Se favoritter
Velg mellom ulike vippeløft eller form og farge av bryn og vipper hos AM Esthetic ClinicVelg mellom ulike vippeløft eller form og farge av bryn og vipper hos AM Esthetic Clinic (1 av 13)Velg mellom ulike vippeløft eller form og farge av bryn og vipper hos AM Esthetic Clinic (2 av 13)Velg mellom ulike vippeløft eller form og farge av bryn og vipper hos AM Esthetic Clinic (3 av 13)Velg mellom ulike vippeløft eller form og farge av bryn og vipper hos AM Esthetic Clinic (4 av 13)Velg mellom ulike vippeløft eller form og farge av bryn og vipper hos AM Esthetic Clinic (5 av 13)Velg mellom ulike vippeløft eller form og farge av bryn og vipper hos AM Esthetic Clinic (6 av 13)Velg mellom ulike vippeløft eller form og farge av bryn og vipper hos AM Esthetic Clinic (7 av 13)Velg mellom ulike vippeløft eller form og farge av bryn og vipper hos AM Esthetic Clinic (8 av 13)Velg mellom ulike vippeløft eller form og farge av bryn og vipper hos AM Esthetic Clinic (9 av 13)Velg mellom ulike vippeløft eller form og farge av bryn og vipper hos AM Esthetic Clinic (10 av 13)Velg mellom ulike vippeløft eller form og farge av bryn og vipper hos AM Esthetic Clinic (11 av 13)Velg mellom ulike vippeløft eller form og farge av bryn og vipper hos AM Esthetic Clinic (12 av 13)

Velg mellom ulike vippeløft eller form og farge av bryn og vipper hos AM Esthetic Clinic

199 kr
399 kr
3,3
(7)
Kjøpte
100+
Spar
50%
Legg til deal i favoritter

Få sterkere øyevipper med perfekt bøy med vippeløft, med eller uten keratin. Alle behandlinger er inkludert brynstyling. Utføres av dyktige teknikere med lang erfaring på Brynseng hos AM Esthetic Clinic. Ta imot høsten med vakre vipper og bryn!

Brynstyling med tråd inkl. farge bryn
199 kr
399 kr
Vippeløft
375 kr
810 kr
inkl. napping av bryn
Vippeløft med farging av vipper
475 kr
1 010 kr
inkl. napping av bryn
Keratin vippeløft
539 kr
1 170 kr
inkl. napping av bryn
Keratin vippeløft med farging av vipper
549 kr
1 370 kr
inkl. napping av bryn

Høydepunkter

 • Vippeløft med eller uten keratin
 • Keratin vippeløft: vippene blir sterkere for hver behandling
 • Alle behandlinger er inkludert brynstyling - napping av bryn
 • Behandlingstid: 45-60 minutter
 • Ingen skader eller slitasje på dine naturlige vipper, få en skikkelig wow-effekt
 • Resultatet varer i seks til åtte uker
 • Vippene blir tilført styrkende keratin samt silkepeptider og frukt- og planteekstrakter
 • Tre minutter fra Brynseng T-banestasjon
 • Gratis parkering

Brukervilkår

 • Dealen gjelder f.o.m. 02.09.2021 t.o.m. 31.12.2021
 • Timebestilling gjøres online – oppgi Let's deal-kode
 • Ta med din Let's deal-kode i app ved oppmøte
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Gjelder kun nye kunder

Mer om dealen

Vippeløft

Vippeløft er en unik vippeløftsteknikk som løfter/bøyer dine egne vipper uten vippe-extensions. Effekten er perfekt for deg som har dårlig tid på morgenen, ønsker å se opplagt ut eller de som ønsker å se yngre ut! Vippene virker lengre og det åpner blikket. I tillegg får du farget vippene. Resultatet vil variere og avhenger av hvordan vippene dine er i utgangpunket.


Keratin vippeløft

Keratin vippeløft har på kort tid blitt en av de hotteste vippebehandlingene i Europa, Asia og USA. Metoden tar utgangspunkt i dine naturlige vipper og forsterker de mer og mer for hver behandling. Du kan trene, svømme og dusje uten å ødelegge formen på vippene.

Ønsker man en skikkelig wow-effekt anbefales det å bruke Keratin-mascara for å tilføre vippene ytterligere keratin samt bevare det fantastiske resultatet så lenge som mulig.

Behandlingen påfører ingen slitasje eller skader på dine naturlige vipper. Resultatet varer i seks til åtte uker. 


AM Esthetic Clinic

AM Esthetic Clinic er et ansikts- og kroppspleiesenter som tilbyr skreddersydde behandlinger til sine kunder. Med vitenskap, teknologi og høy fagkunnskap er deres profesjonelle behandleres lidenskap å bidra til at kundene oppnår en økt selvfølelse. Klinikken holder til i trivelige lokaler på Bryn, tre minutter fra Brynseng T-banestasjon.

Følg AM Esthetic Clinic på Facebook og Instagram.


Tilbakemeldinger fra kunder

«Jeg kommer gjerne tilbake! Så flott å oppdage dere gjennom Let’s deal. Jeg jobber rett ved, så dere ser meg garantert igjen»

«Topp service og behandlingen virker og hun lover kun det hun klarer. Ærlig og engasjert. Vært kunde i flere år. Tatt alt fra laser til hudpleie!»

«Super service og fantastiske priser. Flott med egen kundeklubb hvor jeg får tilbake penger for hver behandling»

«De er serviceinnstilte og hyggelige ansatte! Super kundebehandling, og raske til å svare på mail. Anbefaler de på det sterkeste»

«Jeg er veldig fornøyd med dem god service og veldig bra pris jeg tror man kan ikke finne hele Oslo sånn billige tilbud!!»

«Gleder meg alltid til å komme tilbake hit! Så hyggelige ansatte og god stemning. Utrolig fornøyd med både vippe og neglebehandling!»

«Har prøvd flere behandlinger her, god atmosfære, vennlig, serviceinnstilt og flink betjening. Når en behandling er ferdig, ender jeg alltid opp med å bestille noe nytt.»

Deal selges av

AM Esthetic Clinic
Organisasjonsnummer: 921 416 032
Brynsvein 3, 3 egt
0667 Oslo
Mandag til fredag: 09:30 - 19:00, lørdag: 10:00 - 16:00
46962088Ring