Se favoritter
Tannbleking hos Strømmen Tannklinikk Pluss

Tannbleking hos Strømmen Tannklinikk Pluss

999 kr
2 000 kr
2,0
(4)
Kjøpte
50+
Spar
50%
Legg til deal i favoritter

Profesjonell tannbleking er raskere, mer effektiv og varer lenger enn behandlinger du finner over disk. Strømmen Tannklinikk Pluss kan garantere at dine tenner kan bli så lyse som mulig uten å skade dem. Javad og Majid har lang erfaring med bleking.

Høydepunkter

 • Få tilbake ditt hvite smil!
 • Rolig og trygt miljø
 • God oppfølging
 • Flotte lokaler
 • Dyktig personale og en rolig atmosfære gjør tannlegetimen til et behagelig avbrekk
 • God erfaring med behandling av pasienter med tannlegeskrekk

Brukervilkår

 • Dealen gjelder f.o.m. 28.06.2021 t.o.m. 31.01.2022
 • Booking hos Javad gjøres via sms 486 46 532 eller e-post: javadazadehdel@yahoo.com
 • Booking hos Majid gjøres via tlf: 973 43 088 eller e-post: majidrahimi1962@gmail.com
 • Oppgi Let's deal kode ved booking og ta den med i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Diagnostikk og tannbehandling på høyt nivå

På Strømmen Tannklinikk Pluss jobber det 2 tannleger og 1 tannlegesekretær. Tannlegene er utdannet ved Universitetet i Oslo og ved Universitetet i Bergen, og har mange års erfaring fra offentlige og private tannlegepraksis.

Profesjonell tannbleking er raskere, mer effektiv og varer lenger enn behandlinger du finner over disk. Vi kan garantere at dine tenner kan bli så lyse som mulig uten å skade dem. Javad har over 6 års erfaring med bleking. 

Bleking i klinikk: Denne blekingen skjer på tannlegekontoret, under oppsyn av tannpleier/ tannlege. Blekemiddelet legges på tennene og aktiveres med et kraftig lys, og behandlingen varer i 45 minutter


Tannlege Javad Azad

Tannlege Javad Azad. ble uteksaminert i odontologi ved universitetet i Bergen. Han har drevet egen praksis i Mysen siden 2015. Han har også etterutdannet seg for å oppdatere seg så mye som mulig i de siste trendene og teknologiene innen odontologi, og har mye erfaring med behandling av pasienter med tannlegeskrekk. Han har også Cand.Scient i biokjemi fra universitetet i Oslo med 6 år forskningserfaring (med oppfinnelsen av Leukolectin gen-sekvens). Tannlege Azad er opprinnelig fra Iran og har vært i Norge siden 1990.


Tannlege Majid Rahimi

Majid ble ferdig utdannet tannlege ved Universitetet i Oslo i 1998. Han har 22 år med erfaring som tannlege og er medlem av Den Norske Tannlegeforeningen. Majid har fokus på at pasienten skal ha en god faglig oppfølging og at pasientene skal føle seg trygge og gå fra klinikken med en god opplevelse, han har solid erfaring i behandling av pasienter med odontofobi (tannlegeskrekk). Majid holder seg kontinuerlig faglig oppdatert gjennom tannlegeforeningens systematiske etterutdanning og er en dyktig tannlege med god erfaring ved alle type tannbehandlinger.

Deal selges av

Tannlege Javad Azadehdel
Organisasjonsnummer: 816005442
Strømsveien 70,
2010 Strømmen
Mandag til Fredag: 08.00 – 16.00
Majid: 973 43 088, Javad: 486 46 532Ring