letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
Ulike massasjer i 50 minutter hos OMS Skin midt i Oslo SentrumUlike massasjer i 50 minutter hos OMS Skin midt i Oslo Sentrum (1 av 4)Ulike massasjer i 50 minutter hos OMS Skin midt i Oslo Sentrum (2 av 4)Ulike massasjer i 50 minutter hos OMS Skin midt i Oslo Sentrum (3 av 4)

Ulike massasjer i 50 minutter hos OMS Skin midt i Oslo Sentrum

599 kr
1 199 kr
4,3
(3)
Kjøpte
150+
Spar
50%
Legg til deal i favoritter

Nyt deilig velvære og få hjelp til å lindre stivhet, smerter og redusere stress. Utføres av kvalifisert fysioterapeut som kan gi lindring på bare noen få minutter! OMS Skin ligger midt i Oslo Sentrum.

Avslappende massasje
599 kr
1 199 kr
Sportsmassasje
599 kr
1 199 kr
Terapeutisk massasje
599 kr
1 199 kr

Høydepunkter

 • 50 minutters behandling
 • Utføres av kvalifisert fysioterapeut
 • Bli kvitt spenninger i muskler
 • Få hjelp til å redusere stress
 • Sentral beliggenhet midt i Oslo Sentrum
 • Følg OMS Skin på Facebook og Instagram
 • Du vet vel at du kan se alle dine deals på smartphonen? Last ned Let's deal for iPhone og Android

Brukervilkår

 • Dealen er gyldig i 60 dager fra kjøp
 • Booking gjøres online -oppgi din Let’s deal-kode når du booker
 • Ta med din Let's deal-kupong i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke

Mer om dealen

Avslappende massasje

Avslappende massasje er en massasje som passer bra mot stress, depresjon, og alle typer nevroser.

Det gir en dyp følelse av velvære og fullstendig avslapning. Massasjen utføres med langsomme beroligende anti-stress bevegelser, som gjør at kroppen blir kvitt sine spenninger og toksiner. Til behandlingen brukes tilpasset avslappende musikk og essensielle oljer, om man ønsker det.

Sportsmassasje

En sportsmassasje er, som du forventer, flott for idrettsutøvere eller alle med en fysisk krevende livsstil. Fokus er på virkningen av sportsaktiviteter på ledd, muskelgrupper, sener, leddbånd og bløtvev.

Terapeutisk massasje

Hvis du er stresset og lider av kroniske smerter eller spenninger, kan en massasje (rygg eller mage) bidra til å lindre smerte, forbedre din fysiske tilstand og slappe av.

Denne medisinske massasjen er anerkjent for sine helbredende og foryngende egenskaper, en massasje er basert på en rekke teknikker for å slappe av leddstivhet, lindre muskelsmerter og lindre daglig stress. Det er en Medical-massasje som gjøres av vår fysioterapeut.


OMS Skin

OMS Skin består av et team av lege, kosmetisk dermatologisk sykepleier, og medisinsk hudterapeut. Vi tilbyr alt fra vanlig hudpleie, acne-behandling, medisinske hudprogram, til injeksjonsbehandling. Vi jobber kun med veldokumenterte produkter og profesjonelle leverandører, som holder høy standard og expertise. Vi holder oss stadig oppdatert innen våre fag, og du kan være trygg på å få faglig korrekte behandlinger og råd.

Hos oss er du alltid velkommen innom hvis du har spørsmål!

Les mer her!

Selges av

OMS SKIN AS
Organisasjonsnummer: 925 415 669
Schweigaards gate 16
0191 Oslo
Mandag-torsdag: 09:00-18:00
Fredag: 09:00-16:00
22 94 10 90Ring