Let`s deal
Fjern søk
Se favoritter
MiniCruise til KøbenhavnMiniCruise til København (1 av 13)MiniCruise til København (2 av 13)MiniCruise til København (3 av 13)MiniCruise til København (4 av 13)MiniCruise til København (5 av 13)MiniCruise til København (6 av 13)MiniCruise til København (7 av 13)MiniCruise til København (8 av 13)MiniCruise til København (9 av 13)MiniCruise til København (10 av 13)MiniCruise til København (11 av 13)MiniCruise til København (12 av 13)

MiniCruise til København

198 kr
840 kr
Kjøpte
50+
Spar
76%
Legg til deal i favoritter

Ta med din kjære eller en venninne på MiniCruise i vår, og nyt noen herlige og avslappende dager på havet, samtidig som dere får tid til å oppleve København. På et MiniCruise kan dere nyte to kvelder med avslapning og hygge til sjøs, og om bord har dere alt du trenger i umiddelbar nærhet. Gå på taxfree-shopping og nyt middager med havutsikt. I København kan dere besøke en av de kjente og kjære attraksjonene, dra på shopping, eller bare nyte det pulserende livet mens dere spiser høyt belagte smørbrød på en hyggelig lunsjrestaurant i Nyhavn.

Merk: Du velger dato for avreise når du innløser dealen hos DFDS. Dette gjør du ved å bruke lenken under brukervilkår. Denne får du også tilsendt på e-post sammen med dealkoden.

2 pers i standard innvendig lugar t/r
198 kr
840 kr
2 pers i standard lugar med havutsikt t/r
498 kr
1 560 kr
2 pers i standard innvendig lugar + vinsmaking
796 kr
1 538 kr
2 pers i standard lugar med havutsikt + vinsmaking
1 196 kr
2 258 kr

Dealen inkluderer

 • MiniCruise til København med DFDS
 • Unn deg et herlig avbrekk fra hverdagen med et cruise til København
 • Du får to dager om bord, og tid til å nyte både god mat, live-underholdning, og tax free-shopping
 • I København har du ca. fem timer til å besøke byens mest populære attraksjoner, restauranter, og handlegater!
 • Du reiser trygt med DFDS
 • Les om DFDS Reisegaranti HER

Brukervilkår

 • Dealen gjelder ved avreise utvalgte søndager-onsdager følgende perioder: 27/2-5/4, 11/4-16/5, 22-25/5, 30/5-13/6 og 15/8-28/9 2023
 • Mulighet for oppgradering til andre perioder og helg (torsdag, fredag og lørdag) og lugartype mot tillegg og ved ledig kapasitet. Se tilgjengelige datoer og oppgraderingsprisen når du løser inn dealkupongen hos DFDS
 • Det er et begrenset antall lugarer tilgjengelig på tilbudet og utsolgte avganger kan forekomme – førstemann til mølla og bekreftede bestillinger gjelder. Sjekk om ønsket avreisedato er ledig her
 • Booking skjer via denne lenken. Skriv inn Let's Deal-koden når du bestiller
 • Barnepolicy: barn 0-3 år reiser gratis om de ikke har behov for egen seng
 • Aldersgrense: 18 år uten følge av foresatt
 • Vanlig pris som presenteres er basert på verdi på et gitt tidspunkt. Verdien av avtalen kan variere avhengig av etterspørsel, sesong og valutaforskjeller
 • Angrerett i 14 dager så lenge du ikke har bestilt reisen
 • Kan ikke avbestilles, men ombookes med forbehold om tilgjengelighet
 • Dealen må innløses hos DFDS senest 30. april 2023

Mer om dealen

Våre beste Københavntips!

Opplev Københavns deilige atmosfære med koselige gater, gjestfrie mennesker og deilig mat - som sammen gjør København til et av de mest populære stedene å legge en storbyferie. København bugner av ting å gjøre og med 5 timer i land har du tid til å se en eller flere av byens mange attraksjoner.

Shopping

København er en shoppingby i verdensklasse. Her finnes alt fra butikker med lekker dansk design til de store internasjonale merkevarene. Start shoppingrunden på Strøget og stopp innom det populære sentret Illum på veien. Etterpå kan dere ta en avstikker inn i Latinerkvarteret og svinge innom noen av København beste secondhand-, vintage-, og bruktbutikker.

Tivoli

Er det en ting som er sikkert- så er det at denne fornøyelsesparken ikke er som andre fornøyelsesparker!
Det er ikke uten grunn at Tivoli regnes som selve hjertet av København og er byens største turistattraksjon. Med sine 82 717 m2 er parken fullspekket med moro for både store og små og et besøk i parken noe du bare MÅ få med deg! Parken er kjent for sine mange sesonger, med blant annet skremmende Halloween-tema på høsten, og et fantastisk julemarked fra november. 

Les mer om tivoli her

København for barn

Selv om Tivoli er barnas favoritt, så bugner København av andre aktiviteter som er minst like artige. Den blå planet, Nordens største akvarium, byr på over 20.000 fisker, dyr og fugler. I København Zoo kan du se elefanter, isbjørner, giraffer og pingviner. Listen kunne fortsatt i en evighet da parken har 4234 forskjellige dyr. Experimentarium er Københavns svar på Teknisk Museum. Her finner dere flere imponerende interaktive utstillinger for både liten og stor. Dette er den perfekte plassen å kombinere lek og læring. 

Deal selges av

DFDS
Organisasjonsnummer: DK14194711
Oslo terminal: Akershusstranda 31
0150 Oslo
Dealen gjelder ved avreise utvalgte søndager-onsdager følgende
perioder: 27/2-5/4, 11/4-16/5, 22-25/5, 30/5-13/6 og 15/8-28/9 2023.
Andre utsolgte datoer kan forekomme.

Det är möjligt att uppgradera till en helgavresa mot en avgift som betalas direkt till DFDS

Utsålda datum kan förekomma.

Inlöses hos DFDS senast 30 april 2023
Sista bokningsdag: 30 april 2023

-Uppge Lets deal-kod vid bokning
-Begränsat antal hytter. Först till kvarn gäller.
-Barnpolicy: 0-3 år gratis
-Åldersgräns 18 år
-Utsålda avgångar kan förekomma.