letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
Få en GRATIS prøve på Vendela's eksklusive hudkrem Instant Glow!Få en GRATIS prøve på Vendela's eksklusive hudkrem Instant Glow! (1 av 2)

Få en GRATIS prøve på Vendela's eksklusive hudkrem Instant Glow!

0 kr
249 kr
Spar
100%
Legg til deal i favoritter

Om du ikke har prøvd Vendela's mest populære ansiktskrem, Instant Glow, kan du nå få en gratis prøve.

Krukken inneholder ansiktskrem nok til bruk morgen og kveld i 30 dager. Slik får du god tid til å forvisse deg om at Instant Glow har den kvaliteten du forventer av en god ansiktskrem.

Høydepunkter

  • Glatter ut rynker og gir glød i huden
  • Umiddelbar oppstrammende effekt
  • Perfekt balanse mellom fuktighet og næring
  • Parabenfri og dermatologisk testet

Brukervilkår

  • Etter at du har klikket på kjøpsknappen, kommer du til en kampanjeside på Vendela Beauty
  • Ingen transaksjon gjøres hos Let's deal
  • Du betaler ikke noe for kremen, bare kr 49,- for porto og ekspedisjon. Du blir abonnent, men forplikter deg ikke til å kjøpe noe mer – bare gi beskjed dersom du ikke vil fortsette som abonnent

Mer om dealen

"Instant Glow ansiktskrem - nok til 30 dager!

Bruk Vendela Instant Glow både morgen og kveld. Det er en effektiv anti-age krem som umiddelbart glatter ut linjer og rynker.

Nøkkelingrediensen er Syn-Ake, et patentert peptid som har en beroligende effekt på ansiktsmuskulaturen. Når spenningen i muskulaturen reduseres, vil også dype rynker reduseres over tid

Sammen med aminosyrer, antioksidanter og fuktighetsgivende ingredienser, reparerer og beskytter Instant Glow hudens barriere og øker naturlige motstandskraft.

Du får også virkestoffer som forebygger og bleker pigmentflekker. Og ikke minst, kremen tilfører huden din all den fuktigheten den ønsker seg.

Selges av

Vendela Beauty
Organisasjonsnummer: 966717718