letsdeal
Fjern søk
Se favoritter

Vipper og brynbehandlinger i hele landet

Her finner du massevis av tilbud på vippe- og brynsbehandlinger i hele landet. Få definerte vipper med vippeextensions, enkeltvipper eller vippeløft i hele landet. Unn deg selv et brynsløft og ram inn øynene med profesjonelt definerte øyenbryn. Fremhev din naturlige skjønnhet og bestill et av våre mange tilbud på vipper og bryn i dag! Hvorfor ikke gå for den ultimate kombinasjonen; lashlift og browlift i hele landet? Vil du lære deg å gjøre et perfekt vippeløft? Finn et vippeløft kurs i hele landet.  Se 15 spørsmål om Vipper og brynbehandlinger i hele landet

Se 15 spørsmål om Vipper og brynbehandlinger i hele landet

Hva er viktigst for deg når du bestiller vippe- eller brynsbehandling i hele landet? Er det booking, beste pris eller beste resultat? For å gjøre det lettere å finne frem i skjønnhetsjungelen har vi samlet svarene på de vanligste spørsmålene om vipper og bryn.

Hvordan få lengre øyevipper?

Det er mange måter å få lengre vipper på. For de som ikke orker å vente og vil ha lange og fyldige vipper raskt, passer vippeextensions godt.

Ønsker du et mer naturlig resultat og fokuserer på å styrke dine egne vipper, kan du bestille en time for vippeløft i hele landet. Selve behandlingen får ikke vippene til å vokse, men gjennom en permanentbøy og farge vil vippene se lengre og fyldigere ut. Det betyr at du kan hoppe over vippetang og mascara slik at vippene får hvile og vokse seg lengre og fyldigere.

Det finnes også vippeløft som styrker, forsterker og tilfører næring til dine egne vipper, da bør du se etter tilbud med keratin eller InLei vippeløft, i hele landet kan du finne disse behandlingene.

Hvordan få øyenbrynene til å vokse?

For å få øyenbrynene til å vokse kan du, ofte i kombinasjon med et brynsløft, gjøre en keratinbehandling. Dette gir næring til hårene som kan få dem til å vokse lengre. Øyenbrynsserum og ulike oljer kan også brukes for å få fyldigere bryn.

Hva er lash lift?

Lash lift er det samme som vippeløft, og betyr at du gir vippene en permanent med en fin bøy. Behandlingen åpner opp øynene og gir deg et friskere blikk, ofte også med farging av vippene for en mer intens look.

LVL vippeløft, i hele landet tilbyr mange salonger denne behandlingen. LVL står for Lengde, Volum og Løft og er et merke og en teknikk som også fremhever dine naturlige vipper ved og løfte de uten å bue.

Hopp over mascara og dropp påsetting av vippeextensions og vippeløft på deg selv. Len deg tilbake og la de profesjonelle fikse vippene og brynene dine til perfeksjon. Bestill et vippeløft i hele landet i dag og fremhev din naturlige skjønnhet maksimalt med minimal innsats!

Skal du ta vippeløft i hele landet, prisene hos Let´s deal er uimotståelige, finn en salong som er rett for deg.

Hvor lenge varer vippeløft?

Holdbarheten til en vippeløft er like lenge som dine naturlige vipper, det kommer an på din egen vippesyklus og når du tar behandlingen. Vanligvis varer effekten mellom seks til åtte uker.

Bruk av visse typer vippeserum kan også hjelpe øyevippene til å holde seg fyldigere og tykkere.

Hva er en Browlift?

Også kalt brow lamination er behandling for øyenbryn, i hele landet finner du mange salonger som tilbyr denne behandlingen. Under en brow lift brukes permanente væsker for å forme øyenbrynshårene til ønsket form. Behandlingen avsluttes med farging av brynene.

Sluttresultatet gir brynene et løft som gjør dem fyldigere med mer form og volum.

Ønsker du deg perfekte øyenbryn, hele landet har mange salonger å velge mellom, finn den rette for deg hos Let´s deal.

Hvor lenge varer browlift?

Browlift varer i ca. 4–8 uker, avhengig av hvordan øyenbrynene dine vokser og hvordan du tar vare på dem.

Husk: Oljer løser opp permanenten, så hvis du vasker eller smører du ansiktet med oljer, unngå øyenbrynene og området rundt.

Hva er microblading?

Microblading innebærer å tatovere hvert enkelt hår ved hjelp av et veldig fint blad, bestående av mange små nåler på rekke, for å matche hårstråene og tykkelsen på brynet med et resultat som gir deg perfekt formede bryn.

Fargen matches din egen for at hårstråene skal blende inn med dine naturlige bryn, hele landet har de beste salongene med kvalifiserte behandlere som benytter godkjende farger og utstyr for best resultat og ikke minst hygiene.

Hvor lenge varer microblading?

For de fleste har microblading en holdbarhet på 1–2 år, og deretter må du kanskje friske opp øyenbrynene igjen.

Når kan man sminke seg etter microblading?

Man bør unngå å legge sminke direkte på øyenbrynene under hele helingsprosessen. Først når tatoveringen har grodd helt er det greit å sminke seg, som ofte er etter ca 7-10 dager.

Hva er enkeltvipper?

Enkeltvipper er en klassisk metode for vippeforlengelse, hvor hver enkelt vippe festes til dine egne øyevipper. Resultatet gir deg en mascaraeffekt med lengre, tykkere og fyldigere vipper, hele landet har mange vippeteknikere som hjelper deg å finne riktige type vipper og form for dine øyne og ansiktsform.

Hvor lenge varer enkeltvipper?

Enkeltvipper varer normalt 3-5 uker, med ca 30-50% av vippene igjen. Du bør gjøre vipper i hele landet regelmessig for fortsatt fyldige og vakre vipper.

Hva er threading?

Threading er en metode for å fjerne ansiktshår og forme bryn. Hårene nappes ut med roten ved hjelp av en tynn bomullstråd og er svært presis.

Ved threading fjerner du effektivt fint hår  og lo som er vanskelig å fjerne hvis du napper med pinsett. Behandlingen gir pent formede bryn og rammer inn ansiktet ditt.

Hva er permanent vippeløft?

Permanent vippeløft er et løft av dine naturlige vipper. Behandlingen passer til alle type vipper, også korte og tynne. Hårstråene får et løft i fra roten og ut og gir en illusjon av lengre og fyldigere vipper.

Hvor lenge varer permanent vippebøy? 

Behandlingen vare like lenge som dine egne vipper, det vil si at resultatet varer i 4-6 uker. Vi mister vipper hver dag, og de nye vippene som kommer ut vil ha din naturlige bøy. Effekten vil derfor gradvis forsvinne.

Hvor kan man få billig permanent vippebøy hele landet?

Hos Let’s deal finner du mange gode tilbud på vippeløft i hele landet sentrum og i flere bydeler. Meld deg på vårt nyhetsbrev så får du jevnlige oppdateringer på vippeløft i hele landet billig.