letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
1 natt for 2 pers inkl. frokost og spa på Gullmarsstrand hotell1 natt for 2 pers inkl. frokost og spa på Gullmarsstrand hotell (1 av 15)1 natt for 2 pers inkl. frokost og spa på Gullmarsstrand hotell (2 av 15)1 natt for 2 pers inkl. frokost og spa på Gullmarsstrand hotell (3 av 15)1 natt for 2 pers inkl. frokost og spa på Gullmarsstrand hotell (4 av 15)1 natt for 2 pers inkl. frokost og spa på Gullmarsstrand hotell (5 av 15)1 natt for 2 pers inkl. frokost og spa på Gullmarsstrand hotell (6 av 15)1 natt for 2 pers inkl. frokost og spa på Gullmarsstrand hotell (7 av 15)1 natt for 2 pers inkl. frokost og spa på Gullmarsstrand hotell (8 av 15)1 natt for 2 pers inkl. frokost og spa på Gullmarsstrand hotell (9 av 15)1 natt for 2 pers inkl. frokost og spa på Gullmarsstrand hotell (10 av 15)1 natt for 2 pers inkl. frokost og spa på Gullmarsstrand hotell (11 av 15)1 natt for 2 pers inkl. frokost og spa på Gullmarsstrand hotell (12 av 15)1 natt for 2 pers inkl. frokost og spa på Gullmarsstrand hotell (13 av 15)1 natt for 2 pers inkl. frokost og spa på Gullmarsstrand hotell (14 av 15)

1 natt for 2 pers inkl. frokost og spa på Gullmarsstrand hotell

1 495 kr
2 095 kr
4,6
(4)
Kjøpte
70+
Spar
29%
Legg til deal i favoritter

Havet – det har inspirert så mange, som Taube og Peter Lundblad. Vil du også til havet for å bli inspirert, og kanskje ikke bli konge med en gang, men i det minste føle deg som det. Med denne dealen bor du på Gullmarsstrand, som ligger rett ved sjøen. To personer kan nyte en deilig frokost og god service - perfekt for både restitusjon og inspirasjon, kun en time fra Gøteborg.

Overnatting inkl. frokost, innsjekking lørdag
1 495 kr
2 095 kr
Overnatting, frokost inkl. 2 timer wellness
1 695 kr
2 345 kr
Overnatting, frokost inkl. 2 timer wellness, innsjekking lørdag
1 895 kr
2 545 kr

Dealen inkluderer

 • Overnatting for 2 personer i Classic Double Room
 • Tilgang til relaxavdeling i to timer
 • Frokost
 • 1 time fra Gøteborg

Brukervilkår

 • Dealen er gyldig fra oktober 2023 til mars 2024
 • Dealen gjelder med innsjekking mandag - fredag
 • Begrenset antall rom - førstemann til mølla og kun reservasjoner bekreftet av hotellet gjelder
 • Bestillingsinformasjon finner du lenger ned i avtalen. Oppgi Let's deal-koden når du bestiller
 • Barnepolicy: 15-årsgrense på spa. Barn og unge mellom 8-15 år er velkommen kl. 12.30-14.30
 • Ta kontakt med hotellet for å se hva som gjelder for akkurat din familie
 • Du kan angre kjøpet i inntil 14 dager, så lenge du ikke har reservert overnatting
 • Avbestilling eller ombestilling er ikke mulig etter reservert overnatting

Mer om dealen

Null meter fra sjøen

Gullmarsstrand ligger så nært vannet du kan komme, på en langstrakt brygge med utsikt over øyene og buktene i Gullmarsfjorden. Den unike beliggenheten ved sjøen skaper en følelse av absolutt fred og absolutt tilstedeværelse.


Et avslappende avbrekk fra hverdagen

Ta med en kjær venn og sov godt i en av hotellets 148 senger, plassert i smakfullt designede rom. Våkn deretter opp og nyt en god frokostbuffé med havutsikt.


Sinnenas havsbad

På Sinnenas havsbad kan du nyte hele året. Ved siden av bassenget, som står på påler ute i sjøen, er det en trapp ned i vannet for de som ønsker en havdukkert. Sjøbadet har to badstuerom. I aromabadstuen som holder ca 45 grader kan du nyte ro og avslapning med velduftende aromaer. For de som foretrekker det skikkelig varmt anbefales den klassiske badstuen som holder 75 grader. Her starter du blodsirkulasjonen, som gir kroppen en følelse av velvære. Utsikten er fantastisk! Vær oppmerksom på at denne delen deles med andre gjester. Egen mat og drikke er ikke tillatt. Vi har 15-årsgrense i Sinnenas Havsbad. Barn og unge mellom 8 og 15 år er velkomne kl 12.30-14.30. Forhåndsbestilling gjelder. Håndkle og badekåpe kan lånes. Ikke glem badetøyet! For de som ønsker er det også mulighet for å nyte en god drink, bestill gjerne når du henter nøkkelen i resepsjonen. Pris 255 kr/p, forhåndsbestilling gjelder, tidsbehov 2 timer.


Slapp av sansene

I avslapningsområdet kan du nyte en rolig stund i innendørsbassenget på 38 grader, samt en skikkelig varm og behagelig badstue hvor kun en glassvegg skiller deg fra utsikten over Gullmarsfjorden. Fra avslappingen kan du gå ut på brygga for å ta et sjøbad eller ta en dusj i utendørsdusjen. Utenfor avslappingen på broen har du også tilgang til Infinity-bassenget som holder en temperatur på 38 grader. Ved siden av bassenget er det en trapp ned til sjøen for de som ønsker å ta en dukkert i havet. Vær oppmerksom på at denne delen deles med andre gjester. Egen mat og drikke er ikke tillatt. Det er 15-årsgrense i Relax of the Senses. Ikke glem badetøyet! Pris 255 kr/p, forhåndsbestilling gjelder, tidsbehov 2 timer.


Restaurant G - med havet og det lokale i fokus

Restauranten serverer godt tilberedte menyer for alle anledninger å nyte null meter fra sjøen. Kjøkkenet jobber med stor skaperglede på en ukomplisert og åpenbar måte. Restaurant G er overbevist om at du vil merke dette engasjementet i maten som serveres, i servicen, omsorgen og smilene du får som gjest. Hvis du ønsker å spise sjømat, må du bestille minst 48 timer før ankomst.

Selges av

Gullmarstrand Hotell & Konferens
Organisasjonsnummer: 556573-7052
Strandvägen 2-14
451 78 Fiskebäckskil
Incheckning: 15:00
Utcheckning: 11:00
0523 - 66 77 88Ring
- Boka via mail eller telefon.
-Uppge Let's deal kod vid bokning