gjør det raskt og enkelt å se og forstå hvor høy feber er, noe som for eksempel kan gjøre det lettere for barn å forstå resultatet.

Nøyaktig IR-sensor med lav sannsynlighet for feilmåling
Den infrarøde sensoren leser temperaturen 8000 ganger i sekundet og har derfor en veldig liten risiko for feilmåling. Hvis du vil dobbeltsjekke temperaturen, trenger du ikke tenke på å ha den forrige målingen i hodet, da termometeret kan lagre de siste 32 målingene i internminnet.

Bruk
Termometeret kan brukes i romtemperatur fra 16-35? og drives av 2x AAA-batterier.

Spesifikasjoner
Infrarødt termometer
Infrarød deteksjonsteknologi, kontaktløs - enklere og sikrere
Måleområde: 32-42,9 ℃
Måleavstand: 5-10cm
Nøyaktighet: ~ 0,2 ℃
Automatisk avslåing etter 15 sekunder
Bakgrunnsbelysning i farger
Stor skjerm
Demp modus for å måle temperaturen helt stille
Minne for de siste 32 målingene
Rask måling på bare 0,5-1 sekund
Drevet av 2x AAA-batterier (ikke inkludert)
Vekt: 70g

Deal selges av

Teknikproffset Nordic AB
Organisasjonsnummer: 556998-9329