letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
1 uke for 2 personer til Ulcinj i Montenegro inkl. fly, hotell, frokost og middag1 uke for 2 personer til Ulcinj i Montenegro inkl. fly, hotell, frokost og middag (1 av 8)1 uke for 2 personer til Ulcinj i Montenegro inkl. fly, hotell, frokost og middag (2 av 8)1 uke for 2 personer til Ulcinj i Montenegro inkl. fly, hotell, frokost og middag (3 av 8)1 uke for 2 personer til Ulcinj i Montenegro inkl. fly, hotell, frokost og middag (4 av 8)1 uke for 2 personer til Ulcinj i Montenegro inkl. fly, hotell, frokost og middag (5 av 8)1 uke for 2 personer til Ulcinj i Montenegro inkl. fly, hotell, frokost og middag (6 av 8)1 uke for 2 personer til Ulcinj i Montenegro inkl. fly, hotell, frokost og middag (7 av 8)

1 uke for 2 personer til Ulcinj i Montenegro inkl. fly, hotell, frokost og middag

9 995 kr
Legg til deal i favoritter

Unn dere en charterreise og opplev ferie på den vakre destinasjonen Ulcinj i Montenegro - en del av paradiset ved Middelhavet! Her får dere komfortabel overnatting for 2 personer i en uke på det 4-stjerners hotellet Scandinavian Hotel, med nærhet til en 18 km lang og fantastisk sandstrand. I reisepakken inngår halvpensjon med en generøs frokost- og middagsbuffé, transport til og fra flyplassen, samt fly fra enten Stockholm eller Malmö.

1 mai - 16 juni
9 995 kr
16 juni - 30 juni
13 995 kr
25 aug - 28 sep
10 995 kr

Dealen inkluderer

 • Overnatting for 2 personer på 4-stjerners Scandinavian Hotel
 • Halvpensjon med frokost- og middagsbuffé
 • Avganger fra Stockholm Skavsta eller Arlanda og fra Malmö Sturup til Tirana via Wizzair
 • Transport til og fra flyplassen
 • Flytid ca. 3 timer
 • Håndbagasje 5 kg (Wizzair policy)

Brukervilkår

 • Gjelder for innsjekking fra 1. mai til 30. juni, og fra 25. august til 28. september 2024
 • Prisene gjelder for 1 uke og 2 personer
 • Hvis du ønsker litt alenetid og å reise/bo alene, må du betale et tillegg på 2 950 kr. Flytider gis ved bestillingsbekreftelse
 • Begrenset antall rom – først til mølla, og kun bekreftede reservasjoner fra hotellet gjelder
 • Barnepolicy: Tillegg for barn som bor sammen med voksne avtales direkte med hotellet, kostnad ca. 3900 kr/per barn
 • Bestillingsinformasjon finner du lenger ned i dealen. Oppgi Let’s deal-kode ved bestilling
 • Kostnader i form av turistskatt på 1€ per dag tilkommer per person og betales direkte til hotellet
 • Du kan angre kjøpet innen 14 dager, så lenge du ikke har reservert overnattingen. Avbestilling eller endring er ikke mulig etter at overnattingen er reservert.

Mer om dealen

Avganger:

Skavsta eller Arlanda: Tirsdager, onsdager, lørdager, søndager

Sturup: Torsdager, søndager

Scandinavian Hotel

4-stjerners Scandinavian Hotel - Ulcinj Ulqin tilbyr et komfortabelt og avslappende opphold med sine 51 velutstyrte rom. Beliggende innen behagelig avstand på 2 km fra den historiske gamlebyen, er det mye å oppleve her.

Hotellet har en strategisk beliggenhet, bare ca. 75 km fra Podgoricas flyplass og noen minutters kjøretur fra flere interessante kulturelle severdigheter, inkludert Mother Theresas statue. I tillegg ligger overnattingsstedet bare 2 km fra Museum of Local History in Ulcinj, og Sailor's Mosque kan nås på en hyggelig 25-minutters spasertur. For ekstra bekvemmelighet ligger også busstasjonen Ulcinj bare noen minutters kjøretur fra Scandinavian Hotel - Ulcinj Ulqin.

Hotellets rom er nøye utformet for å gi gjestene en hyggelig opplevelse med egne balkonger, flatskjerm-TV med satellittkanaler og aircondition. Badene er romslige og tilbyr både dusjkabinett og separat toalett for ekstra komfort.

For å starte dagen på best mulig måte tilbys frokost i hotellets restaurant, der gjestene kan nyte et smakfullt måltid i avslappende atmosfære. For avslapning og underholdning har hotellet et herlig basseng, perfekt for en forfriskende svømmetur eller avkobling.

Selges av

Scandinavian Home Hotel Doo Ulcinj
Organisasjonsnummer: 03148530
Ulcinjsko Polje BB
85360 Ulcinj
Maila din bokningsförfrågan till [email protected] innehållande:
-Letsdealkod
-Fullständiga namn (enl passet)
-Födelsedata
-Telefonnummer

Alla frågor angående dealen ska ställas till partnern via [email protected]
Din bokning är bindande och kan inte ändras.