letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
Diamantmaleri - 30x40cm - ParadisDiamantmaleri - 30x40cm - Paradis (1 av 5)Diamantmaleri - 30x40cm - Paradis (2 av 5)Diamantmaleri - 30x40cm - Paradis (3 av 5)Diamantmaleri - 30x40cm - Paradis (4 av 5)

Diamantmaleri - 30x40cm - Paradis

179 kr
349 kr
Kjøpte
1
Spar
49%
Legg til deal i favoritter
Diamantmaling har stor innflytelse på kreativitet og fantasi.
Diamantmosaikk krever mye konsentrasjon, presisjon og tålmodighet.
Sluttresultatet er imponerende. Diamantene skimrer forsiktig og gir et fantastisk inntrykk.

Produktinfo

  • Sluttresultatet er imponerende
  • Mål: 30x40 cm
  • Komplett sett med alt du trenger
  • Fargerike diamanter

Brukervilkår

  • Det er ikke mulig å bruke rabattkoder på denne dealen
  • Frakt kommer i tillegg
  • Leveringstid: 4-7 arbeidsdager
  • Sendes raskt etter bestilling fra Sverige.
  • Det er ikke mulig å bruke rabattkoder på denne dealen

Mer om produktet

Lag magi med diamantmaling

Vil du oppleve en hobby som er avslappende, fylt med kreativitet og givende? Diamantmaling er svaret på dine ønsker! Med små diamanter i forskjellige farger kan du forvandle vanlige mønstre til glitrende mesterverk. Her er grunnen til at du vil elske diamantmaling:

Diamantmaling er en aktivitet som alle kan glede seg over, uavhengig av alder eller tidligere erfaring. Du trenger ingen spesielle kunstneriske ferdigheter, bare tålmodighet og presisjon.

Gi deg selv en pause fra hverdagen og fortap deg i skaperverkets verden. Diamantmaling er en underholdende hobby som du kan bruke timevis på, og hvert øyeblikk vil være fylt med glede.

Diamantmaling er som å bygge en bro mellom fantasien og virkeligheten. Du kan velge ditt eget mønster og fargevalg, noe som gir deg et kreativt utløp for å uttrykke deg selv.

Når du jobber med diamantmaling, dykker du ned i en verden av konsentrasjon og fokus. Denne aktiviteten gir deg muligheten til å slappe av og la stresset renne fra deg.

Det beste med diamantmaling er resultatet. De små diamantene glitrer som ekte juveler når de er ferdige. Mesterverket ditt vil skinne og gjøre et godt inntrykk.

Hvert diamantmaleri blir en unik kreasjon som du kan ramme inn eller henge som en imponerende dekorasjon. Det er den perfekte kunstformen for å gi hjemmet ditt et personlig preg.

Så hvorfor vente? Begynn reisen inn i diamantmaleriets verden og opplev en aktivitet som vil fortrylle deg. Enten du vil slappe av, uttrykke kreativiteten din eller bare ha det gøy, gir diamantmaling deg muligheten til det. Ta ditt første skritt mot å lage glitrende kunst og gi livet ditt en ekstra dose skjønnhet og kreativitet. Kom i gang med diamantmaling i dag!

SPESIFIKASJON:
Mønster: Paradis
Mål: 30x40cm 
Stoff dekket med klebelag: JA

INKLUDERER:
Bilde
Fargerike diamanter
Applikator
Tørt lim
Container

Selges av

MobiloTeknik
Organisasjonsnummer: 559274-0129