letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
1 natt for 2 personer inkl. spa og frokost på Åkerblads i Dalarna1 natt for 2 personer inkl. spa og frokost på Åkerblads i Dalarna (1 av 10)1 natt for 2 personer inkl. spa og frokost på Åkerblads i Dalarna (2 av 10)1 natt for 2 personer inkl. spa og frokost på Åkerblads i Dalarna (3 av 10)1 natt for 2 personer inkl. spa og frokost på Åkerblads i Dalarna (4 av 10)1 natt for 2 personer inkl. spa og frokost på Åkerblads i Dalarna (5 av 10)1 natt for 2 personer inkl. spa og frokost på Åkerblads i Dalarna (6 av 10)1 natt for 2 personer inkl. spa og frokost på Åkerblads i Dalarna (7 av 10)1 natt for 2 personer inkl. spa og frokost på Åkerblads i Dalarna (8 av 10)1 natt for 2 personer inkl. spa og frokost på Åkerblads i Dalarna (9 av 10)

1 natt for 2 personer inkl. spa og frokost på Åkerblads i Dalarna

1 295 kr
2 190 kr
Kjøpte
100+
Spar
41%
Legg til deal i favoritter

Når var siste gang du fokuserte på din velvære og bare slappet av? Hos Åkerblads i Dalarna får du akkurat det du trenger, en natt for 2 med overnatting i dobbeltrom, spa-inngang til relaxavdeling og frokostbuffet om morgenen.

Dealen inkluderer

 • En natt for 2 personer i dobbeltrom i gårdshus
 • Relax-entré
 • Lån av badekåpe og tøfler
 • Frokost

Brukervilkår

 • Dealen gjelder f.o.m. 20.12.2023 t.o.m. 30.04.2024
 • Dealen gjelder med innsjekking januar-april 2024, ikke fredager og lørdager
 • Begrenset antall rom - førstemann til mølla og kun reservasjoner bekreftet av hotellet gjelder
 • Bestillingsinformasjon finner du lenger ned i dealen. Oppgi Let's deal-koden når du bestiller
 • Barnepoliticy: Ta kontakt med hotellet/reisebyrået for å se hva som gjelder for akkurat din familie
 • Du kan angre kjøpet i inntil 14 dager, så lenge du ikke har reservert overnatting
 • Avbestilling eller ombestilling er ikke mulig etter reservert overnatting

Mer om dealen

Koselig spa-oase – en av Sveriges 40 beste spa-fasiliteter – ved Siljan

Åkerblads er et familieeid spahotell som dateres tilbake til 1400-tallet. Hotellet har 73 koselige og individuelt innredede rom hvor ingen rom er like, men alle tilbyr komfortable senger fra Hästens samt WiFi. Åkerblads er en del av Svenska Spahotell, en forening for svenske høykvalitetsanlegg med spa-drift – her er Sveriges 40 beste spa-anlegg samlet.

Innendørsbasseng, hydromassasjebasseng, utendørs varme kilder, avslappende salongområde med bar og avslappende behandlinger

Åkerblads tilbyr avslapping for både kropp og sjel. I Gatutjärnen er det vårt nyoppussede innendørsbasseng, hydromassasjebasseng og komfortable sitteplasser. Ovenpå ønskes du velkommen til vårt nye loungeområde med tilhørende bar. Den varme utendørskilden med 37 graders vann finnes også her. Hotellets Beauty Loft tilbyr behandlinger for hele kroppen, ansikt, hender eller føtter. Nyt dem alene og kjenn stillheten i kroppen spre seg, eller opplev dem med noen du liker i hotellets utrolig verdsatte duorom.

Nyt mat og drikke på anerkjente Gästgiveri

Åkerblads kjøkkenbrigade, ledet av kjøkkensjef Anna Backlund, er stadig på jakt etter lokale råvarer av beste slag. Nyt klassisk husmannskost eller gourmetmat, våre egne importerte viner eller et stykke hjemmebakt kaffebrød. Det er alltid spesiell mat for barn som vil ha noe annerledes. Spesialkost er tilgjengelig for de som ønsker det. Gi oss imidlertid beskjed ved bestilling slik at kjøkkenet vårt kan tilpasse menyen på den aller beste måten.

Selges av

Åkerblad i Tällberg AB
Organisasjonsnummer: 556156-1027
Sjögattu 2
793 70 Tällberg
Incheckning från kl. 15:00, utcheckning kl. 11:00
0247-508 00Ring
-Köp dealen för att erhålla din unika dealkod

-Bokning sker via telefon eller mail.

-Uppge din Lets dealkod vid bokningsförfrågan

-Endast av hotellet bekräftad bokning gäller.